pupa Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Sodba je bila mišljena z moje strani. Torej nisem mu dodelila napačno napisano zadevo, ampak sem ga vprašala, če je siguren, da je tako mislil napisati......
SiR Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 A zna tale sanjska tut tkole škilt mrbit?
gizmOkak Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 A zna tale sanjska tut tkole škilt mrbit? ← ja, brez d bi to hotla :eek: :lol1: :lol1: :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 O (naduti) Mariborčanki Miši Margan, ki v teh tednih kraljuje kot Sanjska ženska v istoimenski oddaji na POP TV, se piše marsikaj: po novem jo obtožujejo tudi prevare... V zadnjih dneh je namreč v slovenske e-poštne nabiralnike priromalo pismo, v katerem piše naslednje: "... sem zasledila eno veliko temo glede sanjske ženske in njenega obnašanja. Tako, mimogrede: ta naša sanjska ženska ima fanta v Mariboru. Pravzaprav je eden bolj znanih Mariborčanov. Za tiste, ki pa se sprašujete, zakaj pa je potem se prijavila, pa vam naj razložim, da dobi dva miliona tolarjev in avto. Kakšen avto, ne vem, ostalo pa vem iz zeloooo zanesljivih informacij... Skratka, deklica se samo promovira. Aja, pa njena bivša sošolka na pravni se že pripravlja na pravosodni izpit, ona pa še kar v prvem letniku... človek se zamisli, kajne? To sem enostavno mogla napisat, saj največkrat vas samo berem. Lahko verjamete, lahko vzamete z rezervo, kakorkoli... Je pač stara mariborska faca, ta naša draga Miša, in taaaaka afna, da je brezveze..." A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa...
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Stvor se je pač malce napol inkognito zlajdral...pa kaj je v tem slabega? Zato ker se ni z vsem? Najbrž res...to je moment za priliko o razlikah med kurbo in prasico
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 A zna tale sanjska tut tkole škilt mrbit? ← The Dickies - Cross Eyed Tammy doesn't have a boy to call her own nobody to call her on the phone you can always see the sun in her eyes and her mammaries are twice their size tammy's so cross-eyed to me you can take her out upon the town she'll be looking up while looking around if you've had enough than take her home take her back into the twilight zone in her sweater she looks better and i think you'll find cross-eyed tammy's got a lot on her mind :)
Pervy Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa... ← ja, Tomaž je pač faca :OK: , mogoče mu ni sanjska ampak za pof* pa je :devil:
Jurij Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 ...moment za priliko o razlikah med kurbo in prasico ← prasica.... :cry:
Python Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Dobr so jo začel zajbavat :grim :ninja:
Jure007 Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 TO MI DELI ALEŠ :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: Ji je dau kajlo :OK:
Vojč Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 TO MI DELI ALEŠ :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vojč Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 :kva2: Dragan ji je že pa lepo povedal: Izberi mene, ker to bo dobra kombinacija med Lepoto in Pametjo :lol1: :photo: ampak kdo je lep in kdo pameten :slap:
Brihta Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 :SS , POFUKAT PA STRAN VREČ. Kera kmetica. :SS
Brihta Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Kako smo lahka ljudje tok plehki. Da ti ženska da, moraš sam vrtnce po tleh posut, pa mal smetane stepst. :SS
pupa Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Kako smo lahka ljudje tok plehki. Da ti ženska da, moraš sam vrtnce po tleh posut, pa mal smetane stepst. :SS ← jst upam, da nismo vsi tako plehki in da ne dajo vse ženske samo zato, ker vrtnice po tleh posujete...... :hmm: .)
SONCE Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Meni je prav vseeno, kaj naredi nekdo, da položi svojo sanjsko deklico, vendar uničevanje rož!!!!! :glare: :nono: Tudi jaz se strinjam s plehkostjo. Kaj bi šele dosegel, če bi požagal celo hosto. Pa z motorjem preril 3 ha travnikov. Za toliko uničenih rožic, grmičkov, dreves, trave.... bi verjetno takoj dobil ponudbo za ženitev in popolne servise 3x na dan do konca življenja. Človek mora biti resnično plehek, da ga uničevanje narave tako rajca. :SS Konec koncev bom pa resnično vesel za Mišo in njenega izbranca, ko se bosta našla. Čeprav slišim in berem veliko negativnih kritik na njen račun, vseeno mislim, da je kar nekaj žrebcev, ki jim je Miša všeč in jim je njen smeh simpatičen. Hvala bogu, da imamo različne okuse! :)
_OKI_ Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 (popravljeno) njen smeh simpatičen. Hvala bogu, da imamo različne okuse! :) ← Hvala bogu, da imamo MUTE gumb! :blink: Popravljeno April 30, 2005. Popravil _OKI_
AREA Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Na zacetku se mi je zdela ok zdaj pa mi gre vsakic ko jo vidim na :SS Kaj tak butastega ne vidis vsak dan :ninja: Pa skos se nekaj brezveze smeji, ko da je zadeta <_<
Erik Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Pa skos se nekaj brezveze smeji, ko da je zadeta <_< ← sej morda pa je :hmm: :grim
bassko Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Mah ona je zadeta od lastne narcisoidnosti
Jure Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 (popravljeno) To morte videt! Kaj nej rečem, CARJI! :worship: :worship: PS. tudi drugi filmčki niso slabi :) Kaj morm, mam preveč časa :) Popravljeno Maj 1, 2005. Popravil DeX
Brihta Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Sam najboljši je pa tist kmetiček, iz Dola pri Ljubljani, Boštjan celestina. :D . Sam glede na to da je model tak narcis, ne vem a se je res zacopu vanjo, al bi rad sam zmagu.
bassko Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 (popravljeno) Men pa slike ne pokaze sam zvok slism :( Popravljeno Maj 2, 2005. Popravil bassko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se