Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Motorji Derbi 50 ccm

2. nabava prek neta

3. Yamaha Aerox 50 ccm

4. Zavarovanje (kasko, proti kraji)

5. Derbi Ramble 125/250ccm

6. PhotoShop Contest No.1 1 2

7. Photoshop SR 50 R factory

8. Photoshop skuter styling 1 2 3 4 5

9. Runner nalepka

10. izpuh

11. Maxi skuter - Servis

12. navodila za uporabo

13. Daelim NS125-III Othello

14. yamaha dt50x

• Zadnje objave

• smasher
      • Hupek
        Iz čistega dolgcajta sem se spravil k delu. Zaradi na pogled zdolgočasni kovčki, sem že imel namen naročit, pa vendarle sem se sam spravil naredit nalepke, da so videti mal boljši.
      • smasher
        Torej tema zašla v neke politične vode... kaj zdej čakamo spet kakšen članek v stilu, lupljenje pomaranč je postalo prezahtevno za osnovnošolske otroke ?  
      • smasher
        Po dolgem času sem se spomnil na tole:  
      • MiNa
        Nedelja 26. januar Današnja sled poti: https://maps.app.goo.gl/zXzHFE3R4fhb769h6 Včeraj zvečer sva po premisleku rezervirala še eno noč na isti destinaciji. Malo bova izpregla najin tempo in naredila krog brez dodatne prtljage. Če pri novoletnem lotu nisva imela sreče z žrebom nagrad, sva zadela glavni dobitek pri planiranju te poti. Vreme je enkratno. Napovedi ne spremljava več, saj je dan enak dnevu. Samo ☀️☀️☀️... Naj slike govorijo. Najprej na "pumpo" konjička sta celo noč trpela žejo.   Air Diamond Cafe...   odsluženi A330-300 je preurejen v zanimivo tematsko kavarno.   @SuNa je zamenjala službo Airasia zaposluje tudi male stevardese   Da bova skupaj, sem šel pa za pilota ...   Tudi manjša letala so na ogled.   Ne manjka niti vojske, ki preži na obiskovalce   Mal pa pogrešam mojga ponija...   Vse je že obrnjeno na glavo na totem svejti.   Tematika je čisto na mestu. Samo še Kremenčkovi so manjkali...   Zanimiv mostiček, kot sem zapisal vsak je nekakšna turistična znamenitost.   "U turn" se za njega ni končal dobro. Prenaložen?   Kolesar na hitri cesti. Ja, mogoče hitrejši od nekaterih skuterjev.   Pavza za vonjanje cvetov.   Orhidejino drevo?   Je rekla, se grem malo namočit. Prevroče je!   Stari tempelj v bližini vročega izvira Thaweesin   Mogočno drevo sredi mesta.   E pur si muove!   Za vsakega se kaj najde.   Pravkar nasajena polja riža.   Je šla  preverit, kakšna bo letina.   Menda super kaže!   Js sem pa mal ketne preveril...   Tole bo pa za v temo mazanje verig...   Ena "u letu" mora biti vmes!   Al pa dve!   "šajs kubla" sredi gozda, če te prime, te pač prime...   Ogromno plazov je nastalo v severnih predelih Tajske.   Vsi so posledica tropske nevihte Yagi, ki je pustošila septembra 24.   Se vam zdi, da sva utrujena od vseh ovinkov?   Sem ji rekel "ti loviš"...   Pa me je v objektiv.   Ob najhujši vročini postanek za kavo.   in skok na plač po par mandarin...   In naprej po drevorevdu, dobra zaščita pred vročino.   Znak že, a pravih 🦧 ni nikjer. Verjetno prevroč del dneva.   In prispela sva nazaj. Danes še po svetlem. Mrak se tu začne že ob 18. uri.   Obisk lokalne tržnice.   Tu pa res najdeš vse kar rabiš.   Tile čiliji so pa hudi.   Na prodaj bolj "zimska" zelenjava.   Meso izgleda prav mamljivo, čeprav ni pod neonskimi lučmi.   Z PVC embalažo pa res pretiravajo.   Visoka vsebnost beljakovin.   Mmm, dober prigrizek.   Ocvrto, pečeno, ...   Tiste v desnem kotu so se še premetavale.   Muhe tule nimajo šans...   Raznorazna zelenjava.   Čorbe, čorbice takšne in drugačne...   Skrbno pripravljena stojnica.   Ananas - sonce sije...     tako pravi desetdnevna napoved...                                          
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!