Funakoshi Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Enega okoli ust ... spodnjih ... ← Ah, ne... To bi bla že pedofilija, tega se pa ne gremo. :grrr
kOdEbLuE Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 dve okrog ušes z roko pristnega slovanskega 'untermenscha'?
Thundercat Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Enega okoli ust ... spodnjih ... ← :grim
batzajla Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 mal nehejte glodat no,ste rahlo neokusni .)
kOdEbLuE Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 sam pa morm priznat da prou mal pogrešam divjakinjine komentarje, takšne ali drugačne
Avatar Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) :lol1: bogi roki, sej nevem kako te loh še gleda. ← Če je "roki" ne bo želel več gledati, bom to nalogo poizkusil prevzeti jaz. Vidiš, ta grožnja ne bo več zalegla .) jz že vem zakaj jih gledam veš :devil: ← Zakaj jih gledaš? Divja Zver: Od vseh sem do tebe še najbolj prijazen, ti pa na moje komentarje niti odgovarjaš ne. Do zdaj nisi napisala teksta, ki bi presegal en ali dva stavka. Ko se boš naveličala tega nivoja komunikacije, predlagam koitusno izmenjavo..."informacij". Ker vem da ti je izraz nov, prav tako pa verjetno tega še nisi počela, se bom žrtvoval in ti reč pojasnil tako v teoriji kot v praksi .) Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil Avatar
trco Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ah, ne... To bi bla že pedofilija, tega se pa ne gremo. :grrr ← pa to ne moreš ta že hodi :D
Fritz Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ice, hvala za popravek. Hudiča, tole pa je hitropostna debata. Pet minut me ni za mašino pa je že treba par strani postov prebrati. Kakorkoli, od vsega na zaslon vrženega sta mi še najbolj všeč dve slikici s prstki. Po zelo osebni in pristranski oceni vodi liberalna stran :) So mi pa divje arijke zelo všeč. Še posebej Gina WILD :yea2:
pupa Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ja.. Gina Wild je carica in o tem ni dvoma :grrr :grim
Avatar Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ja.. Gina Wild je carica in o tem ni dvoma :grrr :grim ← Saj Sarah Divja vrjetno ne zaostaja preveč :grim
Pervy Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :eek: :blink: :wacko: :kva2: WTF??!?!?!?! :lol: :lol1: pa to ni res :slap: hmmmmmm ne se razburjat moji dragi, v puberteti vsak hoče malo šokirat in rabi pozornost. je pač odvisno na kaj si dovzeten, enim smo prodajali romantiko, enim boemske ideje eni pa očitno na naci ideologijo polagajo punčke. ko pa kurac gre drugam, punčki ostaneta bes, frustracije in nažalost ideologija :rolleyes: saj bo boljše, danes je nacistka, jutri bo pa rejver ali kaj drugega, takšne labilne osebe se pač obračajo po vetru, kaj veš kdo jo bo jutri navdušil, do takrat pa se strinjam z symom glede "kanonfutra". PS: gina wild - o jaaaaaaaaaaaa :yea2: :wub:
Pervy Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Saj Sarah Divja vrjetno ne zaostaja preveč :grim ← jeah sure :slap: :nono: ampak kaj veš, če bi to negativno energijo v kak gangbang usmerla bi pa verjatno nam bila bolj pri srcu :blush:
Avatar Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 jeah sure :slap: :nono: ampak kaj veš, če bi to negativno energijo v kak gangbang usmerla bi pa verjatno nam bila bolj pri srcu :blush: ← Saj ravno zato pa potrebuje pomoč starejših, da jo spravijo na "pravo" pot .)
kOdEbLuE Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 še mal obdržte hlače gor fantje punca še ni polnoletna! kako pa drugač seksa (polnoletna) nacistka... mislm a dobr a slab, a salutira hitlerju a vpije sieg heil ipd? ma kdo kake izkušnje
divja zver Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ce se ne motim, manjka samo se ena smrkljica, pa boste vse tri gor... ;) ← JEBEM VAM MATER, VAM JEBEM!
Brihta Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 JEBEM VAM MATER, VAM JEBEM! ← Ja za temo ljubezen za odrasle (kjer imamo tudi temo lesbo show) si pa na žalost še premlada :grrr
Brihta Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 JEBEM VAM MATER, VAM JEBEM! ← Pa kaj ni to čefurska kletvica??? :hmm:
Ervina Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) Punca obvlada ''tuje'' jezike. :P Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil Ervina
kOdEbLuE Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 JEBEM VAM MATER, VAM JEBEM! ← vse ob svojem času... najprej boš mal še zrasla pa boš polnoletna, potem bodo šele naše mamice se te smele dotaknt do takrat pa smrklca se pomiri že enkrat k ti noben nič noče samo morš pa razumet da če trosiš kakršnokoli ideologijo k gre v skrajnosti (tako kot ta tvoja) da boš v večini naletela na neodobravanje...(zato se vam reče nacistični skrajneži)
Anubis Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Mislim, da sem zasledil taktiko - najprej moraš postati eden izmed njih, nato jih lahko začneš iztrebljat. Čefurka je že...očitno. Čakam.
Avatar Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Eh, počasi sem že naveličan vsega skupaj. Naša poliglotka in eruditka Sarah nič ne pove, le razburja se.
Wobewt Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Krota. <_< Sicer z lepim imenom, ampak vseen...
Pervy Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 JEBEM VAM MATER, VAM JEBEM! ← sleeping with the enemy? :hmm: pardon frau Binnichtgutdurchgefickt - Ficken mit dem Feind? :blink: :grrr
gebre Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :blink: se dobr da nism lokacije izpolnu :huh: ← Mene zihr ne bi našla (LOTRniobveznočtivoHJjevcevKhazad-dűmpress .) ) sej pravim..vse gorenjce na tepke obesit :grim da bomo mel ljubljančani mir :grim ← :nono: , sej se bom jeseni prefarbal v ljubljančana :rolleyes: tebi je katerakoli bimba, k ma velike joške in lase POFARBANE na blond :grim ← prebral...."k ma velike lase in JOŠKE pofarbane na blond" :lol1: :lol1: , mogoče kaka nova moda :yea2: ...mogoče za konec še en komadić... "Blind Guardian - Noldor Noldor Blood is on your hands Your bane's A tearful destiny Black clouds will carry Rain of blood I've seen it rain We were lost On grinding ice In fear and hunger Dead winter reigned In Araman prebridge: (You) can't escape From my damnation (Nor) run away From isolation bridge: Guilty spoke the one THis deed can't be undone Hear my words Fear my curse chorus: I know where the stars glow (And the) sky's unclouded Sweet the water runs my friend (But) Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain Your homeless souls Shall come to me There's no release Slain you might be Slain you will be Slain you will be And the lost Who will not reach the House of spirits (Will) grow old and weary I've seen this bitter end As I've foreseen The storm and ice And I could see it (How) a million died And I? The blame's on me Cause I was not there Dead winter reigns And tomorrow's still unknown Lies Condemned and betrayed Now everything is said See my eyes Are full of tears And a cruel price We've paid But still I can't claim That I'm innocent Lost"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se