GhostRR Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ali se tudi vam na firefox-u podirajo slike pri člankih na motosvetu?
s5jst Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Men nekaterih sploh noče prikazati?!?! A je to kaka finta u podpori al v uporabniku :whistle:
Codeine Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ali se tudi vam na firefox-u podirajo slike pri člankih na motosvetu? Seveda se podira od zadnjega upgrada Firefoxa naprej.
Noise Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ali se tudi vam na firefox-u podirajo slike pri člankih na motosvetu? Za FF uporabnike: po zadnjem upgradeu Firefox ne prebavi več popolnoma enostavnih standardnih CSS slogov. Pričakujemo, da bodo FF zadevo popravili z naslednjim upgradeom, ali pa vsaj dokumentirali, kako morajo programerji spremeniti kodo strani, da dela tudi na FF. Do takrat pa ... :(
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ni sile, ker krivda zgleda ni na vaši strani. :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 --> PREBERITE! vsega se ne da prebrat, ker je čez četrt teksta en GS naliman
TBoxer Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 vsega se ne da prebrat, ker je čez četrt teksta en GS naliman Zgolj za info. Jaz nimam problemov. (FF 2.0.0.7) lp
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Zgolj za info. Jaz nimam problemov. (FF 2.0.0.7) lp čudno, imam isto verzijo, pa vseeno tole
obad Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Tudi jaz imam Firefox 2.0.0.7 in enak pogled na stran kot Zdrawc! Problem rešil z namestitvijo dodatka, ki omogoča odpirenje v IE znotraj Firefoxa. Uporabno, čeprav bi mi bilo bol všeč če bi bile strani sestavljene kot nekoč! Dodatek
Xwrt Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Meni dela FF v2 čisto OK brez IE addona. Mogoče zaradi Adblocka in Adblock filterset updaterja ? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1136 Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil Xwrt
Pervy Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 zakaj imam tak prikaz naenkrat, pa še zjutraj je bilo vse normalno in nisem nič spreminjal?????? :krneki:
Port Folio Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 Mislim prikaz je obupen, na drugih forumih lepo prikazuje na MS-ju se je nekaj zaštekal!
Pervy Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 eeee ne prikaže mi niti allinega odgovora?????????'' anja37 1
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Hmm, naj povem.. Ni kriv Firefox, ampak Internet Explorer od Microsofta. Vsi ti brskalniki ala Firefox, Opera.. podpirajo te (pravilne)standarde, le Microsoft z tem Internet Explorerjem nekaj štrajka. Tako da nikar ne valite krivde na Mozillo :krneki: Vem pa da je sitno, ker tudi mi, ki delamo spletne strani moramo potem delati 2 verzije, pravilno in nepravilno da lahko tudi tisti ki uporabljajo IE normalno brskajo. Samo toliko.. LP, Nejc
domina Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Živjo! Mene pa zanima, če ima še kdo podoben problem. Zadnjih par ur mi celoten forum, ter tudi motosvetovo prvo stran Mozilla FireFox prikazuje z malenkost manjšimi in bolj natlačenimi črkami. V Internet Explorerju pa je prikaz normalen. Prilagam slikci. Ali ima še kdo podoben problem in idejo kako ta problem odpraviti? Meni se zdi zadeva rahlo moteča.
domina Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 zgoraj se mogoče malo slabo vidi. na slikah sem obkrožila, koliko je razlike. Ima mogoče kdo kakšen predlog?
LooLekSLO Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 zgoraj se mogoče malo slabo vidi. na slikah sem obkrožila, koliko je razlike. Ima mogoče kdo kakšen predlog? najbrž si držala tipko CTRL in vrtela kolešček na miški. Stisni CTRL+0 (nula na desni strani tipkovnice)
kaca1 Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Živjo! Ali ne dela, ali pa ne znam: če prekopiram link-povezava do albuma člana iz profila (http//www.motosvet.com/album/album....) v iskalno okence in ga skušam odpret, mi javi da ne najde. Poizkušal sem odpret svoj album in tudi druge, a mi ne uspe. Mi lahko kdo razloži?
tunned Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Živjo! Ali ne dela, ali pa ne znam: če prekopiram link-povezava do albuma člana iz profila (http//www.motosvet.com/album/album... .) v iskalno okence in ga skušam odpret, mi javi da ne najde. Poizkušal sem odpret svoj album in tudi druge, a mi ne uspe. Mi lahko kdo razloži? Ja men tut ne dela noben link!! Kaj je to narobe
AtaSmrk Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Ja men tut ne dela noben link!! Kaj je to narobe Povezave niso pravilno narejene - kontaktiraj moderatorje ??
Codeine Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Povezave niso pravilno narejene - kontaktiraj moderatorje ?? Kam je pa med kopiranjem izginilo : (dvopičje) za http ?!?
Fritz Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 Če poskušam urediti post v Firefoxu 3.5+ mi odpre okno za urejanje vendar po vnosu ne naredi nič ko pritisnem na gumb 'Shrani spremembe'.
Codeine Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Če poskušam urediti post v Firefoxu 3.5+ mi odpre okno za urejanje vendar po vnosu ne naredi nič ko pritisnem na gumb 'Shrani spremembe'. Preveril in zadeva normalno deluje v Firefox 3.5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se