klimbra Objavljeno September 1, 2001 Deli Objavljeno September 1, 2001 KLIMBRA že ceu živlenje...pa upam da še dolga časa...pomeni pa prav nič! aja sej res....ker sem klimbra povsod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno September 1, 2001 Deli Objavljeno September 1, 2001 Zoolo ma prvič se je kot "middlename", pojavil konec osnovne šole (kar je približno 15 let nazaj). Od takrat se je prijel in dejansko obstajajo ljudje ki me poznajo že več let in to samo pod tem "nickom". Točno kako je prišlo do tega nicka ne vem (oz. zakaj so mi ga prijatelji obesili), kolikor se spomnim je šlo za določene karakterne podobnosti s plemenom "Zulujev" iz J Aftike. Zapis z dvema oo v imenu pa je "delo" prijatelja, ki mi je pred leti graviral dva Zippota in je Nick napisal kot Zoolo. ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 green - je barva kawasakija ki ga vozim in na zeleni bom verjetno tudi v bodoče ostal, ker te motorje častim kot bogove, še moto klub katerega smo ustanovili je čist v znamenju zelenih kawasakijev, poleg tega pa sem bil (priznam, sem še)ob vpisu v forum frišen, se pravi zelenc in kaj bolj primernega ne bi mogel biti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudobec Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 "Hudobec" je nastal pred kakimu 7 leti na Ircu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 ja moj nadimek je skupek mojih lastnosti....rada poslušam rave , rada gledam looney tunes,mal sem odštekana pa dobiš moj nadimek dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tyson Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 LP Kaj naj rečem sem majhen pa čokat.Brijem se po glavi skor na nulo.Pa me kličejo Tyson že 8 al 9 let nevem točno. To bi blo to SREČNO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 Nadimek me spremlja že kakšnih deset let, nadeli so mi ga prijatelji. Izhaja iz mojega priimka, vse večkrat pa se sprašujem, če mi ne prinaša tudi nekaj sreče. Tok, tok, tok. LP, Lucky Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Mitologija, motiv za tattoo, impozantna zgodba in nadvse zanimiva pojava, vse to in se kaj je pripomoglo, da se mi je ta nick zdel interesanten, pa tudi v srednji soli se me je to prijelo, tako da sedaj je kar je...pa tudi zato, ker bodo imeli vsi prej ali slej opravka z mano.. ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Po dolgem premišljevanju in raznoraznih numeroloških izračunih + poziciji zvezd, sem izbral AK (oziroma A[ei]in K[kei]). Ker nas še vedno daje neka nostalgija , sem zadevo poslovenil in dobil Ejkej Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Jest k se bolj slabo spoznam na računalnike in te stvari, sem pa mislil, da moraą za username odtipkati uporabniąko ime domačega računalnika. Zdej pa mam ful glup nadimek. Drugače mi je ime Tadej. Kličejo me pa Fiąo. To pa izhaja iz mojega priimka Fischinger. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Ja, tud moj nick izhaja iz časov igric, ko si imel za podpis samo 3 črke! Drugače je to oznaka za kraljevsko letalstvo ali Royal air force, je pa tudi moje ime and priimek (iniciali seveda). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 mopedfan - kljub temu, da smo ze veliki dedci ne smemo pozabit prvega stika z motoriziranim dvokolesnim svetom -Tomosovi mopedi; avtomatiki!! Torej moped.... in pa seveda fan (a je potreben prevod- ljubitelj): mopedfan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Imel sem srečo in kot otrok igral v filmu -Kekec in sicer Kekca,ker je bil to tretji film o Kekcu je tudi nadimek tak Kekec 3. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wild thing Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Js pa nimam drugače nobenega vzdevka, pa ful nisem vedela kaj bi bila, da bi največ o men povedalo. Hotla sem da ma veze z motorji pa rockom pa to. No in sej vsi poznate pesem. Pa ker eni menijo, da so ženske "divje", če vozijo motor. Ne vem no, če je to razlog da ga, res pa je v men en "free spirit", tak ko pa v vsakem od motoristov. Live free, ride free, die free! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 6, 2001 Deli Objavljeno September 6, 2001 Viragica + Virago = Najboljsi par Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 6, 2001 Deli Objavljeno September 6, 2001 Ko sem se prvič vpisovala na chat, sem hotela biti muca. Ker pa je bil nick že zaseden, zraven nicka pa nisem hotela številke ali pa kakih čudnih znakov. Zato sem po preizkušanju različnih različic te besede končno pristala na mačica. Na ta nick sem se zelo navezala in se vživela vanj, zato ga uporabljam povsod. Pa še na mobitelu mam gor slikico z mucko :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Uredil - macica on 21/10/2001 10:49:18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jackie Objavljeno September 7, 2001 Deli Objavljeno September 7, 2001 Nekoč sem gledala zelo lep film (ne me vprašat naslova), v katerem je bila glavna igralka Jackie. Verjetno se mi je zelo zelo vtisnil v spomin... Tudi nasploh mi je ime zelo všeč.Izžareva notranjo lepoto... Lep pozdrav Jackie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 7, 2001 Deli Objavljeno September 7, 2001 pervy = little pervert uporabljem ga samo na internetu in v tujini (predvsem tajska, ceska in spanija). Edited by - pervy on 07/09/2001 11:14:12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spoon Objavljeno September 10, 2001 Deli Objavljeno September 10, 2001 Jest sem ga dobil ko sem šest mesecev preživel v Keniji, kjer sem delal med pavzo mojega 'zavzetega' študiranja. In po enem mesecu sem se prenažru zrezkev in od tedaj sem hotel jesti samo stvari za na žlico in so me vsi črnčki tam doli, mimo grede, z nekaterimi se še zmeraj dopisujem( torej če gre kdo v Kenijo sem na voljo z nasveti), klicali spoon. In tako je bilo potem tudi doma. Najraje jem na veliko z ŽLIČKO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno September 13, 2001 Deli Objavljeno September 13, 2001 Ker po raznih forumih uporabljam nick robert, na tem forumu niti nisem probal če je ta zaseden in sem avtomatsko hodel imeti nick robbert, tisti drugi r je pa čisto naključno prišel vmes in sedaj sem robberrt, drugače je pa to moje ime. P.S : kewl fora tista ljkcoko5 ) uporabniško ime računalnika Pa Kekec 3 a si res Kekca igrov?? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climberka Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 Moj nadimek izvira iz druzinske tradicije (zena od Climberja ). Je pa res ,da tudi sama plezam in hodim po hribih . LP Climberka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lampa Objavljeno September 20, 2001 Deli Objavljeno September 20, 2001 Mene pa kličejo že kar nekaj časa Žarnca, kdor pa težko izgovarja Ž pa me kliče lampa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 Moj nick je pa slucajno padel enkrat, ko je bil na enem od forumov oziroma na irc-u ta star že zaseden! Lindau pa je rimsko poimenovanje mesta iz katerega prihajam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry Objavljeno Oktober 21, 2001 Deli Objavljeno Oktober 21, 2001 Zgleda, da bom zmeri en mesec za vami skaku. Jest ga mam (nadimek namreč), še iz srednje šole, pa me večinoma poznajo tko. Ker pa sem bil pri prijavi močno pod vplivom pomanjkanja domišlije, sem kr tega useku. LP Jeronimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno November 14, 2001 Deli Objavljeno November 14, 2001 Ja nadimki! Uf, mene so poimenoval Peter že ko sem privekal na svet in pol sem to samo mal preoblikoval in kot vidite sem sedaj Pero! As easy as that! No pa sej to ste tak al tak že vedl! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se