Gregs Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 And what a woman that is... :love1: :lol1: ← Čutimo pridih zatirane homoseksualnosti?! :naughty: :lol1: :grrr Neeeeee.... samo malo zezam dr. Moos-tanga... :grim
Mustang Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Čutimo pridih zatirane homoseksualnosti?! :naughty: :lol1: :grrr Neeeeee.... samo malo zezam dr. Moos-tanga... :grim ← Jaz se samo spogledujem z žensko v Anubisu. :blink: :lol: Torej, sem še vedno hetero - kar pa samo pomeni, da nisem moderen :wacko: In enkrat za vedno: spadam v vrsto hetero sapiens! :lol1:
Gregs Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 In enkrat za vedno: spadam v vrsto hetero sapiens! ... jaz pa med BI... :naughty: BI jo... BI kot 2... dvojčici... :grim
Sam dePihlja Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Hahaha, Gregs... ti si tu edini pravi"BIseksualec" :devil:
Vinogradnik Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Kaj tota sanjska ženska pije rada? Ker te še jo bom jaz šel osvajat. Pa kaj sploh sprašujem bedarije, če je sanjska potem je logična da rada pije, tak kot sem jaz sanjski moški za vsako. Nič, jaz ji grem mail poslat če bo dala za rundo.
lojzi Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Edina sanjska ženska, ki jo jaz poznam je samo in edina moja ženska plat, ki jo nekje skrivam v sebi... Vse ostalo je z napakami, vprašanje je samo koliko te motijo in katere si pripravljen tolerirat. Ponavadi preveč. :) ← Uhhhhh, ne bom delou tle psihoanaliz, še Moos tang, k je od foha, se je vdal.....ampak, neke zametke narcizma tlele voham....pa tisto staro, " ko sem sam, sem v najboljši družbi", pa še kej bi se tule našlo....ampak Adonis (pardon Anubis), ti si one and only, edinstven, hmmm, mogoče mal hemafrositski... (pa anbenih smajlilev nam limou, nej si vsak misl, kar si če!)
Gregs Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Hahaha, Gregs... ti si tu edini pravi"BIseksualec" ← ... BI... do konca.... :naughty:
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 ... BI... do konca.... :naughty: ← TELEKS :OK: :OK: :OK: ....gre do konca
neva Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Ne morem, da ne bi. Gledala malček prve oddaje. Punca je za večino moških oči verjetno res sanjska, ampak, kje hudiča so našli toliko slinastih bebcev okoli nje, mi pa ni jasno. Ne moreš belivat :slap: . Ok, sem že tiho. :xx:
pupa Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Ne morem, da ne bi. Gledala malček prve oddaje. Punca je za večino moških oči verjetno res sanjska, ampak, kje hudiča so našli toliko slinastih bebcev okoli nje, mi pa ni jasno. Ne moreš belivat :slap: . Ok, sem že tiho. :xx: ← Neva se strinjam..... sem prav razmišljala, da če bi bila jaz v poziciji sanjske ženske bi se tut v producenta prej zaljubila, kot pa v te slinače...... kar se pa sanjske ženske tiče - vsake oči imajo svojega malarja.
Anubis Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 kar se pa sanjske ženske tiče - vsake oči imajo svojega malarja. ← Kot sem že enkrat dejal...zajebano je, če je ta malar Hitler... .)
Furioso Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 http://www.rtl.de/tv/bachelorette
Gregs Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 http://www.rtl.de/tv/bachelorette ← Fajn babnca... blond... :grim ... sam mal mal jošk ma... :huh: :blush:
Gregs Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 fajn izbira... ← ... buba... nehi tok pravt okol, kok so ti deklce všeč, no... :naughty: ... a rabte kkšnga dečka, mal za popestritev?! :blush: :whistle: :D
bubamara Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 ... buba... nehi tok pravt okol, kok so ti deklce všeč, no... :naughty: ... a rabte kkšnga dečka, mal za popestritev?! :blush: :whistle: :D ← :grrr ....deklce kr mej.... bi se rad kam uštulu :hmm: ti je žal, ker nisi prišel v ožji izbor za sanjsko ženšče :hmm: za popestritev mamo nežive stvari :naughty:
GorazdH Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 ma ženska ko ženska ta sanjska ženska. :yawn: nč posebnega. razen da je na tv :afro1:
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 za popestritev mamo nežive stvari :naughty: ← popestritev ali osnovno servisiranje? popestritev pomen ,da vseen nekaj živega v glavnem konzumiraš ... :P PS: jebeš žensko, k se sam s plastiko dol daje :afro1:
bubamara Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 popestritev ali osnovno servisiranje? popestritev pomen ,da vseen nekaj živega v glavnem konzumiraš ... ← pa symči, celo brat znaš... :004 kaj pa ti jebeš, me pa res ne zanima, nooooo :blush:
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pa symči, celo brat znaš... :004 kaj pa ti jebeš, me pa res ne zanima, nooooo :blush: ← a sem kje napisal "jebem"? ;) viš, tvoja skrb o ne-zanimanju je povsem odveč ;) :004
GorazdH Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 evo. tipičen abstinent. :lol1: ne ne sej se hecam :yea1:
Gregs Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 ....deklce kr mej.... bi se rad kam uštulu :hmm: ti je žal, ker nisi prišel v ožji izbor za sanjsko ženšče AD 1: z veseljem.... :grim AD 2: no ja... v sendvič dveh deklin vedno... :blush: AD 3: niti najmanj.... :grrr ... ne boš verjela... se nisem niti prijavil... :lol1:
LordSmith Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Kr lušna, sicer ji mal športa nebi škodl, k zgleda tko "krhka"... je pa res, da retuširane fotke delajo čudeže
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se