Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Vespa 150 lml T5

2. Amortizerji 1 2

3. Sachs SX1

4. pomoč atx

5. 2T - 4T

6. Odstranjevanje blokad

7. yamaha tzr 50 motor 125

8. APN6 uplinjač

9. Yamaha TZR 50

10. Apn6

11. Tomos A5 Electric

12. Yamaha TZR

13. Leopard Longbo LB50Y A

14. Yamaha TZR50 ALI Rieju RS2 Matrix????

15. Pomoč pri izbiri 50ccm 1 2

• Zadnje objave

• VS800
        A To je tist k čez elastiko skačEŠ
      • Kugelschreiber
        Nikoli nisem se volil novega obraza. Tudi drugo leto ga ne bom. Ce se ljudem zdi skoda casa, to je v 4 dneh najdet 10-12 minut, si zasluzimo kar imamo. Ce se nam to zdaj zdi slabse od janesovanja 2020-2022, ce smo pripravljeni spregledat da minister zelo jasno pove kako bodo izigrali sodisca, pocivalskovih radensk, vode in Bitenca ki mora posel dobit, OK, pol si zasluzimo se 1 rundo.    a je to super uspesna vlada? Ne. Niti pod razno. A deluje manj noro in organizirano kot jansa cernac grims in kompanija? Absolutno. 
      • DAMI34
        no jaz objave na FB, vsaj ne tiste, ki sem jo linkal in verjamem ste jo tudi vsi prebrali, ne jemljem kot poskus diskreditacije Kove. Niti Ian ni nespoštljiv, niti Lio. (res da gugl prevaja francoščino v slovenščino tako, da mam občutek da berem indijanščino 😛 ) V vseh FB grupah se bo vedno našlo in informiralo o napakah, pa naj bo krivda proizvajalca, transporterja ali lastnika.  ps. v kolikor proizvajalec reši problem reklamacijsko (in Ian pohvali Kove za odzivnost) pomeni, da priznajo napako. Kar lahko Kove štejemo samo v dobro.
      • kawamoto
        ŠAh pejt raj igrAT
      • VS800
        MAtr vola ona mene meŠA
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!