bLuZoNdEr Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 saj zato vam pa letos tangic sploh ni potrebno nositi, bo samo minika dovolj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Iščem najboj postavnega cimra...;) Alla :wub: ← :kva2: :kva2: :kva2: ...a me je kdo klical? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Iščem najboj postavnega cimra...;) Alla :wub: ← Sej si ga u bistvu že najdla, sam ne vem, kaj bi moja prva žena na to rekla :yea2: :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Tuki sem,.....tuki sem.....mene.....meneeeeeeee..... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 dajmo nekje seznam naredit kdo bi šel gor že v petek, do sedaj so se za to opcijo izrazili: 1. pervy 2. KeC 3. Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 dajmo nekje seznam naredit kdo bi šel gor že v petek, do sedaj so se za to opcijo izrazili: 1. pervy 2. KeC 3. Anubis ← 4. DTW 5. Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 4. DTW 5. Ervina ← 6. alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 saj zato vam pa letos tangic sploh ni potrebno nositi, bo samo minika dovolj :OK: ← ti pa se še niti prijavil nisi... tak, da bodi kr tiho!!!!! :devil: :P lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 (popravljeno) saj zato vam pa letos tangic sploh ni potrebno nositi, bo samo minika dovolj :OK: ← ...pa naj tako velja se za NFS 06 :D , ker mi letos spet ne bo uspelo :( ...a prov?! lp flero Popravljeno November 14, 2004. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 A ne bi blo luštno, če bi dedek mraz ali pa kateri od njegovih bratrancev na NFS prinesel majice motosvet? NFS=need for speed? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 NFS=need for speed? ← Need for Sex Need for Symru Need for Something :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Sej si ga u bistvu že najdla, sam ne vem, kaj bi moja prva žena na to rekla :yea2: :OK: :lol1: ← nič, glede na to, da je govora o korpulentnem postavnem Symruju :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 ti pa se še niti prijavil nisi... tak, da bodi kr tiho!!!!! :devil: :P lp alena ← Ja je treba najprej teren pripravit, da ne bom potlej razočarn :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 NFS=need for speed? ← definitivno ni Need For Sleep :devil: :grim bLuZoNdEr: če ne drugače, te alkohol sigurno ne bo razočaral :devil: :lol1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2004 Tole je pa izjava "De profundis" by Pervy. Stari, dej si to v podpis !!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) Iščem najboj postavnega cimra...;) Alla :wub: ← :hmm: Nisem jaz v tvoji sobi? Ampak veš Alla :friend1: , jaz imam Ervino rad, nič ne bo..... lp DTW :devil: Popravljeno November 15, 2004. Popravil dave the wave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 torej , imam dva kandidata, ki iščeta prevoz v soboto za gor ... Prvi kandidat vozi Daelim daystar 125, star je 17 let, ima takšno frizuro :afro1: in sliši na ime Jax. Prosim, da ga nekdo kontaktira in se sporazume z njim, da ga bo peljal na Pohorje. Drugi kandidat ne vozi motocikla, je pa znan kot sovoznica. Ima črne lase in je nedavno prebil magično mejo 4000 objav. Sliši na ime Pupa . Prosim nekoga, da Pupo zapelje na Pohorju/e. :) Tretji kandidat je moja malenkost, ki potuje tja gor že v petek. Če ne bo druge, bo sedel na cug in se skobacal dol v Bistrici, kjer mu bo kovček na Pohorje pomagal spraviti Pervy-san. (upam) Howgh, govoril sem. Poskrbite, da bomo učinkoviti žurerji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) Jaz tudi rabiti prevoz v petek, ker Gregs dela popoldne (mamicu ti Noise!!! :grrr ). Torej Teya je tudi kandidat za pot proti rodnemu mestecu... O:-) aja... v PETEK!!!! Popravljeno November 15, 2004. Popravil Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 pa yst tud sm iskalka prevoza... valda kar u petek :D torej.. devilish je tud iskalka prevoza... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) ... Prvi kandidat vozi Daelim daystar 125, star je 17 let, ima takšno frizuro :afro1: in sliši na ime Jax. Prosim, da ga nekdo kontaktira in se sporazume z njim, da ga bo peljal na Pohorje. ... ← Ja, še par informacij, žurer Jax je z okolice Lj, bolj natančno z Brezovice. Če gre kdo mimo, oziroma iz Lj, bi se mu/ji/jim z veseljem pridružil... Sym... :fight2: ... zamerim... 18 let... že cel mesec in 10 dni :yea2: Čupo si pa kar zadel ja :afro1: Popravljeno November 15, 2004. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 Jaz tudi rabiti prevoz v petek, ker Gregs dela popoldne (mamicu ti Noise!!! :grrr ). Torej Teya je tudi kandidat za pot proti rodnemu mestecu... O:-) aja... v PETEK!!!! ← če prideš do bajstrce... te zašlepam gor :D lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 torej jaz grem v petek gor ampak imam samo 2 sedeža tako da lahko vzamem 1 osebo, ki ne sme imeti veliko prtljage ker mam mali prtljažnik pa še alko zraven .) :devil: . če pridete do pragerskega ali črešnjevca (bistrica) pridemo po vas, ma pa alena še 3 place pa tudi KeC pride iz veleja pa bo še on lahko koga sabo vzel. vglavnem se bomo že zmenli, vi se samo organizirajte pa javite. ni ovir za čago :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) Si ne bi vi omislili, kakšnega mini avtobusa, ker kolikor vidim, vas je ogromno, ki nimate prevoza.........10000čukov po glavi pa pridem jaz po vas.... :P :P , vas strpam v twingota, pa gasa na pohorje, kaj menite.... LP D Popravljeno November 15, 2004. Popravil dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 Zna biti da bom tisti teden poslovno v lj. Bom probal zadevo naštimat za v petek tako da bi mogoče lahko 2 ali 3 potem direkt do 3M pošlepal. Prijave na PM, ampak zadeva še ni ziher tako da detajli sledijo kasneje. Če stvar ne bo izvedljiva pa ni problema takrat nabrat nekaj motosvetovcev v Celju. L.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 (popravljeno) Obvestilo Midva sva dva, pa imava sobo za štiri, ker jih za dva ni več. :) Če je še kje kak umirjen upokojenski par, ki si želi petnajst čez devet zvečer mirno zaspat in si naslednje jutro ob pol šestih zjutraj privoščit zdrav zajtrk in brezkofeinsko kavo, potem mi pošljite pm, da sporočim Alli, katera dama bo z mano v sobi pred spanjem vezla gobeline in kater gospod bo s fifty-jem debatiral o OZN in srebal vroče kamilice. :) p.s. V poštev prideta tudi dve upokojenki ali dva upokojenca. Samo brez svinjarij, prosim. :) Popravljeno November 16, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave