Skoči na vsebino

4. NOVOLETNO FORUMSKO SREČANJE

Noise

Priporočene objave

ja ja... zagotovo pokličem.......... če ne bom mogla na štop it, za kar mi pa ni. Mislim, ne vem če bi kdo želel vzeti s sabo mene in še tigra.... mene še, tiger je pa že bolj vprašljiv ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he ko ne veste kaj je dober avto  Ko bi dobil enkrat v roke Škodilaka ga takoj zamenjate za vsa športna jajca pa dovolj visok je da gre tud po kakem snegu 

Pol bo cel vikend motosvet brez moderatorjev, he he ko mačke ni doma miši

Hehe... vem, da je Škodialk ena fajn zadeva, ki ima veeeeeelik prtljažnik, zato bi ga bilo prav prijetno imeti v floti vozil... :grim Ampak ko ima človek na izbiro le en avto... potem je pa malo drugače... :grim

V vsakem primeru pa bodo mačke prišle in miši ne boste same... ne ne ne.... :grrr :grrr :grrr Nič brezglavih pijanih orgij, vse bo lepo pošlihtano.. eheeheheheeh.... :D :OK: :yea2:

Ko se boš znebila tigra me pokliči, saj veš zakaj :?

sem pa v veliki dilemi kaj bom pil- pivo bo prešvoh :blink:

Bom kar s kakim Haložanom zadovoljen ali čim podobnim

..... bartender Gregs bo imel prišparan kakšen slemerček zate... :naughty: ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kake antimačkaste koktejle tut znaš delat?? 

Mislim, da jih ne bo.... lahko pa vseeno kakšen alkoholni koktejl prinesem s seboj... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prosim, da vsi tisti, kateri boste danes že gor pustite še kaj alkohola za nas,če ne ga boste morali sami trogati peš iz doline.......... :fight2:

:naughty:  ;)

alkota zmanjkalo na pohorju????? good one :lol1: ne skrbi to se ne more zgodit. mogoče kake posebne pijače (borovničke recimo če bi bil naval al pa kaki šmink smajli in podobno), pir, vino in žganjola pa bo vedno.

PS: nisem siguren ampak če se misli kdo afnat z breezerji, cruserji in podobnim - NISEM ZIHER ČE TO SPLOH IMAJO GOR :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KER NEKATERI ŠE VEDNO NE VEJO KAM PRILAGAM MALO MODIFICIRANA NAVODILA:

- Po avtocesti iz vseh smeri,

- izvoz slovenska bistrica JUG (prvi iz LJ smeri, drugi iz MB smeri),

- desno in v center,

- drugi semafor (PRVI JE TAKOJ PO IZVOZU IZ AC) levo in "gerade aus" (ravno),

- majhen rondo pri tovarni IMPOL, lepo okoli in levo (prosim ne sekat rondoja ker to počnejo pohorci, obstaja velika možnost nesporazuma), TOREJ ČE NEBI BILO RONDOJA GREŠ LEVO, NE V RONDOJU LEVO KER POTEM NE PRIDEŠ NIKAMOR - LOGIČNO NE? :devil:

- par km naprej (v gozdu) 90 st. desno, (GLEJ TABLE TINJE - PREDEŠ V VAS VISOLE)

- po cesti do vasi Tinje, na začetku vasi oster ovinek levo, prosim zvozite ga to je gostilna mojega strica, ne mu uničit stene , postanek dovoljen,

- par metrov naprej desno,

- ravno, ravno, ravno,.......

- že visoko v hribih na križišču levo na makedam in čez par km zagledate hotel,

- poišči parkplatz in se javi za šankom.

NE SE ZANAŠAT NA MOBITELE, KER NE VLEČEJO POVSOD V HOTELU + LAHKO JIH NE SLIŠIMO!!!!!!!!

TABLE NFS BODO POSTAVLJENE POVSOD RAZEN V CENTRU (PRI 2. SEMAFORJU - LEVO!!!!, AMPAK GLEDE NA TEMO, MOŽEN DEŽ, SNEG ALI MEGLO NE GARANTIRAM DA BODO OPAZNE!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ste že gor? :)

ne še, jaz končujem delo, KeC pa bi že moral bit pod tušem če hoče čez 45 min priti do mene :grim . no bom rajši malo počakal samo da bo stuširan :devil:

jeeeeeeeeeeeeeeeee ariba ariba vrummmmmmmmmmmmmmmm :yea2: :P

seeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :grupni: :beer2: :beer1: :beer2: :010 :music3:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:yea2: sem že v polnem zagonu... ampak ker trenutno sušim nohte... lahko le tipkam.. pol pa dolge gate, pa gasa! :yea2:

see ya!

lp alena

pies: gori je RES RES mrzlo!!

Popravljeno . Popravil alena_bmw
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ima še kdo zmeraj probleme z navigacijo na Tri Kralje ali pa rabi prevoz, se nam lahko v Slovenski Bistrici pridruži v gostilni Hof, kjer se nas nekaj dobi ob 15.00. Od tam se bomo skupaj izgubili proti Trem Kraljem. Gostilna Hof se nahaja ........ izvoz Bistrica jug, na desno proti centru in čez par sto metrov na desni....

lp DTW :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker imam jutri službo, se nažalost ne morem pridružiti, želim pa vam prijeten žur do jutranjih ur :yea2: :yea2: :yea2: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

:010 :grupni: :music1: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :yea1:

Kdaj se je treba prjavt za NFS 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh debata na hodniku pred sobami. Vse imam dokumentirano. Samo čas si je treba najt in fotke uredit. :D

ups .) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!