Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj

Gregs

Priporočene objave

Se strinjam: psihopati predvsem sedijo v raznih dostavnih poltovornjakih in avtobusih (lokalci).

Se ne bo mogel bolj strinjati. Zabavno je ko izza ovinka naenkrat vidiš pred seboj na tvojem pasu kakšen ogromen avtobus :x

busa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na DSFu pa jim tako reklamo delajo.

Kaj če bi jih še mi poklicali, pa naj delajo reklamo še za Planinske ride pa Jezersko,pa .... Slabše že ni kot na Hrvaškem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se pa glih namenil na Losinj 6. Sept.

Zdaj me je pa malo minilo....upraviceno?  :?  

FLAYO

Tamkajšnja cesta (Porozina-V. Lošinj), predvsem po Cresu na ponuja nikakršnih užitkov. Ozka, slaba, plus nori lokalci... Če že greš tja, se pojdi kopat. Cesto uporabi samo za dostavo na želeno destinacijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tamkajšnja cesta (Porozina-V. Lošinj), predvsem po Cresu na ponuja nikakršnih užitkov. Ozka, slaba, plus nori lokalci... Če že greš tja, se pojdi kopat. Cesto uporabi samo za dostavo na želeno destinacijo.

Saj grem zato tja...kopanje....ker mi je vsec tam.

Cesto tud poznam (deset let hodil v Cikat...z avtom je najbrz drugace), z motorjem pa se nisem sel po tem otoku.

Se pravi enkrat tja in enkrat nazaj...pa mogoce malo po Losinju...Cres pa maximalno 2X....

Hvala :)

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prav posebno pa sem uzival v nocne divjanju po neznanih ovinkih skozi Predel.  :mrgreen:

Tam so ovinki res hudi. Gremo se ekrat skupaj mal zapeljat tam čez.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj me je pa malo minilo....upraviceno? :?

FLAYO

Če greš, pojdi preko Krka. Je sicer daljša varijanta vendar se s tem izogneš nevarnejšemu delu.

Vsekakor pojdi če tja želiš, vendar bodi previden. Hitro itak ne moreš peljati - vsaj mene preruka da je kaj ..

busa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najboljsi vtis je naredila ena stara mamca vceraj v CE - na dvopasovnici,ki vodi iz smeri levec proti centru (krizisce proti teharju) se mi pripelje na moji strani nasproti.kljub mahanju in zvocnim signalom zenska ni reagirala.upam,da ni bilo posledic.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prav posebno pa sem uzival v nocne divjanju po neznanih ovinkih skozi Predel.  :mrgreen:

Tam so ovinki res hudi. Gremo se ekrat skupaj mal zapeljat tam čez.

Naceloma zmeraj za, ampak sedaj bom moral mal pocakat, da gredo izpiti mimo. Potem pa prvi soncen dan direktiva gor. Se slismo!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako kot sem trpela v tej divji vožnji po cresu in lošinju nisem še nikoli,cesta je totalno v riti in je precej ozka,tako da me ji bilo v vsakemu ovinku strah v kaj bova treščila,eni vozijo kot norci kar po mojem pasu zato je treba vozit res previdno in polahko.In za tako cesto pride v poštev gdo drug kot enduro.Čez eno grbino naju je dvignilo kar precej od sedeža in pristanek na zic sem obćutila v vratu ki mi ga je kar zabilo,noro.Flayo ti kar pojdi samo previdno vozi,in bolj moraš pazit na druge kot nase.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj me je pa malo minilo....upraviceno? :?

FLAYO

Cesta je res bolj kot ne zelo slaba, vendar ponuja enkratne razglede na morje in zalive. Zato se jaz tam vozim bolj na izi, in uživam v lepotah. In predno se zaveš, ugotoviš da je to pravzaprav ena boljših cest.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cesta je res bolj kot ne zelo slaba, vendar ponuja enkratne razglede na morje in zalive. Zato se jaz tam vozim bolj na izi, in uživam v lepotah. In predno se zaveš, ugotoviš da je to pravzaprav ena boljših cest.

Kot sem ze rekel sem se po Cresu prevozil po dolgem in pocez (pred leti), vendar z avtom...z motorjem je pa cist drugac.

Lepo je res...na obe strani, ker cesta pretezno tece po vrhu otoka...ne mika pa me da bi me kateri avto prisilil, da si od blizu ogledam morje :?

Nice and easy torej...

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot sem ze rekel sem se po Cresu prevozil po dolgem in pocez (pred leti), vendar z avtom...z motorjem je pa cist drugac.

Lepo je res...na obe strani, ker cesta pretezno tece po vrhu otoka...ne mika pa me da bi me kateri avto prisilil, da si od blizu ogledam morje :?

Nice and easy torej...

FLAYO

TOČNO TAKO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Danes sva pa s kolegom pred dežjem bežala, in to uspešno. Lepih 150 km, vmes pa čez Tuhinjsko in Černivec.... Odlično :onfire:

Cel cajt sem se monstra 900 držu, ni meu šans :lol: , če pa po pravici povem, me je pa mal čaku :oops: :cry: . Pa nč hudga. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem naredil turo čez Jezersko na Pavličevo sedlo in čez Savinjsko dolino domov. Tura super, vreme tud, skratka enkratno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj delal turo Dobrije-Holmec - žitara vas- borovlje- ljubelj- radovljica- kranj- jezersko- železna kapla- holmec - dobrije. na ljubelju srečal mnogo motoristov tudi starodobnikov, na vseh cestah je bilo mnogo mnogo motoristov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto smo ekipa Kekec, Klimbra, Tina (kot sopotnica) in moja malenkost poskušali priti do Ilirske Bistrice, pa nam je že v štartu nekako zmanjkalo volje za zbor, tako, da smo se odpravili proti Krasu. Tam smo na njegovi čudoviti haciendi obiskali Pepeta (Pepe, ti dobro znaš šta je), kjer se nam je pridružil še Climber in po dobrih dveh urah kulinaričnih specialitet odpeljali proti Braniku, Ajdovščini, Col-u, Idriji, Cerkonem, Kladju in Škofji loki ter počasi proti domu.

Čudovitih 250 kilimetrov, Kekec, upam, da si že nehal sanjati ovinke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V petek soboto in nedeljo sma s SBN mal krožla po Dalmaciji!

V pet BRE, Knin, Šibenik, pa v Pakoštane. Prespala.

V sob Pakoštane, dubrovnik, Pakoštane.

V ned Pakoštane, Zadar, Crikvenica, Delnice, Kočevje, Brežice

Vse skupaj 1550km, fura fantazija, mela globinsko čiščenje ampak sva na koncu kr uživala!

Zahvala Motosmrku in ostalim na pikniku ob povratku.

PS, mate srečo da nisem potegnumulj, če ne bi kr umru!!! :shock:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes opravila napovedano furco v soloriderski maniri.

Štart iz Lj. ob 12.30 (jebatga izpit je bil naporen). Preko Idrije in Mosta na Soči v Kobarid (Racingu hvala za kavico :)) Potem pa do Bovca in vzpon na Mangrt. Ob vznožju sem dohitela kolono Nemcev in se z njimi povzpela na vrh. Cesta je kar lepa (na začetku in na koncu je malo makadama) največjo nevarnost pa predstavljajo ovce in koze, ki se sprehajajo povsod po cesti. Še to, da ti kakšna na glavo skoči, se ti lahko zgodi ;) Po krožni vožnji na vrhu se spustim nazaj in čez Predel v Kranjsko goro. Pol pa gassssssaaaaaaaa nazaj v Lj. Vsega 330 km :D :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mačica, proti tvoji turi bo tole sicer mačji ( :!: :twisted: ) kašelj, pa vendar... Z Ar-om sva šla danes na mini furco: LJ - Vrhnika - Borovnica - Rakitna - pavza za pijačo v brunarici - Podpeč (do jezera) - Tomišelj - Ig - Matena - LJ (3M). Skupaj prijetnih 80km. Le traktorjev je bilo po cesti ogromno, tako da je bilo treba stalno :shock: :shock: :shock: paziti. Saj res, z novimi Dunlopkami sem zelo zadovoljen!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Transalp, ne boš verjel, ampak ti fuuuuuuuuuuul privoščim, da ti je vsaj to ratalo. Ar-a pa sem klicala nazaj, pa se ni oglasill :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ar-a pa sem klicala nazaj, pa se ni oglasill :(

Ar te je klical ob odhodu s črpalke na Tržaški ob cca. 17:20, pa si imela vključeno tajnico. Potem je še nekaj poskušal telefonariti z Rakitne, pa ni bilo signala...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes opravila napovedano furco v soloriderski maniri.

Štart iz Lj. ob 12.30 (jebatga izpit je bil naporen). Preko Idrije in Mosta na Soči v Kobarid (Racingu hvala za kavico :)) Potem pa do Bovca in vzpon na Mangrt. Ob vznožju sem dohitela kolono Nemcev in se z njimi povzpela na vrh. Cesta je kar lepa (na začetku in na koncu je malo makadama) največjo nevarnost pa predstavljajo ovce in koze, ki se sprehajajo povsod po cesti. Še to, da ti kakšna na glavo skoči, se ti lahko zgodi ;) Po krožni vožnji na vrhu se spustim nazaj in čez Predel v Kranjsko goro. Pol pa gassssssaaaaaaaa nazaj v Lj. Vsega 330 km :D :)

Ej škoda, da nisem prej pogledal tvojega posta, bi lahko kakšnega kozla vzela za skupno furo! :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Coast Ridersi planiramo v soboto naslednjo turo:

Koper - LJ - Slovenj Gradec - LJ - Postojna - Rijeka - Preluka (zbor Fluminesov). Če se želi kdo kje pridružiti, vabljeni!

:P :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!