Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:angry: ker moram v soboto v radeče !

ampak pogledat "s(mol)riderje in s(olo)riderice" in cocto spit pa vseeno pridem !

Objavljeno (popravljeno)

Matr' je vznemirjena tale solo riderska populacija. Se vidi, da je samo še 48 ur do fešte vseh fešt. :yea2:

Veš kaj, Vragec, Solo Riderji smo res samo zaradi fešte, v čau med dvema se pa vozimo, hehe. :kva2: B)

Popravljeno . Popravil Lucky
Objavljeno
:angry: ker moram v soboto v radeče !

ampak pogledat "s(mol)riderje in s(olo)riderice" in cocto spit pa vseeno pridem !

Rudi, prosim, da ne pozabimo zapet ... "bundada" ... Biba, ti i ja :yea2:

Objavljeno
Se pridružim.....in to večkrat zapovrstjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bi letos kar grupnega vsekali :SS :OK: :004

Objavljeno

Aja še eno pomembno obvestilo:

LETOS WELLCOME DRINKA BO NE. Ker sem receptorka in bom že pri pripravah vse spila :grim :kva2: :grim :kva2: :yea1:

Objavljeno
A bi letos kar grupnega vsekali

A ga nismo že lansk let? :huh:

Objavljeno
A ga nismo že lansk let? :huh:

Se ne spomnim :? , zato je najboljše, da ponovimo :yea1:

Objavljeno

SRANJE :cry:

Škoda, da nisem prej zvedel, pa še potem bi težko splaniral!!! Izpiti na faksu so.... :angry: !!!! Zvedel pa sem pred kakim tednom.

Pa prosim ne mi rečti, da je samo eno tako srečanje na leto in da sem za letos odje....

V vsakem primeru se imejte skrajno lepo in se vidimo drugič.

lp

Objavljeno
Kwa mate zdej to? :zzz:

O pišukaaaa, srnaka sm pozabu s kože dat :slap:  :cry:

Se mi je zdel, da je nekaj smrdel zjutraj iz kevdra ven.

Ah, n'č, bomo še una dva pobrana jejža not zamešal, pa se zgliha.

Klimbraaaaaaa! Dons si morva putulifunirat! Te nam zdej še motu, k si za mizo in še  :zzz: !

Sej sem vedla, da bo letos živa polomija :grim Horjutu se je srnjak zasmradu, Klimbra itaq ne zna več kuhat golaža, jaz imam sicer vino že doma, ampak ne vem, če bo zdržalo do sobote, ker ga bomo verjetno prej spili, šnops sem pa že itaq včeraj požrla :hmm: ... še dobro, da imamo kosilo .)

Objavljeno
Pa s feferonom po rit namazat, da ne bo čebula prehuda!

...ravno prebral Tri hčere svoje matere... tam so si gorčico dajale v ta zadnjo... da so bile bolj... emmm... zapaljene... :whistle: (ehtkurbarijapress)

Objavljeno

Drugače pa... če dovolijo vaša gnada, bi vas proti večeru prišel pozdravit, preden se zvrnem od utrujenosti v posteljo... ali pač na travo... :D

Objavljeno
Pa prosim ne mi rečti, da je samo eno tako srečanje na leto in da sem za letos odje....

V vsakem primeru se imejte skrajno lepo in se vidimo drugič.

Samo eno tako srečanje je vsako leto ...

Objavljeno

Lepo se imejte :OK: pa še kakšnega za mene spite! :beer2: mogoče pa drugo priložnost!? :yea1:

Objavljeno
Drugače pa... če dovolijo vaša gnada, bi vas proti večeru prišel pozdravit, preden se zvrnem od utrujenosti v posteljo... ali pač na travo...  :D

Basolutno!

(RabimoEngaPoskusngaZajcaZaGolažPress)

Objavljeno (popravljeno)

Se mi zdi da že neki voham :hmm:

Kaj sta se HHV in klimbra že sezula ? :whistle: :xx:

Ma......si par dni ne bova nog umila....pa bova sam svoje kremplčke mal not namočila......tko ....za aromo :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

Popravljeno . Popravil Godfather
Objavljeno
A bi letos kar grupnega vsekali  :SS  :OK:  :004

Od nekdaj me privlači vse, kar je povezano s to besedo.........ofca pač,ki sili v....hihihihiiii

Objavljeno
A že lahk pridem jest?  :kva2: A je že kuhano?  :kva2:

Alla  :kva2:

Je še zmrzjenu! Pa ni blema, kar prid, ti bom z motorko tatarca ven narezal! :OK:

Objavljeno

Ni panike.....glodam tud zmrznjen mesni sladoled, tatarski je pa tko nekaj najbolšega za v želodček. Sam, da diši po mesu! :naughty:

Alla B)

Objavljeno
Sam, da diši po mesu!  :naughty:

Alla B)

Allencia, lahko ti ugodno skomandiram par sto ton takega materiala. Diši (tudi) po mesu. Upam samo, da te ne bodo motile nalepke na žakljih. Na njih pa piše, v jeziku sonarodnjakov bivšega poglavarja RKC:

ali, če ti je ljubše, v jeziku Sexpira in sličnih poetov:

Objavljeno

Že res, da zelo veliko pojem.....ampak par ton bi mi bilo pa vseeno malo preveč. Tud če bi mi đanki pomagal (al pa jaz njemu). O:-)

Alla B)

Objavljeno

Še 23 ur :drunk:

Objavljeno
Še 23 ur  :drunk:

A takrat se boš vračal s Cecinega koncerta? :hmm:

B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!