Jump to content
 • Sign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/12/19 in all areas

 1. 19 points
  nejc74

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  Dva dni dol, dva dni gor, vmes sem pa užival toplo skalo v Spaniji. Cca 3.000 km, od tega ene 600 zal po AC, sem pa vseeno pobral par lepih odsekov, ze dobro poznani Masiff Central, Pireneji in Lleida tokrat po drugi trasi ter dve presenečenji: Serra de Montsant v Španiji, kjer je obilica noro zavitih, polovično širokih cest ter Rocamadour z okolico, ki je bil postanek na poti nazaj. Ponovno samotne vijugaste ceste med položnimi griči. Ker je bil edini motor trenutno pri hisi X-Country sem ga moral zjutraj se odkidat, na koncu se je izkazalo da bi bilo kar koli drugega slaba izbira, ker nekje na sredi centralnega masiva me je pričakala snežna nevihta. Ampak Heidenauke niso dobre samo za mivko, temvec tudi za za sneg. Ni zaman M+S gor napisan. V glavnem, kot ponavadi sem popolnoma napacno ocenil vremenske razmere, roke so se mi ogrele sele malo pred Lleido. Pot nazaj, se ni zacela obetavno, očitno je bila Sierra Montasnt prizorišče motorističnega railija in imel sem priložnost ugotoviti, da edini večji kreteni od grup kolesarjev so velike grupe motoristov. Grupnih zadev res ne stekam. Med drugim sem imel najblizje srecanje z drugim vozilom v svoji karieri, ko se je eden od nasproti vozečih očitno usral, stisnil sprednjo zavoro ter zapeljal v ovinku praktično vame. Mu pa dam plus tocko, ker je po incidentu ustavil ter začudeno čekiral motor, češ, kaj je narobe z njim Toliko o tem, da nas ogrožajo samo strički s klobukom. No ja, sobota je bila potem kul, nedelja pa, soncu navkljub, eden bolj mrzlih dni na motorju kar sem jih imel do sedaj.
 2. 17 points
  Kugelschreiber

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  V torek okrog 21.00 mi pred bajto ropota motor. Kolega, gastrbajter, motorist cele tri mesce. Dec je osedlal afriko in zarezal za SLO. 700 jih je blo do postojne. Ucer sva sla pa cez kras do dolgih njiv, ker je hotel po soski mal pelat. Od tam pa cez idrijo domol. 190km. S postankom v idrijski beli, kjer je zima z nanosom gramoza precej zjebala meni ljubo poletno hladisce. na furi sm prvic testiral interkom, in se preprical, da stevc zdaj pravilno meri kilometre. Skratka, fina sreda.
 3. 17 points
  hitrii

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  še en lep dan je za nami lepih 850 km
 4. 17 points
  tomaz69

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  Taku im’mo...kejnjede @DAMI34 owjeee
 5. 16 points
  notranc

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  Včeraj po službi kratkih, a sladkih 80 km Na sliki Krimsko jezero Lp, n
 6. 14 points
  hitrii

  Jadranska magistrala

  lep dan, prazna cesta in lepih 850 km
 7. 14 points
  Tex

  Jadranska magistrala

  En krajši spacan posnetek iz 'končne destinacije'. Večka kula, prazne plaže, nori zahodi, ... ahh, še malo pa bo dovolj toplo!
 8. 14 points
  Explorer

  IRAN SEPTEMBRA 2018

  16.DAN Sanandaj - Paveh - Marivan - Saqqez 17. DAN Saqqez - Takht - E Soleiman - Mahneshan - Tabriz Ugasli vulkan Tempelj Takht- E Soleiman Sredi templja je termalno jezero globine 250m s stalno temperaturo vode 24 st.C. Do Tabriza naju pot vodi skozi pokrajino barvnih gora. 18 DAN Tabriz - Erzincan Zaključiva potovanje po Iranu, nazaj v Turčijo. Takoj za mejo še zadnji pogled na Ararat. 19 DAN - do 21 DAN - pot domov S tem je najin Fotopis končan. Malo statistike: - Prevozila sva 12.770 km - Vožnje je bilo 18 dni, od tega 7 dni tranzita , 3 dni počitka in 14 Irana - Uradni bančni tečaj je bil 40.000 Rialov za 1 Evro , menjala sva v uradnih menjalnicah legalno 160.000 Rialov/Evro - Cena bencina je bila 6 centov/l -Cena prenočišč ( 4* in 3 *, 1X 5*) je bila 20 do 35 Eur za 2 osebi. Kakovost hotelov je glede oznake povsem primerljiva z Evropskimi. - Cena hrane: Kompleten obrok za 2 osebi- od 3 do 10 Evrov. -Za celotno pot po Iranu sva porabila 570 Eur ( zajeti vsi stroški brez tranzita). -Motor je služil dobro kot vedno do seadaj. Okvar: 0 Poraba olja: 0 Poraba bencina : 753 l Do servisa še 3.300 Km Gume: Nameščene nove Continental TKC70 - obraba cca 70% Rezervnih nisva rabila VTISI: Za naju je bil Iran nepozabno doživetje zaradi zgodovine, naravnih prostranstev, čistih mest..... Največje presenečenje in darilo pa so prebivalci Irana s svojo širino in prijaznostjo, ki jo težko razumeš, ker je nisi vajen. Pot je minila brez kakšne drame. Razmišljava, da če bodo razmere v regiji približno take kot so sedaj, da se septembra ponovno vrneva in obiščeva še neobiskane kraje in kakšno sosednjo državo. Če ga želi kdo obiskati, naj ne omahuje , ampak kar pogumno na pot, ne bo vam žal.
 9. 14 points
  Kmet2

  Tečaj varne vožnje - izkušnje, predlogi...

  Pozdravljeni . Na mestu in pravično je ,da se zahvalim vsem sodelujočim za obisk v soboto na tečaju varne vožnje Postojna (DARS) . Kljub slabemu vremenu in nizkim temperaturam je bil odziv fantastičen . Nabralo se nas je nekaj manj , kot 30 motoristov in motoristk . Ja prav ste slišali motoristk, ki so bile skoraj v večini? poklon nežnemu in lepšemu spolu ? Ob tej priložnosti pa vse pohvale tudi : PPP Koper : policista inštruktorja Borut Hojsak , ki je bil tudi največji krivec za to izvedbo in njegovemu sodelavcu Klemen Pirman . Novi policijski motorji pa že razpadajo? Ker me provocira in se vozi z neizpravnim vozilom ukrepam, da vas obvarujem, saj je nevaren patron?? ZD Postojna Erika Žalik, ki nam je predstavila PP na hudomušen in zanimiv način , top dečva , priporočam. AVP Igor Mihajlik ki nas je razsvetlil s predevanjem o varnosti v prometu . Tudi sam motorist , ki govori iz izkušenj in ne knjige . ? Razdelil nam je tudi pakete prve pomoči za motor? Tukaj mu razlagam, da ni vse v teoriji ampak praksi, ki se izvaja na cesti? DARS Olga Kobal , prijazna ženska, ki je poskrbela za biokracijo , omogočila prostor na bazi in poskrbela za naše lačne želodčke . Evo ga, forumska Radirka? Gasilci pa se niso zglasili, ker je prišlo med komuniciranjem in organizacijo do komunikacijskega šuma , zato sva se z Igor Mihajlik dogovorila , da se slišiva v juniju in dogovoriva še tečaj na Skidbike. Pravočasno boste o tem obveščeni . Še link od SkidBike, da bomo vsi vedeli za kaj gre . https://www.youtube.com/watch?v=kgfe9Knym6Q P.S. Ker je bilo veliko nežnega spola smo se veliko tudi stiskali , tudi Ančka je prišla na svoj račun ? Ko pridem domov pokažem ženi na svojemu ovratniku šminko in pričakujem tornado . Rekla mi je samo , saj ti pereš ? pa povejte , če nimam najboljše žene nooo ? Če ga hočete srat se ne oblačite bele jakne BA , ker ta sama zase govori ? Lp Zavod Beli Angeli Bilo je top , spodaj še nekaj slik in posnetkov : Ker je bila želja po videoposnetkih še par klipov. received_446864419392621.mp4 J received_2397578653587816.mp4 received_2397578653587816.mp4 received_457746821635124.mp4
 10. 14 points
  KARMEN1

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Ja, manjka še en pes in ena mačka. Bolj težko slikati vse hkrati.
 11. 13 points
  ukinjen account

  Jadranska magistrala

  kot je že @DAMI34 povedal maš na blogu podatke 1. Sv. Juraj-Zavižan 24km asfalt 7,3km soliden makadam 2. Zavižan-Lomska Duliba-križišče s cesto iz Krasnega (Z5126) 12,1km makadama (gozdna cesta, zaprta z rampo, vendar je rampa kar visoka in se da motor poriniti pod njo. pred tem se je seveda vprašalo, če se lahko tam pelje (na kasi, kjer plačaš vstopnico za nacionalni park) 3. cesta Z5126-Veliki Alan-križišče za Štirovačo 23km makadam 7 asfalt 4. Štirovača-Dabarski kukovi 25km makadama (slabši) 7km asfalta 5. vmes potem po cesti po Sv. Roka. 6. Sveti Rok-Mali Alan-D27 25km makadama 7km asfalta medvedi, kače itd. pri zadnji rampi pa obvoziš po levi
 12. 12 points
  tomaz69

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  “Kip on rouling”..?; si moram krajšat čas, ker je objekt prve “obsesije” na servisu.....(bodite prizanesljivi)..
 13. 12 points
  ukinjen account

  Jadranska magistrala

  s tem, da v tej temi ni še noben spregledal...
 14. 12 points
  tomaz69

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  KONTRA @DAMI34 - jihaaaaa
 15. 12 points
  snecer

  MITAS pnevmatike

  Snecerja in kronika se pac ne da primerjat. Oba gresta v skrajnost. Snecer ima lahek motor, navora nima kaj dosti, pilot je lahek in vozi se vecinoma na daljse izlete. Kronik po drugi strani naziga zverino od motorja po njemu poznanih cestah vec ali manj. Dami je drug kaliber. On se vozi s prazno gumo, pa se moped cuka.
 16. 12 points
  Akito

  Drugi štosi V

 17. 12 points
  Ella

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  "Allstarke so mi malo velike, hlače so pa kot ulite!"
 18. 12 points
  maus

  Globoke misli & misel dneva & stuff

  resnica o črni lukni
 19. 11 points
  DAMI34

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  @tomaz69evo ti vračam Po lokalnih potkah/odklop uojee
 20. 11 points
  hajamoto

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Prijatelja? pomota, napačna tema
 21. 11 points
  RobiRoberto

  Domači ljubljenčki (živali) :)

 22. 10 points
  Frenk 67

  Jadranska magistrala

  Ne hodte dol k je sranje. Pa ne pozabte na darile, Milena ma rojatni dan.
 23. 10 points
  RobiRoberto

  Moje izkušnje

 24. 9 points
  ukinjen account

  Jadranska magistrala

  ja, samo mene bodo ustavili, ker ostalih ne bodo mogli
 25. 9 points
  ukinjen account

  Jadranska magistrala

  razmišljam o Jadranju, a vidim, da bi lahko bilo nevarno
 26. 9 points
  Darko3g

  Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo ?

  Res je dober, premaga vsako umazanijo
 27. 9 points
  bobi1001

  Prvošte si jeno pravu kofetu 2.0

 28. 9 points
  jvalant

  Pritožba na člana/ico foruma

  Dami: par mojih postov manjka... Nobeden ni vseboval besed in stavkov kot so "pizdasi", "pa koji qurac visis tu". Vsebovali so pa citat tvoje trditve, tvojo idejo kaj naj bi mi izluscili iz tega, in pa mojo razlago ki ni bila napacna. In seveda so dokazali da govoris bedarije... In zdaj bos veselo moderiral tole naprej, kot en mali Putin, ko se te bo ujelo na bedarijah, bos uporabil asa: "izbrisi". Kaj za hudica covek lahko izlusci iz "V dvoje in vsa teža trpinči gumo bolj kot bi jo po dirkališču gnal". Pa se par postov ki so se nanasali na to, manjka... Nobeden idiotski ali nesramen kot tvoj (si ga tud izbrisal, kot udba vse okol pa se mal zraven da bo zihr). Clovek, dej se mal zamisli no... Ostalim se pa opravicujem, sm pac hotel nekaj dokazati, dokazal in bil zbrisan... zdej se sami odlocite kaj si mislite. Ce drugace kot g. moderator, raje ne objavt
 29. 9 points
  BIF

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  Da ne bote narobe zračunali do ponedeljka....
 30. 9 points
  Akito

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  ..."new kid in town"...
 31. 8 points
  maus

  Jadranska magistrala

  kr pejte .. pejte usi vetr bo pihu ... kot burja bo burja se spremeni v tornado radarji, policaji, gužva, turisti, motoristi, sami Slovenci ... brezveze
 32. 8 points
  DAMI34

  Jadranska magistrala

  ne, ma čisto druge adute, Od sunkov je več al manj dooooooooolgčas V petek popoldan, čisto turistično čez MP blizu Rupe čez, potem na izi do Senja, pol gas do nezavesti, od Barič drage z izbuljenimi okami čist previdno mimo inkasantskih točk in pol bom načeloma v Pakli....pol se pa Kmet prikaže in pol bo, najmanj konc sveta....
 33. 8 points
  skalaprava

  Jadranska magistrala

  Ne, za nastavljanje tlakov v gumah, nastavljanju fedrov na kawasakijih ter odpadanju kardanov na bemfah.... skratka o uporabnih stvareh
 34. 8 points
  Tex

  Jadranska magistrala

  A za TouringForce?
 35. 8 points
  Xebec

  Jadranska magistrala

  grem u soboto po en kestl premium 100 oktanskga pakleničkog benza
 36. 8 points
  solorider

  Drugi štosi V

  Gorenjska kri!!! Američan je imel na Gorenjskem prometno nesrečo. Življenje mu je rešil domačin, ki je imel isto redko krvno skupino. Ko je prišel k sebi, se je Američan želel zahvaliti. Rekel je Gorenjcu: “Rešil si mi življenje, sedaj pa izbiraj. Ali ti dam zdajle 1.000 dolarjev, ki jih imam pri sebi, ali pa počakaj, da se vrnem v Ameriko, in ti pošljem 100.000 dolarjev? Gorenjec ves nesrečen premišljuje, kaj naj naredi. Nazadnje pokliče ženo in ji razloži položaj. Žena mu reče: “Janez, vzemi takoj 1.000 dolarjev.” Janez pa: “Ampak Mici! Če malo počakam, bom dobil 100.000 dolarjev!” Mici: “Figo boš dobil. Preden on pride v Ameriko, bo že začela delovati tvoja kri...”
 37. 8 points
  Joker

  MotoGP 2019

  Noben padec ni smešen. Tudi MM-ov ne. Kvečjemu nepotreben. Smešno je bilo pobiranje...
 38. 8 points
  J.a.m.e.s

  Jadranska magistrala

  Opažam, da jadranje postane aktualno v času plače. Po plači pa vedno burja piha al pa baba ne pusti. P.S.: @Tex kirega drona maš to? Lep posnetek.
 39. 8 points
  MiNa

  MotoGP 2019

  Tole mi je bilo najbolj všeč.
 40. 8 points
  RobiRoberto

  MotoGP 2019

  Še nekaj sem se spomnil. Na Grobnik sem se peljal v ... ... in nazaj domov sem se vrnil kot ... S pomočjo mojega prijatelja Googla , sem našel tudi 9 minut posnetka takratne dirke.
 41. 8 points
  ukinjen account

  Jadranska magistrala

  https://photos.app.goo.gl/b5TpgD4v45sEHQAd8 http://snecer-poi.blogspot.com/2009/12/velebit-poi-2010.html edino kar nisem prevozil, da bi se zapeljal na Panos (in nazaj), baje krasen razgled in ostanki vojaških objektov. ko prideš dol iz Dabarskih kukova, levo in pri vas Rizvanuša gor v hrib... tu je lepo opisano http://www.kle-croatia.com/forum/index.php?topic=610.0
 42. 8 points
  ukinjen account

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  generalno stanje je v državi slabo, vseskozi se zadolžujemo, ker porabimo več, kakor ustvarimo infrastruktura je praktično povsem dotrajana oblast in politika nima pravega vpogleda, kako živijo državljani tudi če ne gledaš teh kapitalističnih medijev in novic, se stanje ne bo spremenilo kaj smo sedaj imeli nazadnje? nekateri v javnem sektorju so si priborili višje plače...bravo (butli)...državi ni problem zvišat plač...ker bodo z lahkoto poskočile tudi cene in tudi so, pa si spet na istem, samo folk tega ne razume, ima večjo plačo, a je tudi vse dražje stanje v državi je slabo, kamorkoli pogledam
 43. 8 points
  KARMEN1

  Tečaj varne vožnje - izkušnje, predlogi...

  Že to, da so tebe in Kmeta spravili med stožce, je res velik napredek . Čas gre naprej, stvari se spreminjajo . Končno vaju je oblast obvladala ?.
 44. 8 points
  DAMI34

  Tečaj varne vožnje - izkušnje, predlogi...

  odkar sem tole počel imam že 3 vabila v lokalni kegljaški klub
 45. 8 points
  Zok

  MotoGP 2019

  Pffff, sele drugi... ...penzija klice.
 46. 8 points
  Kmet2

  MITAS pnevmatike

  Kaj je konec ..................škoda ......... Mene sam boli k niso več Sava , k so prasci vse dobre firme prodali ......
 47. 7 points
  DAMI34

  Jadranska magistrala

  Pa prosim ne mi hodit dol opremljeni z nekimi bakrenimi novčiči. Mejte pravi denar. Dami pa Kmet bosta žejna
 48. 7 points
  VS800

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Vrtna opravila......
 49. 7 points
  Kmet2

  Jadranska magistrala

  Jz da nimam tebe bi še zdej vrjetno bil v Iranu , Rusiji .....
 50. 7 points
  bobi1001

  Pritožba na člana/ico foruma

This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!