Thundercat Objavljeno Marec 4, 2002 Deli Objavljeno Marec 4, 2002 Thundercat:YZF 600R 101Ks Modre barve =DreamBike Kadar bom mel ta motor pol bom pa res SREČEN! Sej ne da zdej nisem-sam moj SANJSKI motor je Thundercat! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 8, 2002 Deli Objavljeno Marec 8, 2002 Ime pove vse:frik na motorju.Bajkerji smo že od nekdaj friki,vsaj večina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Marec 8, 2002 Deli Objavljeno Marec 8, 2002 ALENA... je bil, še pred dolgimi časi, moj nick na irc-u...pa še skozi fazo...'ne maram svojega imena'.. sem takrat šla... pa sem pač 'k' iz imena odstranila (alen-k-a)... Potem pa sem si še en mail s takim imenom naredila...pa je nekako ostal. BMW...no, tu pa tak ni kaj za govorit...naj se ve. lp alena Popravil/a - alena_bmw dne 08/03/2002 ob 21:08:57 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
U^F^O Objavljeno Marec 10, 2002 Deli Objavljeno Marec 10, 2002 UFO po proizvajalcu opreme (oblek, ščitnikov) za cross. Vem da tega ni noben vedu.. Edino če sm že zinu komu. Vsi moj nick povezujejo z marsovci... Napaka.. NoFear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Marec 11, 2002 Deli Objavljeno Marec 11, 2002 Najprej en prav lep pozdrav vsem, sem nova članica čeprav sem že babica - babi. Babi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 Jouu..puzdrauleni! Ja jst Gianni...khmm...ja Jani po makaronarsko..mmmm, njami, špageti lazanje, paradižnik bazilika, morje, Sicilija, Capri, Sardinija...pa vročekrvne skodrane črnolaske..njamiiiii. Uf to so zadevce, ki me privlačijo. Gianni, Giovanni..ja mal sm Jani pretransformiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Marec 15, 2002 Deli Objavljeno Marec 15, 2002 Borut, iz tega rata: bobo, bobby (me je eden že prehitel, bobi, bobko,bumbar, štronco, mona....itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tina Objavljeno Marec 15, 2002 Deli Objavljeno Marec 15, 2002 Moje osnovno ime v nekem že davno pokojnem jeziku baje pomeni "bojevnica" oz. "posvečena bogu vojne". Ker pa se to nič ne sklada z mojo nežno dušo in blago naravo, smo imenu ssssek odsekali glavo in ostala je Tina. Tina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Marec 18, 2002 Deli Objavljeno Marec 18, 2002 moj nick izhaja iz dela mojega imena (aLENkA) Prav tako pa zelo lepo opisuje eno izmed mojih lastnosti (nanjo sicer nisem najbolj ponosna)! Ampak tudi za počitek in uživanje si je treba vzeti čas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Od kje mislite? O. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Ja šment, glih ko najdem to temo, glej spet arabo špetir!! No pa poglejmo Horjulca: V davnih letih sem svobodo preč vrgu, pa se k okupatorju preselil. Potlej te pa vsi frendi pa sodelavci sprašujejo "Ja kje pa zdaj živiš?", jest seveda lepo povem, oni pa "AAAA, kje pa je to??", ja kaj pa naj pol, jim na specialki kažem? Rečem " Ma ke prot Horjulu nekam!" Evo pa sem ratal najprej Horjulko, pol Horjulc, na koncu pa najbol simpel Horjo. Je pa treba žvau bol točno določit (a je to rodoslovje ali nekaj podobnega?) sem dodal še horjulis vulgaris. Pa da boste vedli, da vulgaris sploh ne pomeni vulgarno!!!!Spomnite se biologije, jaz se je bolj slabo. Aja pa še to: NISEM IZ HORJULA, mi še kar 4km manjka do tam!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Ej Tina, lepo da si kontra bogovom vojne, ampak tko za informacijo: Imam zobarco, ki ji je ime Martina, ti povem živa milina, ne menjam pod nobenim pogojem! Pa še tebi vračam en , čeprav vidim, da si sopotnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Z mojim nikom je pa tkole: Moja sestra je, ko je bila mejhna, namest h govorila m. Ime mi je Miha in ko je hotla rečt Mihi, je rekla pač Mimi. XTZ pa sem dodal, ker sem ravno kupil XTZ 750, ko sem se registriral in je bilo navdušenje nepopisno. Sej je še, sam zdele dež pada zuni ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 osebno ime : miRAN kraj mladosti : piRAN žena pravi da sem :faliRAN občasno jemlje :RANital In kaj mi je potem preostalo. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 I look like PEPE. I smell like PEPE. I dress like PEPE. I think like PEPE. I talk like PEPE. I act like PEPE. Holy cow...I guess I AM PEPE !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 24, 2002 Deli Objavljeno Marec 24, 2002 SymRu: krščen sem za Simeona, ime mi je Simon, pišem se Ru____j. Čisto jasno - SymRu torej ;-) Ker je pač Simon in karkoli podobnega pogosto na javnih zadevah že zasedeno. Lahko pa tudi čisto na kratko - Sym. Pozdrav, Sym Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 24, 2002 Deli Objavljeno Marec 24, 2002 Hmm verjetno ste ze pogruntal zakaj no ce pa se niste vam pa razkrijem. Zlo rada se ukvarjam tko v prostem casu z vrtnarjenjem (roze) najbl pr srcu mi je vrtnica. Se posebi bela. Pa glih sm jo mela na mizi pa sm se odlocila da bo tak tud moj nick . Pa bela vrtnica naj bi izrazala prijaznost, neznost... Taksne naj bi ble moje lasnosti Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 Nimam pojasnila razen tega da sem neroden pa sem sel pod nadimke napisat uporabniško ime!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 opto.....opticne(fiber) comm.....komunikacije Speed is what I need!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Ja tko je - ime mi je Luka - v hrvaščini luk pomeni čebula. In enkrat me je prjatu začel klicat pač Čebulko - pol sm to mal modificiru, skrajšu in ratal je Chebi. God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Jaz sem se pa poimenovala po naši preminuli psički, kateri je dal ime nekdo, ki mi je pomenil vse....drugače pa je bila Aja Goethejeva mama; Aja pomeni tudi sveta (Aja Sofia - sveta Sofija v Carigradu npr.). Lp Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 AREA 51 - območje raziskovalnega centra in paranormalnih pojavov v Nevadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tetsuya Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Kot verjetno veste, se je Aprilia RS125, katero vozim, prodajala v barvah Valentina Rossija in Tetsuye Harade ( ne vem ali se še vedno ). Moja je v barvah Harade zato sem si nadel kar njegovo ime ( pa še na maski mi tak piše ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Hm...ja,nč.Ime mi je Nataša,moja prababica je bla Anastazija,nisem iz Rusije(poreklo je Madžarsko-Hrvaško)in ker mal eksotike ni še nobenga ubil,sem pač Natasha from Russia.Mal bolj opasno zveni... Še kej bi se dal povedat,pa se mi ne da...grem jest. (upam da ni vrste za kruh) LP NfR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 OK, sej mogoče sem že napisal... sicer se me pa nick drži že ene 7-8 let... Sem tuhtal kako nej bi si rekel, ko so ble še CBjke v modi (pa ne mislim honde). Pa sem malce preveč naglas potuhtal da se von Strom prov hecn sliši, pa me je slišal sošolc, pa sem to ostal. Mogoče sem preveč alo alo gledal... No ja, klical so me še snake, pa SikMen... odvisno na koga naletiš. Aja... o štromu mam pa itak bolj mal pojma... še bolj ironično pol izpade vse skupej. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se