Skoči na vsebino

Kakšno olje za 2T motorje

Stric Burek

Priporočene objave

Uh, kam hodš ti u šolo? Cimra mam iz Vinice in on gre vsak tedn u LJ, sam je reku da ima ene 30km ovinka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz hodm na šolski center u novem mestu - teh gimn.

aja še to:

če misli kdo menjat gumo jo lahko dobi TUKAJ z 10% popusta na določene modele in dimenzije - jaz sem dal za pilot power (150/60ZR17) 28k +1,5k poštnina

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Dj vi men povjte wka j bol...zato k zj mam TTS not pa je dobr drgač sam sm zj na foruu zasldeu de je kao bolš motul 600 pa to...mam rs-ko

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dj vi men povjte wka j bol...zato k zj mam TTS not pa je dobr drgač sam sm zj na foruu zasldeu de je kao bolš motul 600 pa to...mam rs-ko

lp

Bolsi je pa tud na bencinski je fajn drazji!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tts je pomoje čist uredu, edin če je pa motor nawit oz.odprt pa najbolš motul 600 če je pa do konca nawit pa motul 800 :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tts je pomoje čist uredu, edin če je pa motor nawit oz.odprt pa najbolš motul 600 če je pa do konca nawit pa motul 800 :yes:

med 600 in 800 je razlika da je eden za motorje, ki sami delajo mešanco(600) in motorje, ki jim moraš v tank vlivat mešanco(800), 800 se ponavad tanka v krosle

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

med 600 in 800 je razlika da je eden za motorje, ki sami delajo mešanco(600) in motorje, ki jim moraš v tank vlivat mešanco(800), 800 se ponavad tanka v krosle

wtf ? jst ga v tank zlivam 600

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zaka pa u tank zlivaš?? si sfuku črpalko za olje a??? al zatu d je bul sigurn

bolj sigurn .... kolegu je valeroska 3krat zaribala zarad miselatorja .... tko da ..... :) heheh :P matr a mislis da vse sfukm al kej ??? :D jao :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sej je res bol sigurn sam zdy ti črpalka ne bo nikol več delala, k gre na suho

sej pomoje sploh več ne dela :D

crpalka ??? mislis miselator ?.... ma ne itk mam dve .... ce bom se kdaj ekj nucal :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jao kaj ce bi folk mal bral poste nazaj ??? mislim da je burek v enmu posto napisu prednost motula 600 je da bolse izgoreva tts pa dobr izgovreva le prid visokih obratih .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po mojem mnenju je najbolše olje bhardal(sm pozabu kateri tip).

zagotovo opaziš razliko, motor kar zažvižga na obrate. ga je pa težje dobit.js sm ga dobu pri mehaqniku ki mi je enkrat neki popravljav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po mojem mnenju je najbolše olje bhardal(sm pozabu kateri tip).

zagotovo opaziš razliko, motor kar zažvižga na obrate. ga je pa težje dobit.js sm ga dobu pri mehaqniku ki mi je enkrat neki popravljav.

a loh poweš pr kermu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

motosprint v kopru.

Kje pa je motosprint v kopru???? A misliš mogoče motosport grunntar?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!