MtL-Erik Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 kot sem dobil informacije z moto centra Zupin v Husqvarne priporočajo Shell Advance Racing (16€) in Shell Ultra 2 (14€). Za TTS pravijo da je že malce zastarelo in je primerno za tiste ki ponavadi tiščijo gas do konca, da pol olje čisto izgori in potem ni saj. Sicer pa za visokoturažne mašine imate sedaj na avto.netu TTS olje za 10€ :) :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ravnokar videl na netu trgovino, kjer je motul 710 za bivšik 3k sit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ravnokar videl na netu trgovino, kjer je motul 710 za bivšik 3k sit :D to trgovino je dal kukec prej na eno stran nazaj link... pa sm ti jst na msnju pokazu :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 tale dobi moj obisk koj k bo moto zrihtan :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ma ja... sej sem že jst par strani nazaj napisala, kje se da dobit za ta denar. pa še blizu mi je. če bi ga kdo rabu tu iz primorske, ga lahko jaz dostavim do sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ja tts je bolj za tišače, če ne je vse zapacano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ja tts je bolj za tišače, če ne je vse zapacano. enkrat sm slišou znan rek... ki velja za ole za 2T ... če ni najbolše ole ni dobro ole .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ej fantje, kdor bi kupil olje motul 710 pri Herkulesu naj pove, ker sem bil pri njih in so mi rekli, da če vzamemo večjo količino recimo 30 litrov dobimo 10-15% popusta, samo bi se dalo še kaj zmenit. Tu povejte kdo bi bil za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 jst sm za Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 enkrat sm slišou znan rek... ki velja za ole za 2T ... če ni najbolše ole ni dobro ole .) to je reku od dolinarja fotr...jst sm pa kopiru pa sm napisu :P jst sm za tud jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 No trije smo že. Vsaj 10 bi bilo fino če nas bi bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) strojči je za zihr pa matex tud...drgač ga bom ponoč bl na trdo naseku ja pa sej uzamemo vsak po 5L pa mamo vsaj mir ane...pa je treba da ns je sam 6...pa je kul... Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil reesko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ej fantje, kdor bi kupil olje motul 710 pri Herkulesu naj pove, ker sem bil pri njih in so mi rekli, da če vzamemo večjo količino recimo 30 litrov dobimo 10-15% popusta, samo bi se dalo še kaj zmenit. Tu povejte kdo bi bil za. po koliko pa ma liter olja? jaz neke količine ne bi kupovala, ker prodajam motor... potem pa grem na 4-taktnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 pa matex tud...drgač ga bom ponoč bl na trdo naseku matex je dones moj :winkiss: :winkiss: :winkiss: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 po koliko pa ma liter olja? jaz neke količine ne bi kupovala, ker prodajam motor... potem pa grem na 4-taktnega. povedal smo da 3000/L...pol pa če nas je več pa še popust vsak liter nam pride prav :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 jst kej več kot 1 liter ne bi jemala... ker je v celju 1 liter tudi 3000 sit in ga lahko dobiš kadarkoli, ko ga rabiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 No zdaj nas je 6. Pa še od štajercev bo kdo zihr za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Jst sm tud za.....tega riskota bom pa ko psa zbrcu :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Jst sm tud za.....tega riskota bom pa ko psa zbrcu :glare: če temu pravš da boš ko psa zbrcu me kr dej :D midva že veva kaj mislm :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Jz bi tud rabu ole. Zdj pa ne vem kulk ga bom porabu v eni sezoni, kr sm kupu motor ga trenutno nimam nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Jz bi tud rabu ole. Zdj pa ne vem kulk ga bom porabu v eni sezoni, kr sm kupu motor ga trenutno nimam nič. Kok bi vzel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 5l bo zaenkrat zadost. Kak se bomo pa zmenli za prevzem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 pošta...naroči se v lj pol pa pošlje naprej... v lj pa zato ker bo 80% nas iz lj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 5l = 5kg, poštnine tud ne bo mal. Pa mislite to kmal naročit? Mogoče že do takrat uspem izpit nardit pa skočm do lublane pa prevzamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 5l = 5kg, poštnine tud ne bo mal. Pa mislite to kmal naročit? Mogoče že do takrat uspem izpit nardit pa skočm do lublane pa prevzamem. men je koci poslal 12litrov(12kg)...pa je blo 1800 poštnine...pa sej še kdo s tvojega konca naroči...pa bo ane :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave