Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Vsak dan laufam, pa mal uteži pa to. Prej k je motoe bil ni šans da bi mel cajt za to :D

Objavljeno

pa tk prav js sm se sam zrediv odkar mam sesalca :trance_33_sleep:

Objavljeno

Bogi.. :whistle: Kupi tomosa :naughty: Pa mal na Mobikrog al pa kak Raceland vsak dan drkat pa bo fino :P

Objavljeno

Pa tk ga bom kupo no zaenkat je samo želja samo upam da bo prerasla v kaj večjega :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Pa tk ga bom kupo no zaenkat je samo želja samo upam da bo prerasla v kaj večjega :rolleyes:

Drugo leto ti ga js prodam in bo garantirano 100% ohranjen :worship: Heh Pa še kako stvar al pa 2 več bo mel k navadn. Pa moj gre itq najbolj ane!

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

heh bom vidli do zej se noben rablen ne prodaja oz nism nabolj zaslediv novi pa če se bodo prodajali nasledno leto....propad tomosa.....pa sm prebrav skor vso temo na na 100 strani sm tk da vem vse ka se dogaja z tvojim motorjem :rolleyes: :naughty:

Objavljeno

Ja sej zato. Sej ni nobena skrivnost. Kej hudga narobe pa nikol ni blo tk da :whistle:

Objavljeno
pa tk prav js sm se sam zrediv odkar mam sesalca :trance_33_sleep:

Bogi.. :whistle: Kupi tomosa :naughty: Pa mal na Mobikrog al pa kak Raceland vsak dan drkat pa bo fino :P

zakaj more kupt tomosa?a zato k crkuje pa ga porivaš pa hujšaš obenem? :D

Objavljeno

hmmmm tomos ali fitnes naprava? :rolleyes: joke :rolleyes:

Objavljeno

Porivat ga pa res ni treba.. ašina laufa stari, laufa. (da neo zdej kje crknalo slučajno :whistle: )

Objavljeno

ma ja da bi kupo takega ko bi ga mogo skoz tišat pa dej rajš kupi skiro pa prišparam denar :rolleyes: :naughty:

Objavljeno
ma ja da bi kupo takega ko bi ga mogo skoz tišat pa dej rajš kupi skiro pa prišparam denar :rolleyes: :naughty:

Objavljeno

To mam js. On kao electric scooter. če sem sam pelem gre cirka 20 realnih ko je poln, če pa kaka lubica pol pa pride do 25. Ma luči, žmigavce, bremzo, štop luč. Ni da ni! :worship:

Objavljeno

realno gledano...pr nejcu je šlo recmo da velik stvari v kurac....sam to sam neki pomen..da bo vsem ostalim tud šlo..če se ne motm je on naredu največ kilometrov.. tko da vas ostale še čaka :)

Objavljeno

pardon neki zabava sm še bol ko ne nov :headbang:

Objavljeno
pardon neki zabava sm še bol ko ne nov :headbang:

sam da se zabavamo :OK:

Objavljeno

Wow! Hey, I'm fucking in the mood... to party! ... Well fucking all right! Hey, you know what we're gonna to do tonight? A whole lotta fuckin !!! ... We're all gonna get laid! :P

Objavljeno
sam da se zabavamo :OK:

to maš pa prav u glavnem js sm tud mev oni ele.skutr šov 20 samo sm ga sfuko prvi dan nes nazaj v trgovino dobo dnar in to to :naughty:

Objavljeno
to maš pa prav u glavnem js sm tud mev oni ele.skutr šov 20 samo sm ga sfuko prvi dan nes nazaj v trgovino dobo dnar in to to :naughty:

nevem če si dobr dojeu moj prejšn post :P

Objavljeno

aha pardon sm mislo da se zabavamo bol na splošno kao smešno pa tako ma doro no pustno to :rolleyes:

Objavljeno
nevem če si dobr dojeu moj prejšn post :P

hehe! :D

A ti si mojga dojev?!??? :P

Objavljeno

Js sm naredu 4k km.. pol se je pa začelo, oz pri 3500. Ker js se res dost furam. Z skuterjem sm naredu 9k kmv dobre pol leta, kar je za tisto jajco velik.

Objavljeno

Meni po 3700km dela brez problema.

Jutri moram zamenjat zadnja kolesna ležaja.Uničila sta se po moji krivdi. Pač preveč našponana ketna.

Imam pa težave s prestavno stopalko. Za 3cm mi je predolga, pa nikjer ne dobim krajše.Rezat pa švasat pa tudi ne mislim.Kakšna ideja mogoče????

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!