pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 ja ja... zagotovo pokličem.......... če ne bom mogla na štop it, za kar mi pa ni. Mislim, ne vem če bi kdo želel vzeti s sabo mene in še tigra.... mene še, tiger je pa že bolj vprašljiv ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Evo, zdej me je pa žalost zgrabla, ker ne grem zraven! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Prosim, da vsi tisti, kateri boste danes že gor pustite še kaj alkohola za nas,če ne ga boste morali sami trogati peš iz doline.......... :fight2: :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2004 Dober žur se obeta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Včeri sem namontiral zimske gume. BF Goodrich Alaska Race komaj čakajo, da zagrizejo v bele strmine MUHAHAHA. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 He he ko ne veste kaj je dober avto Ko bi dobil enkrat v roke Škodilaka ga takoj zamenjate za vsa športna jajca pa dovolj visok je da gre tud po kakem snegu Pol bo cel vikend motosvet brez moderatorjev, he he ko mačke ni doma miši Hehe... vem, da je Škodialk ena fajn zadeva, ki ima veeeeeelik prtljažnik, zato bi ga bilo prav prijetno imeti v floti vozil... :grim Ampak ko ima človek na izbiro le en avto... potem je pa malo drugače... :grim V vsakem primeru pa bodo mačke prišle in miši ne boste same... ne ne ne.... :grrr :grrr :grrr Nič brezglavih pijanih orgij, vse bo lepo pošlihtano.. eheeheheheeh.... :D :OK: :yea2: Ko se boš znebila tigra me pokliči, saj veš zakaj :? sem pa v veliki dilemi kaj bom pil- pivo bo prešvoh :blink: Bom kar s kakim Haložanom zadovoljen ali čim podobnim ..... bartender Gregs bo imel prišparan kakšen slemerček zate... :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 A kake antimačkaste koktejle tut znaš delat?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 A kake antimačkaste koktejle tut znaš delat?? Mislim, da jih ne bo.... lahko pa vseeno kakšen alkoholni koktejl prinesem s seboj... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Prosim, da vsi tisti, kateri boste danes že gor pustite še kaj alkohola za nas,če ne ga boste morali sami trogati peš iz doline.......... :fight2: :naughty: ;) ← alkota zmanjkalo na pohorju????? good one :lol1: ne skrbi to se ne more zgodit. mogoče kake posebne pijače (borovničke recimo če bi bil naval al pa kaki šmink smajli in podobno), pir, vino in žganjola pa bo vedno. PS: nisem siguren ampak če se misli kdo afnat z breezerji, cruserji in podobnim - NISEM ZIHER ČE TO SPLOH IMAJO GOR :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 KER NEKATERI ŠE VEDNO NE VEJO KAM PRILAGAM MALO MODIFICIRANA NAVODILA: - Po avtocesti iz vseh smeri, - izvoz slovenska bistrica JUG (prvi iz LJ smeri, drugi iz MB smeri), - desno in v center, - drugi semafor (PRVI JE TAKOJ PO IZVOZU IZ AC) levo in "gerade aus" (ravno), - majhen rondo pri tovarni IMPOL, lepo okoli in levo (prosim ne sekat rondoja ker to počnejo pohorci, obstaja velika možnost nesporazuma), TOREJ ČE NEBI BILO RONDOJA GREŠ LEVO, NE V RONDOJU LEVO KER POTEM NE PRIDEŠ NIKAMOR - LOGIČNO NE? :devil: - par km naprej (v gozdu) 90 st. desno, (GLEJ TABLE TINJE - PREDEŠ V VAS VISOLE) - po cesti do vasi Tinje, na začetku vasi oster ovinek levo, prosim zvozite ga to je gostilna mojega strica, ne mu uničit stene , postanek dovoljen, - par metrov naprej desno, - ravno, ravno, ravno,....... - že visoko v hribih na križišču levo na makedam in čez par km zagledate hotel, - poišči parkplatz in se javi za šankom. NE SE ZANAŠAT NA MOBITELE, KER NE VLEČEJO POVSOD V HOTELU + LAHKO JIH NE SLIŠIMO!!!!!!!! TABLE NFS BODO POSTAVLJENE POVSOD RAZEN V CENTRU (PRI 2. SEMAFORJU - LEVO!!!!, AMPAK GLEDE NA TEMO, MOŽEN DEŽ, SNEG ALI MEGLO NE GARANTIRAM DA BODO OPAZNE!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Folk, fajno se mejte, drugo leto sem pa zihr tud jest zraven :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Sam pod tuš še skočim pa šibam na Pohorje-3K :yea2: :yea2: :yea2: Se vidiamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2004 A ste že gor? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 A ste že gor? :) ← ne še, jaz končujem delo, KeC pa bi že moral bit pod tušem če hoče čez 45 min priti do mene :grim . no bom rajši malo počakal samo da bo stuširan :devil: jeeeeeeeeeeeeeeeee ariba ariba vrummmmmmmmmmmmmmmm :yea2: :P seeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :grupni: :beer2: :beer1: :beer2: :010 :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 (popravljeno) :yea2: sem že v polnem zagonu... ampak ker trenutno sušim nohte... lahko le tipkam.. pol pa dolge gate, pa gasa! :yea2: see ya! lp alena pies: gori je RES RES mrzlo!! Popravljeno December 17, 2004. Popravil alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 še malo... še malo... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 ... še prijeten, sproščujoč in krepčilen spanec... potem pa... GAAASAAAAAAA na 3K! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Če ima še kdo zmeraj probleme z navigacijo na Tri Kralje ali pa rabi prevoz, se nam lahko v Slovenski Bistrici pridruži v gostilni Hof, kjer se nas nekaj dobi ob 15.00. Od tam se bomo skupaj izgubili proti Trem Kraljem. Gostilna Hof se nahaja ........ izvoz Bistrica jug, na desno proti centru in čez par sto metrov na desni.... lp DTW :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Fajn se imejte,dobr ga žurite,pa pamet v roke :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Fajn se imejte,dobr ga žurite,pa pamet v roke :yea2: ← ...želim takisto. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Ker imam jutri službo, se nažalost ne morem pridružiti, želim pa vam prijeten žur do jutranjih ur :yea2: :yea2: :yea2: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Slab izgovor služba......jaz tudi ju3 delam, pa jih grem vseeno malo pozdravit... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :010 :grupni: :music1: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :yea1: Kdaj se je treba prjavt za NFS 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Fajn. Zabavno. Sploh debata na hodniku pred sobami. Vse imam dokumentirano. Samo čas si je treba najt in fotke uredit. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Sploh debata na hodniku pred sobami. Vse imam dokumentirano. Samo čas si je treba najt in fotke uredit. :D ups .) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave