tpo Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 OHC je Over Head Camshaft = Odmična gred nad batom DOHC = Double... Dvojna odmična gred.
Rugi Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Najbolj neestetska je še cena.. okoli 80k :blink: Kr poštena cena ja... Estetika mi pa ni glih kej preveč pomembna. A je že kdo odpru temo SM 125?
RSmaniac Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Danes sm pred šolo vidu parkirano modro Xtjko, a jo ma kdo iz foruma mogoče k hod na prešernovo. Drugače mi pa zgleda motor kr dost majhen za 125ccm.
boga Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 je kr dost majhen :BUA: lahko pa se od zadaj dvigne pa pridobis na visini okoli 15cm(v nemsekem forumu pisalo ) :OK: lp
medy Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 dejte mi rečt ker izpuh lahk dan na Yamaho XT125X??? Pa kolk bi pridobil na moči??? Hvala
boga Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 bistu jaz zasledil še nisem da bi na slovenskem trgi prodavali auspuffe za ta motor, sem ga ze sam iskal glede moci motorja pa ti lahko povem sele naslednji teden ko dobim auspuff drugi-home made :OK: lp
boga Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 home made je material me je prisel 15k pa poliranje 5k pa tu pa tam sem moral kaj častiti v gostilni pa to to ,vsi so od fotra kolegi te pa tko ves roka roko umije :OK: :OK:
medy Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 dejte mi rečt kakšne predelave so možne na xt-ejki???
boga Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 take predelave kot na tomusu 125 sm :) :)
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 dejte mi rečt kakšne predelave so možne na xt-ejki??? Lahko vzameš ven mašino, jo vgradiš v kosilnico in si taglavni na vasi. :D
boga Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Lahko vzameš ven mašino, jo vgradiš v kosilnico in si taglavni na vasi. :D :hmm: :hmm: :BUA:
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 :BUA: Motokultivator? :unsure: Ne sitnarit, boga. Z nekaj sreče in nekaj pameti boste nekoč tudi vi hropci z orenk mopedi in se vam bodo zdeli hecni mladi kozli, ki se jim vedno nekam mudi in hočejo delat helikopterje iz svojih mopijev ;)
Grilzz Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Nekje v pravilih piše da naj se ne bi odgovarjalo le s smajliji. Lahko pa da so taka pravila na kakem drugem forumu, pa sem le malo zamešal.
Jure Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Mislim, da so kar za ta forum ta pravila :) BTW, a je kdo na mn3njalniku? Tam pa je katastrofa! :blink: En nek napiše pol jih pa v 10 min 30 objavi smajlije pa lol, pa old, pa lold, itd :slap: :slap:
brzi Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 to je brez veze,to ko ne znajo pravil zorganizirat .)
Python Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Hoj moja zverina bo počas potrebovala prvi "veterinarski" pregled (prvi servis) pa se poraja vprašanje priporočljive "klinike" in seveda cena dotičnega pregleda :? Moja neizmerna hvaležnost zagotovljena :P
Stric Burek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Hoj moja zverina bo počas potrebovala prvi "veterinarski" pregled (prvi servis) pa se poraja vprašanje priporočljive "klinike" in seveda cena dotičnega pregleda :? Moja neizmerna hvaležnost zagotovljena :P Sicer nimam izkušenj z drugimi serviserji, ampak danes sem peljal Suzukija svojga k Jure-tu Primec-u na Viču. Ima Yamahin uraden servis, če se ti gre za knjižico potrdit... V glavnem odnos je bil zelo dober in strokoven...
vk21 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Hvala :D Zdaj pa sam še cena :P :? za ceno pa najbolš da ga pokličeš na telefon:) številko pa najdeš na iinternetu www.yamaha-primec.com lp vito
oxtar Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Mene pa zanima keri auspuhi so dobri(hudi) za yamaho xt 125 x. Kje se jih da naročit, dobit pa kok stanejo!? Hvala!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se