Alla Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 sej niste resni... popolnoma nerazgledani ste,sram me je da živim v taki državi polni enih lulčkov, balkanci kaj pa. ← No, pa nas razsvetli. :grim Mogoče pa le nimamo tako trdih betic, da ne bi šlo kaj res pametnega notri. Alla B)
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 jest sem zato da začnemo pri kumranskih spisih in gremo dalje od tem...a vela :)
SiR Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 jest sem zato da začnemo pri kumranskih spisih in gremo dalje od tem...a vela :) ← je bil najprej Kumran, ali Kumrovec?
Codeine Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 lih malo :topic: ja enmu je težil tudi naj zakolje otroka, da dokaže zvestobo... :BUA: stara zaveza...ena najbolj genocidnih, ksenofobnih, nestrpnih in protičloveških knjig kar jih poznam. aja še eno poznam..nekronomikon...listi iz človeške kože in pisana s človeško krvjo...baje nekje u vatikanu... :afro1: ← :lol1: :lol1: :slap: Necronomicon - Knjiga mrtvih je popolna fikcija avtorja H. P. Lovecrafta, ki si jo je izmislil kot ozadje za svoja druga dela v katerih se sklicuje na omenjeno knjigo.
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) hitler in njegova vera :rolleyes: v bistvu stric ni bil pretirano dosleden a ne? M ogoče bi pa res kaj koristnega naredil če se mu ne bi skisalo v glavi.... :grrr Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil Nagaya
Kruse Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 ...napada v Bagdadu, v katerem je umrlo 27 ljudi, med njimi večina otrok...Samomorilski napadalec se je v sredo razstrelil med otroki, ki so se zbrali okoli ameriških vojakov. Američani so otrokom delili sladkarije. Narobe svet. Vojaki delijo otrokom sladkarije, otroci pa umirajo. :kva2: Sklep -> Sladkarije ubijajo. :blink: Fly, fly little wing Fly beyond imagining The softest cloud, the whitest dove Upon the wind of heaven's love Past the planets and the stars Leave this lonely world of ours Escape the sorrow and the pain And fly again Fly, fly precious one Your endless journey has begun Take your gentle happiness Far too beautiful for this Cross over to the other shore There is peace forevermore But hold this mem'ry bittersweet Until we meet Fly, fly do not fear Don't waste a breath, don't shed a tear Your heart is pure, your soul is free Be on your way, don't wait for me Above the universe you'll climb On beyond the hands of time The moon will rise, the sun will set But I won't forget Fly, fly little wing Fly where only angels sing Fly away, the time is right Go now, find the light Ja, on jih je imel... Kaj je pa z njimi naredil, pa itaq vemo.
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 vsekakor pa ideologija zasvojenca/nevrotika/impotentneža/nesocializiranca ne more bit kaj prida...ali pač :wacko: čist tko...objektivno gledano :whistle: ...... hecno se mi zdi da slovenski nacionalisti/nacisti al karkoli so ze dajejo svojim otrokom judovska imena in izadejo ko tazadnji plebs...medtem pa njihovi mladoletni otroci sračkajo po forumu z izjavami da jih je stram da zivijo med tako nerazgledanimi cigani.... a med te nerazlgedance stejejo tudi svojega očeta in mamo ki sta ga tako prisrčno usrala :grrr .... vsekakor po ogledu muzeja hitlerjeve zgodovine v sredo, in analizi nejgove rasne propagande lahko mirno zaključim da bi bila dotična deklica definitivno v casu druge svetovne vojne oznacena kot ....neprimerna.... :rolleyes: pa ja.... naj imajo otroci veselje... :xx:
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 evo se ena za ljubitelje "zgodovine" :)
Anubis Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Jebemti...da imam tako zjebano fasado pa nisem vedel. Bom naslednji teden rufnil Ibrota&škvadro, da mi tole malce spedenajo.
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 lahko bi na čaj povabil.... :doze: ... :evilgrin:
Anubis Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ko bo zrihtana fasada, dobiš - v slogu tradicije zgradbe- vabilo na pristno turško kavo. Kar je domaće, je domaće... :) :) Tale vikend smo dolg packal skup :)
dejanc Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 mal ste ste šli ven iz teme. dej ostanite pri temi ˝izpad nacistov˝
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 mal ste ste šli ven iz teme. dej ostanite pri temi ˝izpad nacistov˝ ← ne v bistvu nismo... :doze: na sliki je Orlovo Gnezdo :winkiss:
dejanc Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 a sploh še pri nas obstaja kakšna organizija nacistov?
SiR Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 a sploh še pri nas obstaja kakšna organizija nacistov? ← ja, ker so legalne in v bistvu ful zaželjene, je registriranih 45 društev za obujanje spominov, sprovajanje idej in posthumno čaščenje Hitlerja in njegove politične stranke ter njihovih akcij... poišči najbližje društvo in se nemudoma včlani. :afro1:
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 ne bomo propagirali nestrpnosti pa limali linkov na forum..a ne :closedeyes:
dejanc Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 hitlerjevo sovraštvo do židov, naj bi izviralo iz njegove ljubezni, ki naj bi bila židinja in se je ta ljubezen očitno končala katastrofalno, ter sprevrgla v bolezen
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) krasno :) 50 mio mrtvih zarad enga nepotešenega jebača...odlično :) Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil Nagaya
dejanc Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 50 mio? mal si pozabila še na Stalina v Rusiji, ki je poslednično zaradi vojne negativno slaven. ( + 20 mio )
Dolenc™ Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 sej niste resni... popolnoma nerazgledani ste,sram me je da živim v taki državi polni enih lulčkov, balkanci kaj pa. ← Pa se odsel, če te kaj moti.
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 50 mio? mal si pozabila še na Stalina v Rusiji, ki je poslednično zaradi vojne negativno slaven. ( + 20 mio ) ← recimo da je to ze drugo poglavje zgodbe :closedeyes:
Avatar Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Avatar. Nisem si sama nadela ime Sarah, ampak men je ime Sarah. Ne Sara, SARAH. Jasno!? ← Jasno, četudi ne bi povedala tako glasno .) Dokler imamo ljudje svobodno voljo; dokler se imamo moč bojevati med dobrim in zlim, bo zmagovalo zdaj eno, zdaj drugo.... ← Kako veš, da imamo svobodno voljo, za povrh pa še dobro in zlo, med katerim naj bi se bojevali? sej niste resni... popolnoma nerazgledani ste,sram me je da živim v taki državi polni enih lulčkov, balkanci kaj pa. ← Sram te je, da živiš v državi polni lulčkov? Kaj a te fantje ne zanimajo ali kako? In če nam že očitaš nerazgledanost, si morda sama povedala kaj takega, kar bi razodevalo širino tvojega duha?
divja zver Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 recimo da je to ze drugo poglavje zgodbe :closedeyes: ← Ej resno te opozarjam, velik folka mam za sabo. In če mi še enkrat rečeš da sem otrok pol boš pa vidla kaj smo Hitlerjungen :nono:
trco Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ej resno te opozarjam, velik folka mam za sabo. In če mi še enkrat rečeš da sem otrok pol boš pa vidla kaj smo Hitlerjungen :nono: ← OTROCI SMO ITAK VSI DOKLER IMAMO HVALA BOGU ŽIVE STARŠE..........TI SI PA ENA OBIČNA SMRKLA KATERA IMA VSEGA POLNO RIT IN ZGANJA NEKO AGRESIJO NE VEDOČ ZAKAJ.......(folksejboodraslapress)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se