Scarabeo 500 Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 Iz 37kW na 35kW se pa nebi dalo blokirat? Pa približno koliko pride vse skupaj(vstavljanje, homologacija)? Najceneje je, če kupiš motor z že vgrajeno blokado. Če slediš avtonetu - občasno jih je kar nekaj gor. Jaz sem ga prodal pred pol leta in ni bil dražji kot brez blokade. Pomoje bi bilo potrebno preko 200€, da bi vse uredil. Scarabeo
rocco91 Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 (popravljeno) Dva meseca nazaj me je blokada z delom stala 150€, papirologija na LPP pa še dodatnih 70€. Ko/če ga boš blokiral pazi da bo blokada ali original Kawasakijeva(manjši dizi, drugi membrani v vplinjačih) ali Alphatechnikova(ploščici med vplinjačem in dotokom zraka). Ne nasedat na razne zgodbice, "ja bomo zvrtali 2 luknjice, pa bo", ker te v tem primeru čaka strošek še 130€ za de-blokado. Popravljeno September 8, 2012. Popravil rocco91
bmozin Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Se opravičujem za zlorabo teme - če kdo nuca, prodam (kot nov) Haynes manual za ER-5 za 20 EUR.
BREITNER Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Me zanima, a ima morda kdo slo navodila za ta motor (Kawasaki ER5) ?
SF Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Me zanima, a ima morda kdo slo navodila za ta motor (Kawasaki ER5) ? http://www.kawasaki.com/kawasakinew/accessories2/PCCatItems.aspx?intCatalogID=1&intCatalogType=4&ProductTypeID=136&ModelMarketingID=76&ModelYear=2000&ModelCode=ER500A4
izibajker Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 Mislim, da imam jaz nekje nemška navodila. Slovenski prevod je pa precej oskubljen... Če ti to kaj pomaga sporoči.
Klemmy Objavljeno Julij 25, 2013 Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 Fantje, poslušajte tole http://www.youtube.com/watch?v=ROT9NvILwZE Dlake mi grejo pokonci
c3c Objavljeno Julij 25, 2013 Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 Fantje, poslušajte tole http://www.youtube.com/watch?v=ROT9NvILwZE Dlake mi grejo pokonci ma tu je stroj
klemen666 Objavljeno Julij 31, 2013 Opozori Objavljeno Julij 31, 2013 Pozdravljeni. Pravkar sem kupil kupil svoj prvi motor ER 5. V bistvu sva ga kupila skupaj s sestro, katera pravkar opravlja izpit. Motor sem kupil od znanca in je zelo ohranjen, letnik 2003, 34000km. V parih dneh sva že prevozila nekaj 100km tako da komaj čakam vikend. Situacija pa je sledeča. Ko je hotela it sestra zapeljat en krog, se ji je na klancu zvrnil motor. Njej na srečo ni bilo nič, motor pa je utrpel malo poškodbic - največja med njimi je razbit prednji smerokaz. Zato me zanima, če kdo lahko priporoči, kje se da kupiti/naročiti nov smerokaz (najbolje original). Pregledal sem že louis.de ter ebay in take zadeve, vendar konkretno za ta motor nisem našel. Zanima me tudi, če se je kateri izmed lastnikov ER5 odločil za namestitev vetrobranskega stekla?! Hvala in lp, Klemen
pikolo Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Pozdravljeni. Pravkar sem kupil kupil svoj prvi motor ER 5. V bistvu sva ga kupila skupaj s sestro, katera pravkar opravlja izpit. Motor sem kupil od znanca in je zelo ohranjen, letnik 2003, 34000km. V parih dneh sva že prevozila nekaj 100km tako da komaj čakam vikend. Situacija pa je sledeča. Ko je hotela it sestra zapeljat en krog, se ji je na klancu zvrnil motor. Njej na srečo ni bilo nič, motor pa je utrpel malo poškodbic - največja med njimi je razbit prednji smerokaz. Zato me zanima, če kdo lahko priporoči, kje se da kupiti/naročiti nov smerokaz (najbolje original). Pregledal sem že louis.de ter ebay in take zadeve, vendar konkretno za ta motor nisem našel. Zanima me tudi, če se je kateri izmed lastnikov ER5 odločil za namestitev vetrobranskega stekla?! Hvala in lp, Klemen Poskusi MotoSpirit ... na avto.net bos nasel naslov in kontakt. Zna imet zedeve na zalogi in pošlje tudi po pošti.
štefuc Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Pozdravljeni. Pred kratkim sem si pri svojih 40-ih križih privoščil prvi motocikel, er5-c, letnik 2004. Malo me moti, ker je prejšnja lastnica dala znižat sedež, za po moji oceni cca 5 cm. Zato sem si rekel, da bi ga probal zamenjat. Sedež je lepo narejen in po moji laični oceni praktično kot nov. Zato, če bi komu prav prišel ali pa koga pozna ki bi mu to prav prišlo, se bi kaj dogovorili. Menda pa naj bi moral biti sedež od tega letnika, to je 04 in naprej, ker menda starejši model ne paše. Vidim sicer da ta stran foruma ni ravno več veliko aktualna, pa kljub temu... LP
Bremzer Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni. Pred kratkim sem si pri svojih 40-ih križih privoščil prvi motocikel, er5-c, letnik 2004. Malo me moti, ker je prejšnja lastnica dala znižat sedež, za po moji oceni cca 5 cm. Zato sem si rekel, da bi ga probal zamenjat. Sedež je lepo narejen in po moji laični oceni praktično kot nov. Zato, če bi komu prav prišel ali pa koga pozna ki bi mu to prav prišlo, se bi kaj dogovorili. Menda pa naj bi moral biti sedež od tega letnika, to je 04 in naprej, ker menda starejši model ne paše. Vidim sicer da ta stran foruma ni ravno več veliko aktualna, pa kljub temu... LP Ta sedež je bil sigurno znižan pri kakem tapetniku tako kot je bil znižan se ga da spet povišat. Bil sem zraven kako to naredi če ga zniža samo malo spužvo pobrusi ravno tako to spužvo lahko obnovi z novo višjo in prevleko prikoviči nazaj ! Popravljeno Februar 22, 2014. Popravil Bremzer
ponikipo Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Hja, moja kolegica ima ravno črička, er5, letnik 2004 in ji je malo visok. Prosim pripni kako fotko oz. posreduj na osebno stran. Pozdravljeni. Pred kratkim sem si pri svojih 40-ih križih privoščil prvi motocikel, er5-c, letnik 2004. Malo me moti, ker je prejšnja lastnica dala znižat sedež, za po moji oceni cca 5 cm. Zato sem si rekel, da bi ga probal zamenjat. Sedež je lepo narejen in po moji laični oceni praktično kot nov. Zato, če bi komu prav prišel ali pa koga pozna ki bi mu to prav prišlo, se bi kaj dogovorili. Menda pa naj bi moral biti sedež od tega letnika, to je 04 in naprej, ker menda starejši model ne paše. Vidim sicer da ta stran foruma ni ravno več veliko aktualna, pa kljub temu... LP
štefuc Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Sem razmišljal tudi o tem, pa grem najprej po liniji najmanjšega odpora, pa še dva bi bila pri tem zadovoljena.
ponikipo Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Oj, ne vem ce sem bil dovolj jasen, motor ji je malo visok in bi bila morda za menjavo ... quote name="štefuc" post="2065666" timestamp="1393104650"]Sem razmišljal tudi o tem, pa grem najprej po liniji najmanjšega odpora, pa še dva bi bila pri tem zadovoljena.
Bremzer Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Sem razmišljal tudi o tem, pa grem najprej po liniji najmanjšega odpora, pa še dva bi bila pri tem zadovoljena. Oj, ne vem ce sem bil dovolj jasen, motor ji je malo visok in bi bila morda za menjavo ... quote name="štefuc" post="2065666" timestamp="1393104650"]Sem razmišljal tudi o tem, pa grem najprej po liniji najmanjšega odpora, pa še dva bi bila pri tem zadovoljena.
Bremzer Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Sem razmišljal tudi o tem, pa grem najprej po liniji najmanjšega odpora, pa še dva bi bila pri tem zadovoljena. V Nm ti to naredi tapetnik Balabanič v Šmihelu !
bajkr88 Objavljeno Avgust 20, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2014 Zanima me razlika med letniki 1999 in npr. 2005.... je kaj drugace al je cist isti? Hvala vsem za kako info. Lp
Bremzer Objavljeno Avgust 20, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2014 Zanima me razlika med letniki 1999 in npr. 2005.... je kaj drugace al je cist isti? Hvala vsem za kako info. Lp Če že kupuješ poceni motor potem vsaj ER-6 kajti er - 5 je res že starina ; slab gištel (poči v sredini pod sedežem),slabe zavore,podhranjen motor itd.itd.Negovorim napamet namreč imel sem "včasih" oba čeprav sta bila ženina zdaj ju je zamenjal BMW F-800 ST.
bajkr88 Objavljeno Avgust 29, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2014 Kje bi dobil sprednji vizir za motor? Oz vetrno zascito...Ni vazno prozoren ali zatemnjen sam da je.... kdo ve?
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 Če že kupuješ poceni motor potem vsaj ER-6 kajti er - 5 je res že starina ; slab gištel (poči v sredini pod sedežem),slabe zavore,podhranjen motor itd.itd.Negovorim napamet namreč imel sem "včasih" oba čeprav sta bila ženina zdaj ju je zamenjal BMW F-800 ST. Saj maš v podpisu pod avatarjem, edino Švico še nekaj dodaj.
bajkr88 Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 (popravljeno) http://trgovina.motohrup.si/e-trgovina/motorno-kolo/kawasaki/500/er-5/?good_detail=motorno-olje-exl-mineral-4t-10w-40-44a9ddf69ef72e219fbf55d5ccdb0420m Je to olje vredu ali priporocate katero drugo? Pa zanima me a so olja za motor in avto cisto drugacna? Oz ali bi lahko nalil v er5 olje elf 10w40 kateri gre v avto...? Popravljeno Avgust 30, 2014. Popravil Rogerg
bajkr88 Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 Kupim sedez za er5 ce kdo ve za kaksnega...oz menjam z mojim ki je znizan in mi je prenizek motor sedaj...
Bremzer Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 bmw uber alles Uber Špagetarja je sigurn !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se