Skoči na vsebino

Izpad nacistov

Priporočene objave

Objavljeno
sej niste resni... popolnoma nerazgledani ste,sram me je da živim v taki državi polni enih lulčkov, balkanci kaj pa.

No, pa nas razsvetli. :grim Mogoče pa le nimamo tako trdih betic, da ne bi šlo kaj res pametnega notri.

Alla B)

Objavljeno

jest sem zato da začnemo pri kumranskih spisih in gremo dalje od tem...a vela :)

Objavljeno
jest sem zato da začnemo pri kumranskih spisih in gremo dalje od tem...a vela  :)

je bil najprej Kumran, ali Kumrovec?

Objavljeno
lih malo  :topic: ja enmu je težil tudi naj zakolje otroka, da dokaže zvestobo... :BUA: stara zaveza...ena najbolj genocidnih, ksenofobnih, nestrpnih in protičloveških knjig kar jih poznam. aja še eno poznam..nekronomikon...listi iz človeške kože in pisana s človeško krvjo...baje nekje u vatikanu... :afro1:

:lol1: :lol1: :slap:

Necronomicon - Knjiga mrtvih je popolna fikcija avtorja H. P. Lovecrafta, ki si jo je izmislil kot ozadje za svoja druga dela v katerih se sklicuje na omenjeno knjigo.

Objavljeno

Lovecraft the Coprnik :)

Objavljeno (popravljeno)

hitler in njegova vera

:rolleyes:

v bistvu stric ni bil pretirano dosleden a ne? M ogoče bi pa res kaj koristnega naredil če se mu ne bi skisalo v glavi.... :grrr

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

post-2120-1121422060_thumb.jpg

...napada v Bagdadu, v katerem je umrlo 27 ljudi, med njimi večina otrok...Samomorilski napadalec se je v sredo razstrelil med otroki, ki so se zbrali okoli ameriških vojakov. Američani so otrokom delili sladkarije.

Narobe svet. Vojaki delijo otrokom sladkarije, otroci pa umirajo.

:kva2:

Sklep -> Sladkarije ubijajo.

:blink:

post-2120-1121422120_thumb.jpg

Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

The softest cloud, the whitest dove

Upon the wind of heaven's love

Past the planets and the stars

Leave this lonely world of ours

Escape the sorrow and the pain

And fly again

Fly, fly precious one

Your endless journey has begun

Take your gentle happiness

Far too beautiful for this

Cross over to the other shore

There is peace forevermore

But hold this mem'ry bittersweet

Until we meet

Fly, fly do not fear

Don't waste a breath, don't shed a tear

Your heart is pure, your soul is free

Be on your way, don't wait for me

Above the universe you'll climb

On beyond the hands of time

The moon will rise, the sun will set

But I won't forget

Fly, fly little wing

Fly where only angels sing

Fly away, the time is right

Go now, find the light

post-2120-1121422236_thumb.jpg

Ja, on jih je imel...

Kaj je pa z njimi naredil, pa itaq vemo.

Objavljeno

vsekakor pa ideologija zasvojenca/nevrotika/impotentneža/nesocializiranca ne more bit kaj prida...ali pač :wacko:

čist tko...objektivno gledano :whistle: ......

hecno se mi zdi da slovenski nacionalisti/nacisti al karkoli so ze dajejo svojim otrokom judovska imena in izadejo ko tazadnji plebs...medtem pa njihovi mladoletni otroci sračkajo po forumu z izjavami da jih je stram da zivijo med tako nerazgledanimi cigani....

a med te nerazlgedance stejejo tudi svojega očeta in mamo ki sta ga tako prisrčno usrala :grrr ....

vsekakor po ogledu muzeja hitlerjeve zgodovine v sredo, in analizi nejgove rasne propagande lahko mirno zaključim da bi bila dotična deklica definitivno v casu druge svetovne vojne oznacena kot ....neprimerna.... :rolleyes:

pa ja....

naj imajo otroci veselje... :xx:

Objavljeno

evo se ena za ljubitelje "zgodovine" :)

post-368-1121428639_thumb.jpg

Objavljeno

Jebemti...da imam tako zjebano fasado pa nisem vedel. Bom naslednji teden rufnil Ibrota&škvadro, da mi tole malce spedenajo.

Objavljeno

lahko bi na čaj povabil.... :doze: ...

:evilgrin:

Objavljeno

Ko bo zrihtana fasada, dobiš - v slogu tradicije zgradbe- vabilo na pristno turško kavo.

Kar je domaće, je domaće... :) :)

Tale vikend smo dolg packal skup :)

Objavljeno

mal ste ste šli ven iz teme. dej ostanite pri temi ˝izpad nacistov˝

Objavljeno
mal ste ste šli ven iz teme. dej ostanite pri temi ˝izpad nacistov˝

ne v bistvu nismo... :doze:

na sliki je Orlovo Gnezdo :winkiss:

Objavljeno
a sploh še pri nas obstaja kakšna organizija  nacistov?

ja, ker so legalne in v bistvu ful zaželjene, je registriranih 45 društev za obujanje spominov, sprovajanje idej in posthumno čaščenje Hitlerja in njegove politične stranke ter njihovih akcij...

poišči najbližje društvo in se nemudoma včlani.

:afro1:

Objavljeno

ne bomo propagirali nestrpnosti pa limali linkov na forum..a ne :closedeyes:

Objavljeno

hitlerjevo sovraštvo do židov, naj bi izviralo iz njegove ljubezni, ki naj bi bila židinja in se je ta ljubezen očitno končala katastrofalno, ter sprevrgla v bolezen

Objavljeno (popravljeno)

krasno :)

50 mio mrtvih zarad enga nepotešenega jebača...odlično :)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

50 mio? mal si pozabila še na Stalina v Rusiji, ki je poslednično zaradi vojne negativno slaven. ( + 20 mio )

Objavljeno
sej niste resni... popolnoma nerazgledani ste,sram me je da živim v taki državi polni enih lulčkov, balkanci kaj pa.

Pa se odsel, če te kaj moti.

Objavljeno
50 mio? mal si pozabila še na Stalina v Rusiji, ki je poslednično zaradi vojne negativno slaven. ( + 20 mio )

recimo da je to ze drugo poglavje zgodbe :closedeyes:

Objavljeno

Nisem si sama nadela ime Sarah, ampak men je ime Sarah. Ne Sara, SARAH. Jasno!?

Jasno, četudi ne bi povedala tako glasno .)

Dokler imamo ljudje svobodno voljo; dokler se imamo moč bojevati med dobrim in zlim, bo zmagovalo zdaj eno, zdaj drugo....

Kako veš, da imamo svobodno voljo, za povrh pa še dobro in zlo, med katerim naj bi se bojevali?

Sram te je, da živiš v državi polni lulčkov? Kaj a te fantje ne zanimajo ali kako?

In če nam že očitaš nerazgledanost, si morda sama povedala kaj takega, kar bi razodevalo širino tvojega duha?

Objavljeno
recimo da je to ze drugo poglavje zgodbe :closedeyes:

Ej resno te opozarjam, velik folka mam za sabo. In če mi še enkrat rečeš da sem otrok pol boš pa vidla kaj smo Hitlerjungen :nono:

Objavljeno
Ej resno te opozarjam, velik folka mam za sabo. In če mi še enkrat rečeš da sem otrok pol boš pa vidla kaj smo Hitlerjungen :nono:

OTROCI SMO ITAK VSI DOKLER IMAMO HVALA BOGU ŽIVE STARŠE..........TI SI PA ENA OBIČNA SMRKLA KATERA IMA VSEGA POLNO RIT IN ZGANJA NEKO AGRESIJO NE VEDOČ ZAKAJ.......(folksejboodraslapress)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!