Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/23/24 in all areas

 1. pik1

  Kaj si mislite moški o ženskah ?

  .
  14 points
 2. Kaldu

  Smešne slike

  14 points
 3. Zivnorc

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  .. jest sem tudi motorist, kolesar ... pohodnik, pa še kaj... .... gre tudi meni na živce, ko grem peš po hosti, ko se tam ganjajo z motorji... ..pa ko grem z motorjem po hosti, bi prepovedal peš španciranje nekulturnih blokarjev po gozdnih cestah... ... ko grem z avtom , mi gredo na Q...c kolesarji!!... prokleti pajkičarji pederski! ..pa ko se peljem s kolesom v klanec, bi zaprl cesto za avtomobiliste, ko mi smrdijo pod nos in me na knap prehitevajo... ... skratka... vse mi gre na živce...
  14 points
 4. Kaldu

  Kaj si mislite moški o ženskah ?

  12 points
 5. DAMI34

  Vtisi z dnevnih voženj 2024

  Po lepih cesticah, še lepših makedamčkih in eni lušci 🙃
  12 points
 6. Alla

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Pšanci rastejo 🥰
  11 points
 7. Zivnorc

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  ... jest res ne vem, kaj imate toliko za komentirat...in stresat negativizma. ... trenutno kupujem avto... in mi je izredno všeč Octavia .... pa mi na misel ne pride, da bi šel vsaj od daleč pogledat kak japonski avto... al pa kako KIO..al pa Hjundaja... al pa Mećko, bavarca...itd. ... in zdej ne hodim po salonih težit pa pljuvat po njihovih avtih, ker mi niso všeč, al pa si jih ne morem privoščiti, čeprav mi stalno po TV nabijajo njihove reklame. ...al jih dam na ignor... al pa prešaltam na drug kanal... kjer so spet reklame.. ..a ne morete tisti stalni nergači enostavno obiti te teme? ...al pa vam je moto in zadovoljstvo jebat folk tule gor, ker nimate drugega dela?! ...a moram res spet dat koga na blokado? ... si ne želim tega.. ampak bom verjetno to primoran storiti, ker eni taisti serjete vsepovsod... ...al pa je v igri še druga varianta: ... da ste plačani od @DESMODUE , da je tule gor čim več postov...pa da ne hvali motorjev on sam od sebe in jih kuje v zvezde... ampak ga "kao provocirate", da on to potem lahko počne... to mi je padlo še na misel zdele..
  11 points
 8. dr.looney

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Sosedovi "pankič" kravi ... 🥰
  11 points
 9. Frenk 67

  Smešne slike

  11 points
 10. Tedybear

  Moto Guzzi V100

  Stelvia ogledal v živo. Žal v " salonu" samo ena barva in model z osnovno opremo. Za mojih 186 zjutraj in 184,5 proti večeru ustrezen. Pa lep je.
  10 points
 11. krucymucy

  BMW R 1300 GS

  Mogoče vam jih pa med seboj menjavajo, pa je zato zastonj.
  10 points
 12. marincspeedshop

  Sam svoj mehanik - vse mogoče okoli šraufanja

  ❗️Opozorilo za domace mehanike❗️ Materijal za servis kupujte samo pri uradnih dobaviteljih. Poceni ebay NGK Iridium svecke ali zlata DID veriga so povsej verjetnosti fake. Kako prepoznamo NGK. Fake ima drugacno laser tip elektrodo, serijske stevilke so "nametane", posevne crtice so razlicne globine (odtis).
  9 points
 13. Frenk 67

  Globoke misli & misel dneva & stuff

  9 points
 14. Zivnorc

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  ... če bi se tale tema odvijala poleti, bi bilo verjetno napisanih 6 strani in ne 64... .. no, da še jaz povem mnenje glede oblikovanja: ..recimo GS 1300 (da ne bom delal reklame za KOVE). Če bi bil podoben staremu, bi bili nezadovoljni, ker bi rekli, da niso naredili nič novega, in so ga spet samo povrtali za 50 ccm.... in mastno zaračunali... ..a zdej, ko so naredili čisto drugačnega, je pa ves folk spet v luftu, da je grd ko stekel pes.. ... v današnjem svetu folk NIKOLI več ne bo zadovoljen z ničemer, ker ima polne riti vsega.
  9 points
 15. Zivnorc

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  ... bom jest povedal eno mojo štorijo izpred slabih 15 let, ko sem prodajal svojega Suzuki SV 1000. Na Avto netu so bili še ene trije "enaki" (moj je bil itak najlepši in najboljši ) ... in sem dal ceno najnižjo od vseh. ... kar konkretno nižjo. ..in kdo me je klical? ... prodajalci ostalih treh motorjev, zakaj imam tako nizko ceno, da so zdaj oni "izpadli iz konkurence".... in me spraševali, a je zbit.. pokvarjen... neoriginalen... pa da sem jih zdej zajebal ..itd ..ko pa je prišel kupec pogledat motor, je pa rekel, da ga mora vzeti, ker mu je žena rekla, da je daleč najlepši motor na Avto netu, ne samo najlepši izmed teh štirih SVjev ... ga ni zanimalo, zakaj je najcenejši, pa če je poceni zaradi tega, ker bi bil zbit/zariban/pokvarjen/ 100.000km ...ali kaj podobnega. Res sem se potrudil z oglasom in slikami... slikal sem ga pa, če se lahko pohvalim , skoraj profesionalno ... sem ga skoraj sam kupil nazaj od sebe.. ..tolk lepe slike so bile. ..no, motor sem prodal za oglaševano ceno, med dvournim ogledom sem mu povedal vso zgodovino motorja, povedal sem mu tudi, da sem se enkrat ulegel z njim, pokazal mu slike, kaj je bilo pobuškano in popraskano... skratka korektno od mene..in tudi sam kupec je bil korekten do mene. Kaj hočem reči, boste verjetno ugotovili s primerjalno analizo prejšnjih postov s tem mojim postom..
  9 points
 16. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  V 2024 bo tudi pri nas možno slišati zvok vrstnega štirivaljnika,ki se vrti s 16.000 obrati na minuto. Dobrih 70 konjičev in masa z gorivom 165kg, bosta dobra popotnica za zabavo. Popno nastavljivo KYB vzmetenje, quickshifter,protizdrsna sklopka,amortizer krmila in launch control serijsko. Predvidena cena bo okrog 8.500 eur. Spodaj par slik in video iz zavitih cest.
  9 points
 17. Tedybear

  Smešne slike

  9 points
 18. siks

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Dejstvo je, da je debata zašla v napačno smer...v smislu kdo ma večjega...vedno se najde kdo, ki bo cinično provociral in nekateri so res tečno vztrajni in želijo vedno imeti zadnjo besedo...vpleteni se boste itak prepoznali...težko je to brati toliko strani...desmo je tukaj malo nasedel, verjamem, da nenamerno oz. naivno, iz vsega kar sem prebral pa verjamem, da ima dobre namene predstaviti znamko in vse okoli nje. Moraš pa kot zastopnik znamke res paziti kako komuniciraš, da ne postane očitno propagiranje oz pristransko favoriziranje. Tako izgubiš verodostojnost pri normalnih bralcih. Podobno je pred časom poskušal Seleš v namenski temi KTM in se je dolgo dobro držal v ignoriranju provokacij...potem vsled res slabe poprodajne storitve (beri veliko reklamacij, tudi kot posledica vedno več prodanih motorjev) ni več mogel skrivati in se ni več oglašal...
  9 points
 19. Loba

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Nekaj časa nisem sledil objavam na MSu, ker so moja osebna opažanja bila sledeča; prodajalec oziroma zastopnik Kove se trudi podajati informacije o znamki Kove na način, v katerem bralcu daje vtis, ki sproža zaključke, da gre v vsebini teksta izključno za promocijo izdelka, saj so pogledi ostalih članov včasih negirani in ne dopuščajo konstruktivnih in spoštljivih izmenjav mnenj. Mogoče prav takšen dialog dopušča urednik, kateri želi vedno imeti zadnjo in zaključno besedo. Smatram, da bi z osredotočanjem in dopuščanjem na bolj konstruktivno, več mnenjsko in spoštljivo izmenjavo mnenj članom omogočili bolj plodno razpravo ter prispevali k vzpostavitvi vzajemnega razumevanja in spoštovanja med udeleženci, saj je na tem forumu zagotovo zelo veliko članov, ki bi vsebinsko lahko pripomogli k dodani vrednosti foruma, vendar se zaradi navedenega najbrž ne željo vključiti v debato.
  9 points
 20. Frenk 67

  Kaj si mislite moški o ženskah ?

  9 points
 21. Akito

  Vici

  8 points
 22. Akito

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  ...tolk zmatrana ....
  8 points
 23. dr.looney

  Kaj si mislite moški o ženskah ?

  8 points
 24. DAMI34

  Smešne slike

  8 points
 25. mladench

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  No živimo v času kapitalizma. Ceno postavlja povpraševanje in v večini primerov zadeva ni vredna tega denarja pa se ti lahko na glavo postaviš. Včasih so bili Xiaomi telefončki poceni... jurja za flagship pa ni več bakšiš. Kitajska si s svojo delovno silo lahko marsikaj privošči... Izkorišča lahko ceno, velikost, razvoj in tudi okoljske normative. Če bi bili vsi tako malo zavedni ali je "zadeva vredna tega denarja" nebi kupovali NIČ, pa vsi drvimo proti "zeleni energiji". Prodajaš cenovno ugodne, dobre motorje (no, malo sprobal in od bližje pogledal samo 450tko) ampak, ko bo enkrat povpraševanje preseglo ponudbo, boš fabrka cene višala... ko bo tebi zalaufalo, si boš tudi kak procent dvignil. Moje amatersko videnje... sicer pa nisem v tej branži... Farmacija je še večje S*.
  8 points
 26. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Pa še ena iizpeljanka, tokrat v scrambler stilu. Agregat,okvir vzmetenje,zavore enake, kot na modelu 500x. Enoročna zadnja nihajka. Ta model je na voljo že od začetka, uvozil pa nisem še nobenega.
  8 points
 27. Frenk 67

  Globoke misli & misel dneva & stuff

  8 points
 28. Akito

  Vici

  ...v bistvu zelo realen...🤨...
  8 points
 29. MARE 65

  Vtisi z dnevnih voženj 2024

  Včeraj tudi jaz končno spravil konja z garaže, cilj Moto gel Soteska, po novi sedež (ko bo gotov pridejo fotke v kategoriji kamor spadajo, glede na poznano in videno, pričakujem top izdelek). Ko sem se "nagurtnal" z vso opremo glede na vremenske razmere in se komaj skobacal na motor sem se počutil točno tako kot po moje tale stric spodaj Normalno kot se za moje prve fure spodobi, me je že v Črnučah dobil dež (doma sem študiral a oblečem dežjaka ali ne...pa saj ne bo nič), sreča je bilo dost toplo pa mi ta dežek ni prišel do živega. Prvih 10 km je bilo katastrofalnih, okornost na višku kot, da sem prvič na motorju. Potem pa se človeku hitro vrne občutek in vožnja spet postane užitek tako, da prijetnih 50 km. Vseeno pa pazite ko se prvič po zimi odpravljate na furo, sami smo malo "zaležani", da voznikov štiri in več kolesnih prevoznih sredstev sploh ne omenjam, posebno čez mesto, kot je večkrat dejal Fičo, predvidevajte in še stokrat predvidevajte. Srečno vsem v novi sezoni. Štorklje so se vrnile, dober znak, da se sezona bliža.
  7 points
 30. Buschi

  Lepe fotke (brez motorjev)

  Prelepo kozjansko se prebuja iz jutranje megle
  7 points
 31. 7 points
 32. Buschi

  Kaj trenutno počnete?

  Edino kar mi sedajle pade na pamet:
  7 points
 33. VS800

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  A boš kr takoj letu auš prej še srou
  7 points
 34. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Si lepo opisal situacijo ja. Našo realnost. Vem,kako tečejo zadeve s ponudbo in povprasevanjem,delovno silo,inflacijo,omejitvami,izkoriščanjem in bogatenjem peščic. Ko si omenil xiaomi recimo: seveda je cena močno zrasla. Prodajna. Kaj pa nabavne? Ko sem leta 2019 kupil t7, sem jo dobil za 9250 eur, danes je model 2023 v akciji za 10.700, 2024 pa okrog 11.500 se mi zdi. Dvig cen na japonskem ali na zahodu? Maloprodajna cena kove 500x, konec 2022 je bila 6.990 eur, na začetku 2024, je še vedno enaka. Nabavna cena za ta motor je pa enaka že od leta 2017. Cena za 450 rally v Franciji je 9.990 eur, v Belgiji 10.700 eur. Nabavna cena je za vse enaka. Si to vedel? Ps. Vesel sem, da ti je bila 450ka vsec😉
  7 points
 35. dog66

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Vsak dan bolj uživam na 450ki!! Sicer amater, ki prihaja iz Gsa in T7 ampak resnična igračka, ki te kar sili delat neumnosti. Bo treba še kar nekaj treninga in poguma, ampak wauu kok je to fajn 😊. Sound on 😆 IMG_8253.mov
  7 points
 36. Mavti

  Njam njam

  Evo gotovo Vse je šlo Krompir sem pol še za povrh na suho pojdeltud za glaž vina ni več placa aja, solate nisem slikal
  7 points
 37. Mavti

  Njam njam

  Kosilo v delu za ene dva menda bo
  7 points
 38. DAMI34

  Smešne slike

  7 points
 39. SAR-Solo Adventure rider

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Ta je bojda glavni "šerif" na Lentu. Kličejo ga Arsi😁
  6 points
 40. pik1

  Kriptovalute

  . ... neki bitkoinov sem že tud na cest pred bajto najdu
  6 points
 41. DAMI34

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Max dolžina sprehoda 20m 😁
  6 points
 42. Darko3g

  Smešne slike

  Srbski napis je nekako ustreznejši: Mati Tereza bori se protiv sirotinje
  6 points
 43. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Ste mi dali idejo s temi primerjanji...objava se ne tiče Kove sicer, pa vseeno prilagam par slik iz zgodnjih 90-ih. Kdo je komu podoben, se pa imenuje igrica. Bi kdo znal iz obeh segmentov povedati, kateri je bil prvi?
  6 points
 44. dr.looney

  Kaj trenutno počnete?

  Jaz sem pri gasilcih šele 12 let. Začela sem s tekmovanji potem pa sem si rekla , da se grem zares in sem začela z izobraževanji. Trenutno sem v tem mandatu podpoveljnica v društvu. Sem človek, ki ne mara uniform, gasilsko pa nosim s ponosom in spoštovanjem.
  6 points
 45. DAMI34

  Razlogi za poroko???

  razlog je šu u qurac
  6 points
 46. DAMI34

  Smešne slike

  NASA just captured some welcome greetings from the inhabitants of the red planet
  6 points
 47. raza

  Navigacije na motorju (izkušnje, težave...)

  Kateri Garmin? Novejši garmini spremljajo tvoj stil vožnje, izbiro cest in podobne fore in pri izračunu med drugim uporabijo tudi te podatke. Za tako dolgo pot je priporočljivo vstaviti še nekaj vmesnih točk, da bo pot vsaj približno po pričakovanju in željah.
  6 points
 48. DAMI34

  Kaj si mislite moški o ženskah ?

  6 points
 49. Zivnorc

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  .. jest ko zamižim, si v živo predstavljam 30 metrski skok s takim, polno otovorjenim strojem... in to v slo-moušn. ... .... motor gre... brziii.. pride pukelj... vse skup poletiiiiii.... malhe, kufri se privzignejo... pilot se dvigne iz sedeža.... zgubi stik s stopalkami.... ... letiiii... letiiiii... malhe , kufer, stranske torbe in pilot v luftu.... ...in pol tresk na tla... fedri do konca.... kufr, torbe in malhe nazaj na svoje mesto... pilot malenkost ugrizne v balanco... pa gassa naprej...
  6 points
 50. Scarabeo 500

  BMW R 1300 GS

  Še ne. Se bodo baje povezali z izkušeno ekipo FAP-a, ki ve, kako je potrebno testirati in konstruirati te stvari.
  6 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+01:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!