_Fingi_ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Problem je k boš čakov kšn mesc za to da se zavarovalnca njegova kej zmiga... saj jest sm tko... drug dan po nesreči sm šu na zavarovalnco... poslikal pa to, pol sm pa mogu čakat kšne 2, 3 tedne da je kao povzročitelj nesreče neki na zavarovalnco pršu pa podav svojo izjavo al karkol more pač on narest tm... tko da sm keš dobu šele kšn mesc po nesreči (ja, motor je biu pa ocenen za totalko, zato keš) Če gre pa na servis pa ne vem kok dolgo se čaka :unsure:
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Problem je k boš čakov kšn mesc za to da se zavarovalnca njegova kej zmiga...saj jest sm tko... drug dan po nesreči sm šu na zavarovalnco... poslikal pa to, pol sm pa mogu čakat kšne 2, 3 tedne da je kao povzročitelj nesreče neki na zavarovalnco pršu pa podav svojo izjavo al karkol more pač on narest tm... tko da sm keš dobu šele kšn mesc po nesreči (ja, motor je biu pa ocenen za totalko, zato keš) Če gre pa na servis pa ne vem kok dolgo se čaka :unsure: V torek pride cenilc, js bom pač povedu vse kar je narobe, pa še rokavice, pa mi da pač tist pildek kolkr zavarovalnca prizna, zvečer pa sem že lahko na servisu v celju-sem se že tudi zmenil.
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ewo, sm iz servisa, mal mi je zategnu šravfe, pa olje menju (se je mogo na bencisnko po novga pelat, kr ga ni mev :P) Nejc ... kolk je tbi računo servis?
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ja pr men je tud na bencinsko šol hehe. Računo mi je 42€.
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 js sm zgleda najbol poceni od vseh skos priso .... računo mi je 25 € :D
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Madonca, zgleda si mu bil zlo simpatičn :D
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Madonca, zgleda si mu bil zlo simpatičn :D fotr mu je bil bol :D
Stafuc Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 js sm zgleda najbol poceni od vseh skos priso .... računo mi je 25 € :D jest pa najdrazje 130€ :headbang:
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 jest pa najdrazje 130€ :headbang: u jebemti, ka pa tej ti je delo?
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 jest pa najdrazje 130€ :headbang: Sej ti je prov, k za mano ponavljaš :yes:
Stafuc Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) u jebemti, ka pa tej ti je delo? nec vec k teb sm tok da je guma tresla (ze iz trgovine) pa jo je nesu centrirat pol sm se pa skregu da nebom placu centriranja pa ga nism sm mi je pa racunu 2 ure dela vec proklet pamž Sej ti je prov, k za mano ponavljaš :yes: Sploh ne Ce bi zatabo ponavlov bi placu 47€ al kok si ze reku :headbang: Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Stafuc
Fabo Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) u jebemti, ka pa tej ti je delo? servis+nateg=130€ :OK: jooj ej nima mere clovek..jst mu neb placal...to mora bit enotno oz v nekih dolocenih cenovnih okvirjih ne pa za 100€ gor dol... Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Fabo
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 tej sm pa tk js najbols skos priso, tistih 25 €ni skor nic, olje je 9 € pa 15 €njemu pa je to to :D
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Pol maš pa neko škart olje, moje je blo 11€ hehehe. Pa njemu 2 delovne ure, ki jih je delal na 2 kosilnicah, pa eni motorki :whistle:
Stafuc Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) olje mam isto ko vsi :D Ni res jest mam SHELL Pa je biv 34€ (2L) Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Stafuc
Kvasko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Men je na servisu zategnu use šravufe, zamenju olje v menjalniku, v motorju (sheel helix ultra) pol mi je razdru diske oz. pakne pa diske spucu, pakne pa zbrusu pa ketno našponu, filtr spucu pa naolju pa belanco dol uzeu, pa nacentreru pa še par malenkosti... pršlo je pa 100 eur. Tko da tist kar ti serviser nardi za 40 eur je bl kurac k men so ga rihtal skor 4 ure. Je dec reku da lahk zamenja olje za tak dnar (40eur) sam če pa čm met ornk pa pride cca.100 eur. Mi je dec pokazu normative od Tomosa in res vključuje v servisu kar sem naštel zgoraj
Stafuc Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Men je na servisu zategnu use šravufe, zamenju olje v menjalniku, v motorju (sheel helix ultra) pol mi je razdru diske oz. pakne pa diske spucu, pakne pa zbrusu pa ketno našponu, filtr spucu pa naolju pa belanco dol uzeu, pa nacentreru pa še par malenkosti... pršlo je pa 100 eur. Tko da tist kar ti serviser nardi za 40 eur je bl kurac k men so ga rihtal skor 4 ure. Je dec reku da lahk zamenja olje za tak dnar (40eur) sam če pa čm met ornk pa pride cca.100 eur. Mi je dec pokazu normative od Tomosa in res vključuje v servisu kar sem naštel zgoraj kam si ga pa pelu??pa ce si ga v ljubljano tocn povej kam Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Stafuc
Stafuc Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Men je na servisu zategnu use šravufe, zamenju olje v menjalniku, v motorju (sheel helix ultra) pol mi je razdru diske oz. pakne pa diske spucu, pakne pa zbrusu pa ketno našponu, filtr spucu pa naolju pa belanco dol uzeu, pa nacentreru pa še par malenkosti... pršlo je pa 100 eur. Tko da tist kar ti serviser nardi za 40 eur je bl kurac k men so ga rihtal skor 4 ure. Je dec reku da lahk zamenja olje za tak dnar (40eur) sam če pa čm met ornk pa pride cca.100 eur. Mi je dec pokazu normative od Tomosa in res vključuje v servisu kar sem naštel zgoraj Ubistvu je men isto naredu sm da mi je se gumo scentriru
CrossDriver Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Men je na servisu zategnu use šravufe, zamenju olje v menjalniku, v motorju (sheel helix ultra) pol mi je razdru diske oz. pakne pa diske spucu, pakne pa zbrusu pa ketno našponu, filtr spucu pa naolju pa belanco dol uzeu, pa nacentreru pa še par malenkosti... pršlo je pa 100 eur. Tko da tist kar ti serviser nardi za 40 eur je bl kurac k men so ga rihtal skor 4 ure. Je dec reku da lahk zamenja olje za tak dnar (40eur) sam če pa čm met ornk pa pride cca.100 eur. Mi je dec pokazu normative od Tomosa in res vključuje v servisu kar sem naštel zgoraj Se vi zajebavate? Take stvari so se zmerej delale doma, to zna vsak, strošek bi pa mel sam olje. Vsaj pri motocrossistih in enduraših se to dela doma. :trance_33_sleep: LP
reesko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Se vi zajebavate? Take stvari so se zmerej delale doma, to zna vsak, strošek bi pa mel sam olje. Vsaj pri motocrossistih in enduraših se to dela doma. :trance_33_sleep: LP a se ti zajebavaš? a si slišal kdaj za servisno knjižico?nisi ne ti si itak preveč pametn da bi vedu kaj je to ;) btw od stafuca brat je mehanik tko da ni to problem doma nardit...sam k boš motor prodaju bo folk 1000x rajš kupu tistga k ma servisno ;)
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 a se ti zajebavaš? a si slišal kdaj za servisno knjižico?nisi ne ti si itak preveč pametn da bi vedu kaj je to ;) btw od stafuca brat je mehanik tko da ni to problem doma nardit...sam k boš motor prodaju bo folk 1000x rajš kupu tistga k ma servisno ;) Tk k moj :krneki:
reesko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Tk k moj :krneki: no sej ni letel nate sam tko ane...ni fora da on ne bi znau tega nardit...fora ja v servisni knj. ;)
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 no sej ni letel nate sam tko ane...ni fora da on ne bi znau tega nardit...fora ja v servisni knj. ;) Vem vem, sej če nebi blo garancije, pol tak noben nebi na servis peljal, ker olje zamenjat ni noben bavbav
k0ci Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 V torek pride cenilc, js bom pač povedu vse kar je narobe, pa še rokavice, pa mi da pač tist pildek kolkr zavarovalnca prizna, zvečer pa sem že lahko na servisu v celju-sem se že tudi zmenil. pa reč da si s čelado po tleh udaru pa ti bodo dal še za novo čelado......če pa ne bodo hotl dat pa sam kompiju reč da naj ti pošle uno potrdilo o neustreznosti čelade pri padcu (tko sm jst naredu) pa so mi plačal novo čelado, ampak moja je tut dejansko po tleh šla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se