_KrOsIsT_ Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 vem da je debata o gumah že zdavni mem ampak kere so bolše contiTwist SM al contiTwist Sport SM??? Pa kašna je razlika a so te sport bl mehke al kaj??? jst mam contitwist sport sm. guma je res dobra. sam mora pa bit ful segreta da se drži tko kot je treba..
amp Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 prodajam dirkalno mašino (cena nizka), dva zobnika 54 in 58, ter nekaj delov
merto Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Danes v Kranju pred TŠC Kranj ukraden tomos SM replica cup z registrsko KR DT-84. Če kdo kj ve al pa je vidu nj prosm pove. Hvala vnaprej
_LuX_ Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Je biv že kermu u napoto, k tm parkirate k nebi smel.
glastovc Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Danes v Kranju pred TŠC Kranj ukraden tomos SM replica cup z registrsko KR DT-84. Če kdo kj ve al pa je vidu nj prosm pove. Hvala vnaprej haha moje sožalje.. isto hodm na iskro pa ce kej zvem ti lohk povem
Stirkac Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 lep pozdrav fantje. že neki časa spremljam to temo in končno smo se nekak doma odločl da le nabavmo eno tomosaki race replico. pa me zanima če je komu v garaži napot za čez zimo kr bi ga nekje konc tega al pa začetku novembra nabavo. če je stvar vredna seveda tud že prej... važn je da ni biu kaj preveč "krščen" pa za kakšno solidno ceno tam do 2500€ sicer sem že gledal neki po avto netu pa jih je 3/4 od enih wannabe racerjev itd kar mi nediši... hvala in lp
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 (popravljeno) lep pozdrav fantje. že neki časa spremljam to temo in končno smo se nekak doma odločl da le nabavmo eno tomosaki race replico. pa me zanima če je komu v garaži napot za čez zimo kr bi ga nekje konc tega al pa začetku novembra nabavo. če je stvar vredna seveda tud že prej... važn je da ni biu kaj preveč "krščen" pa za kakšno solidno ceno tam do 2500€ sicer sem že gledal neki po avto netu pa jih je 3/4 od enih wannabe racerjev itd kar mi nediši... hvala in lp Znanec ima lepo ohranjen Tomos SM Cup Replica. Malo kilometrov, zelo lepo ohranjena, ima nekaj lepotnih dodatkov(nalepke), akrapovič izpušni sistem. Res eden najlepše ohranjenih Tomosov kar jih poznam. Tako, da mu bom sporočil, da se zanimaš za motor Popravljeno Oktober 10, 2009. Popravil Jernej125ccm lulik 1
s1m0n Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 prodajam dirkalno mašino (cena nizka), dva zobnika 54 in 58, ter nekaj delov cena?
merto Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 motor je najden...zahvala gre neumnemu roparju ker se je še isti večer vozil po Kranju
budacki Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 motor je najden...zahvala gre neumnemu roparju ker se je še isti večer vozil po Kranju Kaksna kazen ga caka? Kako ste ga sploh najdel? Daj povej malo vec, ker to me res zanima.
glastovc Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Kaksna kazen ga caka? Kako ste ga sploh najdel? Daj povej malo vec, ker to me res zanima. in se kdo je bil?
amp Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 cena? mašina za 400€ zobnik za 50€
merto Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Dobil smo ga tko da je on enmu mojmu kolegu posodu ta motor ''za dva dni ker mu ga doma ne pustijo''. Ta kolega me je pa poznov pa je vedu da je ukraden in me je takoj poklicov da so dobili motor. Za kazen pa niti jst še nevem kva bo dobil.
Miha27 Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 budacki bo začeu motorje čupat
Noiser69 Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Dobil smo ga tko da je on enmu mojmu kolegu posodu ta motor ''za dva dni ker mu ga doma ne pustijo''. Ta kolega me je pa poznov pa je vedu da je ukraden in me je takoj poklicov da so dobili motor. Za kazen pa niti jst še nevem kva bo dobil. noč ima svojo moč
k0ci Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Dobil smo ga tko da je on enmu mojmu kolegu posodu ta motor ''za dva dni ker mu ga doma ne pustijo''. Ta kolega me je pa poznov pa je vedu da je ukraden in me je takoj poklicov da so dobili motor. Za kazen pa niti jst še nevem kva bo dobil. tegale roparja bi mogl vi mal ˝spotaknit˝, potem pa ko je predal moped lepo policijo poklicat da je padel in ste našli motor
merto Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 sj mu je motor prpelov nazaj domov, potem smo pa poklical policijo
Stirkac Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Znanec ima lepo ohranjen Tomos SM Cup Replica. Malo kilometrov, zelo lepo ohranjena, ima nekaj lepotnih dodatkov(nalepke), akrapovič izpušni sistem. Res eden najlepše ohranjenih Tomosov kar jih poznam. Tako, da mu bom sporočil, da se zanimaš za motor ufff lih neki tagega me zanima;) povej ja:OK: a mi lahk če se kaj dogovoriš kaj potem pošlješ kakšen kontakt na ZS? hvala:) lulik 1
budacki Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 budacki bo začeu motorje čupat Ti vids ... tok menjam pa skoda mi je ze €€ bi lahko ksnega si sposodu za 2 dni hehe
lulik Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 ufff lih neki tagega me zanima;) povej ja:OK: a mi lahk če se kaj dogovoriš kaj potem pošlješ kakšen kontakt na ZS? hvala:) Sej sm ti že pisal na ZS, sam nisi še niti prebral . Piši mi, daj mi mail da ti pošljem slike in telefonsko. LP
Stirkac Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Sej sm ti že pisal na ZS, sam nisi še niti prebral . Piši mi, daj mi mail da ti pošljem slike in telefonsko. LP uups evo sj zj pa je:huh:
Miha27 Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Ti vids ... tok menjam pa skoda mi je ze €€ bi lahko ksnega si sposodu za 2 dni hehe Ampak sam za dva dni @merto srečo si meu
merto Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 Ampak sam za dva dni @merto srečo si meu vem...sreča je bla res ogromna, ampak še kar ne morem verjet da je lahko tip ki ga je ukradel tok neumen
_LuX_ Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 A mogoče lahko zvemo kdo je to bil? Če mi slučajn kej zmanjka na avtu, da vem na koga se obrnt.
merto Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 A mogoče lahko zvemo kdo je to bil? Če mi slučajn kej zmanjka na avtu, da vem na koga se obrnt. maš na ZS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se