Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj


Gregs

Priporočene objave

Joj, kok je meni dobr ko lahko združujem prijetno s prijetnim, poleg tega je pa še koristno po vrhu. Včeraj ob 9h štartal iz Ljubljane, smer Portorož. Prekršil sem vsa pravila in zaobljube, da se ne bom vozil po avtocestah, ampak če se človeku mudi... Skratka službeno sem moral na Microsoftovo NT konferenco. Še sreča, da so morali predavanja razbiti v več hotelov po Portorožu, sem se lahko vozil gor in dol samo v majčki. Vroče je bilo za znoret. Videl Lojzija (brez motorja), on pa mene ne. Potem je sledil še obisk Internavtike, kamor se splača samo zaradi lepih deklet; kdo bo pa gledal tiste pregrešno drage jahte, na katere še motorja ne moreš parkirat.

Proti Ljubljani sem pičil šele po osmi zvečer, tako da sem na planinske ride prišel že v trdi temi. Ponoči so ovinki živa beda, voziš kot po jajcih, vidiš nič... No, skratka 260 km v celem dnevu ni ravno veliko, je pa pasalo. Motor in služba - zakon!

Burn to be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz takoj po službi včeraj na Obalo, kjer izvedel kmetijsko politiko v obiranju češenj, zvečer pa s polnim vampom češenj nazaj.

Žal zaradi hitrostnih zahtev (Gilerca) in tovornih zahtev (dva zvrhana zabojčka češenj) pot 400 km opravil v štirikolesni konzervi.

Brrrm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj naredili Perla, Krotilec slonov in jaz eno fino furo. Startali iz Kamnika, potem pa cez Crnivec na Pavlicevo sedlo, potem do Zelezne kaple in Holmeca, se ustavili v Velenju na cevapih in sladoledu (pa se Mikija srecali in malo pocvekali), potem pa zvecer domov... Naredil slabih 300 km z "lagano sportskim" tempom...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na žalost nimam kaj dosti za pisati, ker je predvidena lepa furca splavala po vodi. Dopoldan sem odpeljala motor na servis zamenjat ketnco na orlici, potem sem pa imela namen skočiti do Avtovala in kakšno testno vožnjo opraviti. Na žalost me je na poti iz Lj. v Grosuplje v Šmarju tako močno zalilo, da nisem imela časa niti dežnega kompleta oblečt. Upam, da me bo jutri obala videla, predvsem pa češnje, ki jih ostali del moje družinice že veselo obira. No ja, 40 km sem danes naredila, to je pa tudi vse.

Šmrk, šmrk, namesto, da bi ožemala orlico, pa doma vsa žalostna ožemam leder .

papa

Babi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Puzdrauleni !

Ha..končno mi je uspelo, ugotovil kje je meja !!!

Že trdno prepričan da danes ne grem na motorja, me vse skupaj premami, sploh pa ko iz za oblakov posije sonce in lepo suši premočeno cesto... Ok..pa dejmo eno kratko "dirkaško" Proti Preboldu čez hrib na Trbovlje-Gabersko-Podmeja-Prebold.

Ene par ovinkov še zlo mokrih in pazim na nagibu in dodajanju gasa Lepo sproščeno brez sile kresnem prvih par kljuk...uživam in gledam (preverjam) nasprotni vozni pas, ugotovim da je nekaj ovinkov lepo posušenih in dokaj čistega asfalta in na srečo je res malo prometa. V Preboldu obrnem in nazaj.

Ko začutim da guma lepo lima na asfalt, v mislih na hitro obnovim teorijo tehnike presedanja in pospešim. Sproščeno začnem vlečti lep suh zaviti levi ovinek in pospešujem, pospešujem, gledam v izhod in čutim da sem zelo,zelo nizko,nizko,.... gume in vzmetenje mi vlivajo zaupanje, motor miren in gume držijo.. še bolj se s kolenom zagrabim, se "obesim" na zunanjo stran tanka in prenesem skoraj vso svojo težo, izhod se po lepi krivulji čedalje hitreje približuje...adrenalin, adrenalin raste....ČOHNEMMMMmmmmm..koleno nežno podrsa po asfaltu...uživammmmmmm...motor miren in nato z nasmeškom pod čelado potegnem iz ovinka.

Kaj pa ko bi še desnega? V desnem ravno tako nežno in sproščeno vlečem, vlečem in pospešujem, zelo nizko, nizko še nižje....podrsa koleno in nato še drsnik škornja(uf blo je malce nižje kot v levem).....mmmmmmmmm, božanski občutek

Problem je le da so zdej na kordura hlačah dve manjši luknji...no zdej vem kje je meja pri teh gumah (še varen nagib do cca 4 milimetre od roba pri zadnji in milimeter pri prvi gumi),teh pogojih cestišča, prazni cesti in temu vzemtenju ki ga ta motor še premore

Letim po usnjen kombinezon in drsnike...hvala za teoretične in praktične napotke vsej "dirkaški" ekipi Štajercev: Ghost R1 & YZFGeorge & Pervy & Ike & Furioso & Diablo....od zdej naprej na koleno le še na Grobniku....aja no pa ta Pesniški ovinek se mi je zdel kar lep....hm se priporočam

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe, danes pa je bil cel motosvet na cesti.. Vsaj tako se je zdelo.

Najprej z Lee Dee in Tadejem ob enajstih iz LJ odbrzimo do Kamnika na Kamniško spretnostno vožnjo; srečamo kar nekaj znanih obrazov, midva z Lee Dee se okrog 12-ih odpraviva čez Črnivec proti Velenju. Že v Stahovici na cesti srečava Perota in mu pomahava, Pero pozdravi nazaj.

Pero, ne vem kaj si delal tam, mel si pa ful zaskrbljen obraz - še en drug motorist pa je nekam v hrib lezel, ti si ga pa čakal??

No, lepo se odpeljeva naprej, v Velenje na kosilo, nato pa okrog štirih nazaj proti Ljubljani preko Trojan. Cca 8km iz Velenja, 1 km za odcepom za Dobrno, na cesti Velenje-Arja Vas, se peljeva mimo Alene.

Alena, tudi ti ne vem kaj si tam delala. Motor na eni strani ceste (postavljen, seveda), ti na drugi strani ceste pri nekem avtomobilu in z mobitelom v roki. Pomahala sva ti, ti nazaj, in ker je zgledalo kot da je vse OK, sva šla kar naprej, ker se nama je rahlo mudilo.

V glavnem, motosvetovci rule!

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes smo se _srecali_ lindau & uti,diablo & lena,YZF george in moja malenkost pri vecerkotu (L,hvala za podroben opis poti do V ).ap jo odrinemo mimo rus nekje vzadaj skozi lovrenc(?) do dravograda,kjer se ga vlijemo ....aaamm....v bistvu motorje ....z bencom. medtem se uti nekaj igra s tulifenom.jo mahnemo dalje proti lavamündu in na soboth,kjer se ustavimo na parkiriscu/izletni tocki na vrhu......ki je polna GTI-vujncerjev,ki se vracajo z srecanja nekje na koroskem (ajajajajaj....sej vem,da bi morali biti strpni do drugih.....samo to! arrrgh! ).no v glavenm medtem ko cakamo na krotkega (ups....pardon,krotilca slonov ,aja BTW,z njim se je uti tako animirano tulifenckala) si ogledujemo stroje na parkiriscu in ovinku (nope,ni pesniski).TRX in GS adventure sekata,samo nova R1 je pa najlepsa,res.

vroooooooommmmmm..vroooooommmmm....bruuuummmmm....BRUUUUMMMMM.... VROOOOOOOMMMMMMMMM...mmmmmm in evo ga dei-chi (oz.krotki oz.krotiles elefantov) prihrumi na sceno.ker je vroce se hitro spakiramo in odrinemo dalje lepo po predpisih.....yeah right.ustavimo se se na jezu (cokolada je bila dobra,hvala uti.....in george ni vec tako lep,kot je bil.....je pojedel dva koscka cokolade! ).po slikanju,basanju s cokolado (tapravo! ne svizec pa to) dalje do route 69 na drink (lena,I WILL get you for that! ) in ogled scene.

potem pa dalje mimo jurja do sentilja in k uti na piknik (matr pase noge stegniti v travco ).dei-chi se je poslovil kot prvi proti CE,malo kasneje sem pa se jaz odrinil proti severu.

na sentilju GUUUUUUUUUUUUUUZVVAAAAAAAAAAAAA,vsi gastarbajterji NAENKRAT domov,ampak RES naenkrat! kolona na AC dober kilometer nazaj in slovenci in avstrijci imajo odprte po 5 vrst!! hvala bogu sem z motorjem.....in v 3 minutah skozi .se 45 min in sem doma.o vec naj pa kdo drugi napise,meni se ne lubi vec.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nakratko!

Vceraj, končno!!!! spacali šolo varne vožnje(4. poizkus, vsakič odpadlo zaradi vremena). Sredi programa nas je oprala ena ploha, toda nismo se dali motit. Blo zlo fajn.

Danes zjutraj se odpravil v Portorož na sejem. Bil se pod vtisi šole varne vožnje in sm celo pot mal treniral. Do dol me ni nič pralo. Planinske ride odpeljal 3-krat. Kljub rahlo mokri cesti, osušena linija, tako da je letelo po kolenu, nato varno do Portoroža.

Sejem, no ja, še kr.

Nazaj grede moral obleči dežnega. Pralo do Kozine, nato po mokri cesti do Lj.

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Hehehe, danes pa je bil cel motosvet na cesti.. Vsaj tako se je zdelo.

V glavnem, motosvetovci rule!

Thehehe, res je moral biti kompleten motosvet na cesti, ker sem bil celo jaz Z Blazem (ki sicer je motosvetovec, je pa tudi stalno tiho ) sva sla na Planino ... in opazovala dezevne oblake iz vseh strani, k sreci je bilo nad nama suho, z izjemo parih kapelj.

--

Andraz, cyc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Noise.... nisem videla, da si pomahal...ravno sem iskala omrežje... ker sem ravno pred tem vsipala!

ampak ni nič hujšega.... motor bolj boli kot mene, čeprav me trenutno noga boli ko hudič...

lp alena

Better blond than bold!!

Popravil/a - alena_bmw dne 12/05/2002 ob 20:26:47

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sobota: vstanem z "tezko" glavo ob 11. in poklicem kolege, ki so bili ravno v dravogradu. zmenimo se v krskem in pocasi se odpeljem proti krskem. ker je bilo lepo super soncno vreme seveda v kavbojkah in brez deznega kombinezona. po pol ure v krskem se zberejo oblaki in na poti do podsrede me opere ko psa. po dveh urah v gostilni ob hrani se kavbojke na meni skoraj posusijo in nato pot domov.

danes sem po kosilu naredil eno krajso hitro turico (divjanje za sproscanje) na areh (vsak dan bolj ljubim te ovinke - medaljo tistemu ki je dosegel ponovno asfaltiranje) in po okolici MB. nic posebnega ampak je pasalo.

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za mano sta dva fletna dneva...

V soboto smo se odpravili Viragica, Desmo, Lojzi + Tina, Anubis + Ursa, Dejan in jaz (a sem slucajno koga pozabil? ) izpred Paviliona na Brezovici ob 10:45 proti primorju. Destinacija: Umag. No, na Planini nas ujame dez... Vedrimo. Pride tudi Zoolo... Kmalu se Perla + Alenka... Dezuje.... se vedno dezuje... malo neha... OK, Perla + Alenka in jaz potegnmo do Postojne... Onidve v bolj lahni dezni opremi, jaz polno oborozen - vse zavarovano, ne premoci nic. V Postojni na bencinski cakamo... Kmalu pridejo ostali. Po bojnem posvetu vsi obrnejo nazaj, jaz grem solo proti Umagu. Umag MORA pasti... in pade... Enkrat ob cca. 15:00, ko tik pred tablo zaslisim se Nearraina in Katarino, ki sta prisla direktno iz Portoroseja. Skupaj jo pihnemo na Manuelino haciendo... kjer se nam pridruzi tudi Klimbra... in zvecer dobimo se goste iz Ljubljane... v stirikolesni konzervi... ker je bil dez... ampak volja je bila mocna.. Torej: Alenka, Perla, Roly in Zoolo pridejo. Festamo, zvecer gremo pogledat se na motozbor... tuga tugica... gremo hitro nazaj... ob 2:00 spat... ampak vsi ne zaspijo... mene pa zmanjka.... zzzzz.zzz.zz.z....

Drugi dan... ma drugi dan je prou res... ma za se ubit! Noc je bila tkao lepa, se soncni zahod krasen... potem pa ob 11:00 zjutraj spet zacne pocasi padati... dez... Eh, vsi smo nekako leni in se v pocasnem posnetku pogovarjamo... potem pa nekako ob 14:30 prime stirikolesne prijatelje, da potegnejo v LJ.... jaz jo zgasim se kaksno uro kasneje... Manuela pa se kaksnih 20 minut za mano...

No, na Crnem kalu se moja pot za nekaj 10-minut prekine... vidim na zalost znani motor ob desni strani, pa se modrega skodilaka se malo nizdol... Ni mi vsec, ni mi vsec... mi gre po glavi... ko se pogovorim, mi je se manj vsec... ampak Motosvetovec je ziv in relativno cel, brez hujsih posledic... torej mofa se bo ze popravila... No, ko sem res preprican, da me nihce ne potrebuje, sem jo podurhal do LJ... prispel srecno in varno ob 18:00. Motor usran... spet bo potrebno 2 uri dela... ampak sem vsaj ugotovil, da dezna oprema zdrzi velike nalive...

Srecno in varno pot vsem.... zdaj grem pa spat....

Manuela, se enkrat hvala za ENKRATNO gostoljubnost! Se kdaj se bom prislinil... ce bom prej lahko vrnil uslugo

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Popravil/a - Gregs dne 13/05/2002 ob 00:15:26

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

No, na Crnem kalu se moja pot za nekaj 10-minut prekine... vidim na zalost znani motor ob desni strani, pa se modrega skodilaka se malo nizdol... Ni mi vsec, ni mi vsec... mi gre po glavi... ko se pogovorim, mi je se manj vsec... ampak Motosvetovec je ziv in relativno cel, brez hujsih posledic... torej mofa se bo ze popravila...

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v soboto odpeljal s Koroške do Kamnika pri stolu malo postal, ker pa se je napravljalo k nevihti sem odbrzel na rojstni dan k nečakinji in zvečer nazaj na Koroško.

lp marijan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sva šla (s šefico) na eno čudovito turo Zasavje-Moravče-Domžale-Brniki-Zg.Jezersko-Pavličevo sedlo-Logarska dolina-Mozirje-Prebold-Zasavje. Cesta čez Kamniško-savinjske alpe je zelo lepo urejena, razgledi super, res pa je, da je bilo v dolini vroče, v hribih pa kar precej hladno, saj je najvišja točka pred Pavličevem sedlom skoraj 1500 m.n.m. Takoj pod vrhom sva šla pa še na turistično kmetijo Perk, kjer sva zmazala eno govejo župo, narezek, regrat pa še slivove cmoke. Sem se pol bol težko na motor usedu. Ni kaj, super...

Lepe pozdrave vam pošilja

TOMY

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Kmalu pridejo ostali. Po bojnem posvetu vsi obrnejo nazaj, jaz grem solo proti Umagu.

Popravil/a - Gregs dne 13/05/2002 ob 00:15:26

Vožnja nazaj je bila šele pravi Rock `n roll. Naliv, dvakrat toča, amapk mi smo kar peljali, čeprav ne ravno najbolje oblečeni (midva s Tino sva bila celo v kavbojkah in supergah). Po dobri uri smo vsi srečno prispeli v LJ, in se, potem, ko smo se doma dobro presušili in ogreli (whisky rulz), dobili na pijači in pizzi v Piazzi. Lep zaključek lepega dne (kakor za koga, nekateri so Umag osvojili v avtu potem, zvečer).

Skratka, Desmo je reku, da nikamor več, dokler na vremenski ni treh sončkov...

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Skratka, Desmo je reku, da nikamor več, dokler na vremenski ni treh sončkov...

... softič ...

... in še kratek komentar za Desma:

Stay in piece, my brother on bike !

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: V soboto smo se odpravili Viragica, Desmo, Lojzi + Tina, Anubis + Ursa, Dejan in jaz (a sem slucajno koga pozabil? ) izpred Paviliona na Brezovici ob 10:45 proti primorju. Destinacija: Umag. No, na Planini nas ujame dez... Vedrimo. Pride tudi Zoolo... Kmalu se Perla + Alenka... Dezuje.... se vedno dezuje... malo neha... OK, Perla + Alenka in jaz potegnmo do Postojne... Onidve v bolj lahni dezni opremi, jaz polno oborozen - vse zavarovano, ne premoci nic.

Uj pada nam dez na glavo... in voda v cevljih...

ANUBIS... hvala za jajcka...

quote: No, na Crnem kalu se moja pot za nekaj 10-minut prekine... vidim na zalost znani motor ob desni strani, pa se modrega skodilaka se malo nizdol... Ni mi vsec, ni mi vsec... mi gre po glavi... ko se pogovorim, mi je se manj vsec... ampak Motosvetovec je ziv in relativno cel, brez hujsih posledic... torej mofa se bo ze popravila...

Zelim mu hitro okrevanje...

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

... softič ...

He he, ne vem še natančno kaj bom, ali softič ali pa bom v škornjih odprl ribogojnico...

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

... softič ...

He he, ne vem še natančno kaj bom, ali softič ali pa bom v škornjih odprl ribogojnico...

Bye

Desmo

... daj raje ribogojnico ... pa še marketinška finta: "RIBE PRIPELJEMO TUDI NA DOM"

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj pobližje spoznal Kamniško Bistrico z vsemi njenimi gozdovi, rekami, blatom ,kamni, lepimi dekleti, (ja tut spretnostna vožnja je bla tam),.............seveda kaj bolšga k z motorjem!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za mano so trije fletni dnevi ...

Petek je bil sploh fenomenalen: ob 16h odhod iz Lj., cez Tuhinjsko dolino, Velenje, Dravograd -> desno (mmmmm, zadnjic me je YZFGeorge spomnil, da je cesta ob Dravi huda, mmmmm ) do Maribora .. na pesniskem rondoju ujamem Furyja in Diabla v odhajanju na Sentilj, kamor je ostala ekipa ze odbrzela in Furyja prepricam, da bo vozil "pocasi" z mano, hehe ... tam srecam Ghosta, spoznam Valentina in cel kup Kermitov ... na poti nazaj proti Mb sama pri sebi preimenujem Ghosta v "LetecaBomba" ... ob rondoju dojamem, da se tam noro dogaja (ufff ) ... in ker cas bezi, prvotni cilj pa je bil priti k Lindau na pijaco, me Diablo prijazno pripelje do Lindaua ... preden odidem iz Mb, z veseljem ugotovim, da bom se prisla, ker toti Stajerci so hudo gostoljubni - Gregsu dajo jesti, meni dajo piti - TNX Fury in Diablo ... temna pot domov in ob 22h je bil moj levcek v garazi.

V soboto ob 11h s Tamalo (Alenka) kreneva proti morju in na Planini ujameva dez in zgoraj omenjeno ekipo in dogaja se nam vse, kar je ze opisal Gregs. (Navdusena ugotovim, da ima Anubis Motor in je s tem odlicen kandidat za skupne voznje. ) Se dobro, da nam je Anubis priskrbel jajca (tnx!!), ker sicer niti nazaj ne bi mogli - v obeh smereh je noro lilo ... in v Minutki v Postojni, kjer smo se zeleli za kaksno uro ustaviti (in tudi kaj zapraviti), je prisel stric natakar kar na vrata povedat, da so "polni" ... aha, zares ali samo za nas (deset namocenih)? ... ob 15h smo v Lj., mokri kot se nikoli ... malo se obrisemo in ajd na hranjenje ... ko prilezemo iz ostarije, noro sije sonce in ... zakaj pa ne?! - akcija: v avto in v Umag k Manueli, kjer postane jasno, da je zenska prav taka srcica kot sem ze ves cas vedela, da je. Manuela, TNX!

V nedeljo se vracamo in na Crnem Kalu se nasa pot nekoliko zaustavi. Ko smo policaju rekli, da bomo mi poskrbeli za motor, je zahteval moje podatke in zakljucil, da naj se zavedam, da sem zdaj jaz odgovorna za motor ... zakoracim k resilcu, kjer je nesrecni driver in ga vprasam, ce se strinja s tem ... kljub situaciji mu sale ne zmanjka (kot vedno) in odgovori: "jaja, ni pene ... samo, ce se gres vozit, pazi, ker sprednje kolo nekaj steka." (motor ni vozen )

quote:... ampak Motosvetovec je ziv in relativno cel, brez hujsih posledic... torej mofa se bo ze popravila...

quote:Zelim mu hitro okrevanje... Vsi mu zelimo hitro okrevanje!!!

Perla

Popravil/a - Perla dne 13/05/2002 ob 13:13:36

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobota zjutraj. Nekaj pred pol deveto. Klic. Bratranec kliče, da me že pričakuje na poti proti Grosupljem. Pri motelu se dobimo (seveda sem imela še sopotnika) in jo mahnemo v Avtoval na testiranje BMW-jev. Na žalost sem bila prepozna, da bi si lahko zagotovila kak pametnejši motor od C1 (na ostale je bilo treba predolgo čakat) ampak tut to je bilo treba probat. Prav zanimiv feeling. Prisotni so bili tudi: Lucky, Pero, Robicop, Dare, Hanzi. Če sem koga spustila naj se oglasi.

Malo pred enajsto, po obilni malici (nekaterim so kotleti in perutničke pač teknile) smo jo mahnili proti zahodu. Jaz sem mojega sovoznika presedlala na drug sedež (k bratrancu). Proti morju smo šli po stari cesti, čez Godovič, Col, Ajdovščino, Dutovlje do Sežane. Tam nas je ujel precejšen naliv, zato smo se ustavili (na tisto rahlo kapljanje z neba pri Colu, se sploh nismo veliko ozirali). Ko je vsaj za silo nehalo deževat, smo jo mahnili dalje in okrog 15ih prispeli v Lucijo. Tam smo si ogledali Internautico in prvi štant na katerega smo naleteli je bil Mobitelov in smo valjda takoj morali opraviti javljanje v živo s kraja dogajanja. Pol pa še ostale zadeve. Najbolj zanimiv del je bil itak na pomolu.Drugač pa tudi tisti Audijevi kabrioleti niso bili za spregledat.

Sledila je obvezna večerja v Santa Luciji. Pol pa iskanje primernega prenočišča za 3 osebe. Ker ga nismo dobili v Sloveniji, smo pustili Diablota666 v Kopru pri njegovem vojaškem sotrpinu, midva z bratrancem pa sva jo mahnila v Umag h Klimbri. Za obisk pri Manueli je zmanjkalo energije (zaspala sem kot ubita, takoj ko sem se dala v vodoravni položaj).

V nedeljo okrog 10ih sva zapustila kamp v Umagu. Pobrala diablota666 v Portorožu in že smo jo mahali nazaj proti ljubljani. Tik pred Ravbarkomando je bil sicer en 500metrski pas dežja, drugače pa smo jo odnesli s suho opremo. Domov smo prišli ob pol dveh, ravno dovolj zgodaj za ogled dirke F1. Ob 17ih jo je braranec mahnil proti Štajerski, macica pa spat (matr me je zdelala vožnja, pa pomanjkanje kofeina tut naredi svoje).

Upam, da se bomo lahko kmalu spet kam skupi peljali.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!