Brrrm Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 To poglavje je potrebno vsake toliko na plano privleči, da nam novodošli na forumu lahko razkrijejo skrivnosti svojih nadimkov. Navali narode :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Mojster Hotschko mi je povedal (tistega večera v OLP), da sem 50ti član druščine Solo Ridersov; bližam se rojstnemu dnevu s to številko - torej ali sem sploh lahko še kaj drugega kot Fifty :?: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 dolga in komplicirana zgodba .... :D pri registraciji sem najprej poskusil vpisat BMW, pa me je nekdo že prehitel (vsi vemo kdo :)), naslednja ideja je bla pač ime, pa je tudi to že nekdo uporabil. Potem sem pač dodal tiste številkice na koncu (666 pač ena taka lepa :twisted: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Jest pa malo sanjam, zato Dream_er. Enkrat sem nekje slišal, da so bile vse zadeve, ki so nastala na svetu, enkrat od nekega posameznika sanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Jest sem pa prava ljubiteljica svojega psa, pa ga mam še v nicku... Prvi dve črki sta iz mojega imena, drugi dve pa prvi dve črki pasjega imena (Laki) :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Jaz sem ziher najbolj izvirna glede izbire nicka! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Ime=Aleš => Nick=Ales :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Flayo je izpeljanka iz mojega priimka. Pred leti so mi ga nadeli prijatelji in se me se kar drzi Zakaj "Y" ? Ne bi vedu natancno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 najprej sm se prjavu kot SeLoTeJp, a sm biu zlo doug nekativen in me je adiministrator zbrisov.. pol sm se pa prjavu kot Bin Laden, češ, če je že v vseh cajtngh, po televiziji, na internetu in oh in sploh povsod, bo pa še na forumu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pahorini Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Moj nick izvira od mojega strica iz Sicilije, Don Pahorini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Ker je moja strast poleg preganjanja s skuterjem še košarka in ker si od nekdaj želim zabijati (ang. zabiti - dunk), sem pač... DUNKER! :lol: Pobožne sanje... se pa z 174cm na obroč obesim. Tud to je nekaj. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 nč' posebnga. krimi-"kri" so prve crke priimka, "mi" pa prve crke imena. stvar mi je šla enkrat u ušesa zdej jo pa uglavnem povsod po internetu uporabljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Ja u bistvu nisem vedu kaj bi dal, pa sem se glih na film speed spomnu in ker mi je všeč filem in ker tut sam uživam v hitri vožnji sem si dal nick SPEED. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Nič posebnega, tip mojega skuterja. :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Nick Maček se me že od pubertete drži. Dobu sm ga od članov kluba kjer sm treniral...... razlog........ Kr sm bil po svoje dobr sm dodau Top, se je nick premutiral v angleščino.... in to je to... :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Ker je nekaj mojih prijateljev mlajših od mene in me kličejo stari.Ker je pa bil moj pravi nadimek že zaseden sem se pač registriral kot STARI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Po filmu V nekem filmu je bil odtrgan kloven, ki je tko mal tut ubijal za šalo ime Bobo Killer sam sem raje bobox iz slovenije si- boboxsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gujo Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Kakšnih 10 let staro partizansko ime....izvor pozabljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 :oops: hja vsi mate razlago in to DOBRO. Jst pa kaj vem, včasih moji rečem Mica dej naret to ali ono, ne una je pa začela nazaj; veš kaj Poldy sam si nared...... No pa pride enkrat tk de mamo obisk in jst spet Mica dej dva pira, una men ..... no pol so me pa vsi začel tk klicat OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Kakšnih 10 let staro partizansko ime....izvor pozabljen. Tko so mene u sluzbi klical, ko sem bil pripravnik :D FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 Kloda <==> Klavdija ...komplicirano a ne.... :evil: :arrow: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 :D Douga storuija, ampak nej bo: Torej k smo bli se mali mulci, je fotr meu coln, un za napihnt, maestrala. No pa me moj bratranc ni mogu glih po imenu poklicat, ampak je izustu samo gugu, pol je pa fotr na bok gumenjaka napisu gugo z crno barvo, pol pa pucas cez leta, so se vsi navadli gocort gugo, tko da jst zdej uporabljam gugo. No ni blo tezko a ne. :P LP Gugo 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 zpeljanka iz priimka -> bolj angleska verzija... :roll: :D LP :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Simpl k pimpl..... :mrgreen: Po imenu mojga psa, k je pravi car!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Ko sem se preselila na Obalo so mi skrajšali ime, ker so itaq Primorci malo bolj lene narave (naj mi ne zamerijo) in se jim ni dalo izgovarjat celega imena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se