Gregs Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Pozdravljen, forum! Odprl bi razpravo o tem, kako so nastali naši nadimki - seveda ce ste pripravljeni deliti njihov nastanek. Moj je nastal pred sedmimi leti, ko sem zacel irc-ati, pa si je bilo potrebno izmisliti nickname. Da bi bil v skladu z mojim imenom, je prislo ven Gregs. Upam, da se bo se kdo oglasil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Jaz sem prijateljico klicala Pupa, pa ji ni bilo všec. Pol sem pa pri registraciji pol ure gledala u luft, pa razmišljala, kaj bi bila, pa sem se odlocila, da bom jaz Pupa. In zdej sem to, kar sem. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Ko sem se hotel s polnim imenom prijaviti na forum, so ravno priceli debato o tem, kako ni najbolj priporocljivo celo ime tako na ogled postaviti. Da imajo nekateri tudi slabe izkušnje. In sem potem en dan tuhtal, kaj napisati, da ne bo ravno XYZ. Ker trenutno vozim 125 ccm igracko, sem se nadimenoval Brrrm, ker smo kot otroci brrrrmmmmali, ko smo se igrali z avtomobilcki in motorcki v peskovniku. To je to, brrrm. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Einherjer je po nordijski mitologiji bojevnik, ki je castno umrl na bojnem polju. Le-tega so iz Asgarda prisle iskat Valkyre in ga odpeljale v Valhallo, kjer caka na koncni spopad med velikani in bogovi iz Asgarda. Med cakanjem vsako noc popivajo in jejo cez dan pa se bojujejo in se pripravljajo na veliki spopad imenovan tudi Ragnarok. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 vozim bmw-ja,tako da se mi je najbolj primerno zdelo bmw. lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sector650 Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Sector ... kot znamka ure, LP, do prihodnjic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 cool nisem,hladnokrven tudi ne,mam pa rad ice-TEA.no ja,tko ko vozm,sm mogoce mal bol hladen v "cudnih" situacijah kot drugi.... best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Jaz sem Perla ze od nekdaj. Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komi Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 komi-"ko" sta prve crke priimka, "mi" pa prve crke imena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 5, 2001 Deli Objavljeno Junij 5, 2001 Jaz imam svojga pa že full casa; še iz obdobja Amigine hack/phreak/crack scene... Torej že kakšnih 10-11 let... Kako je prišlo do njega? Dolga zgodba, mogoce kdaj na chatu/srecanju. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 Sestavljen iz dveh besed : easy = pocasen (topic Rekordi - 120 km/h) rider = jezdec, motorist (poskusi "zajahati" avto) Torej: Easyrider lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 Jaz pa se grem alpinizem in zato sem pac Climber! LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 Jaz sem pa svoje ime majtorsko in s polno domišljije izpeljal iz svojega imena (Rok). Sicer sem bil najprej V-Rok (iz priimka), a sem se preimenoval. Jebi ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 pervy pa je ljubkovalna pomanjsevalnica za PERVERT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JJ Objavljeno Junij 8, 2001 Deli Objavljeno Junij 8, 2001 Moj nadimek JJ je iz mojih zacetnic imena in priimka. LP! JJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jado Objavljeno Junij 8, 2001 Deli Objavljeno Junij 8, 2001 Sem nezen, plah, nebogljen, bogabojec, tih, sramezljiv ... od tod torej moj nadimek . mejte se! jado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 8, 2001 Deli Objavljeno Junij 8, 2001 uzzy- že od 14 leta to da sta pa 2 z-ja in y pa cist iz fore ko sem še bil rap-er lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 8, 2001 Deli Objavljeno Junij 8, 2001 Hočevar (SLO) -> Hočko (SLO) -> Hochko (EN) -> Hotschko (GER) Hkrati pa je Hotschko tudi blagovna znamka, ki jo nalimam na vse česar se lotim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 9, 2001 Deli Objavljeno Junij 9, 2001 quote:Perla, a bi lahko malo bolj razlozila, od kje je nastal tvoj nadimek? Ze iz osnovne sole: sem bla prou pridna , vcasih pa prou od hudica in ob taki priloznosti je ena trsica preseneceno zinla: Ti pa si ena Perla! od takrat ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leko Objavljeno Junij 10, 2001 Deli Objavljeno Junij 10, 2001 Imae mi je Aleš, in ko sem bil majhen, so me klicali Aleško, potem cez cas samo Leško. Ko sem bil vecji, so me povecali v Leko. Zelo preprosto, trajalo pa je kakšnih 15 let. Srecno Leko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
badfreek Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Badfreek sem zacel uporabljati pri elektronski posti, se mi pa "nadimek" kar dopade, tako da ga uporabljam ze kar nekaj let. LP badfreek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
U^F^O Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Jao moj prvi post v tem forumu... Ime sem si dobil iz firme ki dela obleke za cross & enduro motoriste in druge. Saj veset UFOplast. Nima pa popolnoma nobene poezave z alieni... Na ircu me vsi sprašujejo neki o alienih k sploh se jim ne svita zakaj ma nick ufo pa jim moram razlagat na dolgo in široko. Kdaj mam nick tudi NoFear. NoFear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 A_je_to ..... kaj mislis od kje hehe. U bistvu je tko : na inernetu sem igral igro COUNTER STRIKE pod tem nickom potem pa sem zacel nick uporabljati povsod.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Tale moj nadimek je pa star ze kaksnih 17 let. En kolega je stalno jedu bombone "gumene flasice", ne vem ce sploh se obstajajo v trgovini. Jaz sem ga pa zaradi tega zacel klicat gumena flasica. Cloveku to ni bilo prevec vsec in mi je zacel vracat z enako mero. In mene se je nadimek prijel ter pocasi skrajsal v Gumy, njega pa ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 1, 2001 Deli Objavljeno September 1, 2001 Nekoč, ko smo mlajši bili poznal sem neko Marjo. Pa tudi meni se ime začne na Marja konča pa z n. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se