Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

če kdo mogoče rabi, prodam rabljene prednje vilice Marzocchi usd 40 nenastavljive brez križev (husqvarna 125 ) 120€ + ps gre tudi na tomos 125 sm

Objavljeno

dobar dan, ovdje sam novi clan, dolazim iz Splita(CRO), zanima me POWER KIT za tomosa 125 gdje ga ima za kupiti i od čega se sastoji(odmična gred, uplinjač.....?)nadam se da ste me bar malo razumili. pozz

Objavljeno

dobardan, ovdje sam novi clan, dolazim iz Splita(CRO), zanima me POWERKIT za tomosa 125 gdje ga ima za kupiti i od čega se sastoji(odmičnagred, uplinjač.....?)nadam se da ste me bar malo razumili. pozz

braco :D

pa power kit sastoji se od kako si več reko od sporstke odmične gredi, fergazera i možda kakve manje sitnice ( kolko se sad sjetim ). Piston, karike i to se ne mijenja. Možeš i dokupit KIT za veču kubikažu al onda obvezno i veči fergazer i slično. ;)

Objavljeno

pa zašto toga nema na internetu? tko to uopće proizvodi? i koja je cijena za power kit a koja za taj taj kit sa većom kubikažom? i tko proizvodi taj kit sa sa većom kubikažom? pozz

Objavljeno

pa zašto toga nema na internetu? tko to uopće proizvodi? i koja je cijena za power kit a koja za taj taj kit sa većom kubikažom? i tko proizvodi taj kit sa sa većom kubikažom? pozz

Poizvađača neznam ni za jedan ni za drugi kit. Na internetu toga nema, jer se koristi samo u trkači smjer. AMP može ti po jednoj pametnoj cjeni dobit KIT a i inače ebay.de ;)

Objavljeno

Poizvađača neznam ni za jedan ni za drugi kit. Na internetu toga nema, jer se koristi samo u trkači smjer. AMP može ti po jednoj pametnoj cjeni dobit KIT a i inače ebay.de ;)

što je to AMP? možeš stavit koji link sa e bay.de?

Objavljeno

što je to AMP? možeš stavit koji link sa e bay.de?

AMP je uporabnik foruma

Objavljeno

hvala na informaciji. a je li AMP to može meni poslati u hrv i kako on to nabavlja? čisto me zanima!

Objavljeno

Može da mi šaljite slovar, ker moj ukradli lani morje Hrvaška ko prečkal mejo.

Malo šale, drgač pa zaenkrat dobrodošel!!!B)

Objavljeno

Takoj jebat tujca. Ovi je ljepo vprašaŁ i ti odmah ga jebati. Čipša njon :lol1:

Hec hec .)

Objavljeno

kakšna ketna je na tomosu? morm novo kupit.. :whistle:

Objavljeno

če hočeš navadno pokličeš na tomos pa ti jo pošlejo, mislim da je 15 € +/-

Objavljeno

Se mi zdi da je ceu set ( zadn zobnik + ketna) okol 100€. Nism 100%. Sicer pa pokliči u Tomos in uprašaj, ti bojo povedali. Ko pa zveš, sporoči to tudi tukaj če lahko, ker tudi mene informativno zanima. LP

Objavljeno

17€ je nova ketna na tomosu.. pa zadn zobnik še kup, čene jo boš sam še sfuku.

Objavljeno

17€ je nova ketna na tomosu.. pa zadn zobnik še kup, čene jo boš sam še sfuku.

sm mislu it kam drugam kupit, ko se mi nelub klicat dol u koper ko je nič ne razumem :P

Objavljeno

sm mislu it kam drugam kupit, ko se mi nelub klicat dol u koper ko je nič ne razumem :P

kupi did, pa drug zobnik ;)

Objavljeno

Kako nič ne razumeš :) Lepo povej s slovenskimi izrazi kaj želiš in bo. Res, da imamo mi primorci posebno govorico ampak tako hudo spet ni :)

Objavljeno

zanima me samo koliko konjev ima tomos sm 125 brez blokad? hvala!

Objavljeno

Tok kot z blokado. Prosim!

Objavljeno

v tomosu namerjen skoraj 15HP

Objavljeno

v tomosu namerjen skoraj 15HP

serijski 7,8 na kolo...narejen pri amp pa kot zgoraj omenjeno :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!