speedfighttuning Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Kdor vpraša neumno vprašanje, je neumen za trenutek...kdor pa ga ne vpraša, je neumen celo življenje Nekej v tem stilu? Eni smo pač pametni, ko se že rodimo...drugi se morjo učit. Ampak je čisto možno, da z učenjem prideš do staža, da si bolj pameten, kot tisti, ki je rojen pameten. :grim Filozofijo sem moral it študirat ^^ Da ne bo popolnoma offtopic...eden boljših Tomosov, oz.sploh več ni Tomos http://www.avt0.net/....asp?ID=5421629 Ja, ta je res uredu, sm ga že večkrat vidu parkiranega pred šolo in tudu na cesti, ko se je model vozu z njim Super motor, edino glas pa mi je bolj ušeč tisti od akrapota...nevem, nekako mam občutek da mu ta Husquarnin lonc ne da tko globokega glasa kot Akrapovič
budacki Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 Ja, ta je res uredu, sm ga že večkrat vidu parkiranega pred šolo in tudu na cesti, ko se je model vozu z njim Super motor, edino glas pa mi je bolj ušeč tisti od akrapota...nevem, nekako mam občutek da mu ta Husquarnin lonc ne da tko globokega glasa kot Akrapovič Po mojem gre za bolj power setup, kot zvok. Se ga pa nikakor ne bi branil, če bi imel denar 3 litra na 100km, vzdržljivo pa še take vrhunske komponente. Verjetno je bil sestavljen bolj iz ljubezni, kot zaradi same ciklistike. Pa če ni bil prejšnji lastnik Pfeifer. Not really sure...^^
Moto AS Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Ve kdo, kje bi lahko nabavil sprednji in zadnji zobnik ter verigo? V Tomosu tega nimajo več!
budacki Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 (popravljeno) Ve kdo, kje bi lahko nabavil sprednji in zadnji zobnik ter verigo? V Tomosu tega nimajo več! Preštej število zobov na obeh zobnikih in število členov na ketni ali pa izmeri dolžino. Uporabnik Leteči bi ti mogoče lahko uštimal kašno poceni oz. ti povedal, kje dobit najcenejše. Glede na to, da je zima in se verjetno ne voziš pa bi lahko izkoristil prednosti ebaya in naročil najcenejše tam. In konec koncev še zmeraj imaš Louis, kjer je ponovno, velikokrat kakšna akcija in je zadevo pod ceno. Pa še v SLO uvaža ena firma za njih, ime mi je ušlo iz spomina EDIT: Glej tole http://www.mx-shop.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=358&category_id=94&option=com_virtuemart&Itemid=160 Popravljeno December 12, 2011. Popravil budacki
gizmy17 Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Ve kdo, kje bi lahko nabavil sprednji in zadnji zobnik ter verigo? V Tomosu tega nimajo več! Tukej je tudi nekaj http://www.motonet.si/e-trgovina/motorno-kolo/prenosi/. Pa še enkrat kot sm nekje v prejšnih postih vprašal, mene zanima če mogoče kdo kakšna je oznaka prednih zavornih ploščic (replica) ? oz kak link kje se jih da dubit te originalne oz. če ne originalne kakšne najbolš da se kup?
budacki Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Tukej je tudi nekaj http://www.motonet.s...-kolo/prenosi/. Pa še enkrat kot sm nekje v prejšnih postih vprašal, mene zanima če mogoče kdo kakšna je oznaka prednih zavornih ploščic (replica) ? oz kak link kje se jih da dubit te originalne oz. če ne originalne kakšne najbolš da se kup? Snemi in nesi Jeršinu. On bo že vedel Če bo predrago ( malo poglej cene ploščici po netu, pač nasplošno ), mu to reci in adijo. Boš pa vsaj zvedel kere moraš dat. V črnomlju so jih prodajali za 25€ se mi zdi, Tramas al kaj je že, pa za RS 125 so bile.
gizmy17 Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Snemi in nesi Jeršinu. On bo že vedel Če bo predrago ( malo poglej cene ploščici po netu, pač nasplošno ), mu to reci in adijo. Boš pa vsaj zvedel kere moraš dat. V črnomlju so jih prodajali za 25€ se mi zdi, Tramas al kaj je že, pa za RS 125 so bile. Ah ta jeršin.. nebom raj komenteru.. ma se bomo pa mal pošpilal pa probal kje na netu najdt oz kaka taka štacunca z deli pa če bo kj drgač pa usen hvala
_luke_ Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Mogoče kak iz motosveta? Učeraj V Dolgi Polani (ajdovščina) popisovali enga sm125...policaji so se sklanjali pod motor, tko da sklepam da ni blo vse ok
blazku Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Fantje (in dekleta) a bi kdo mogoče vedu kakšna je oznaka semeringov na sprednjih vilcah? Zanima me pa še kašn olje priporočate da natočm v vilce? LP Blaž
gizmy17 Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Fantje (in dekleta) a bi kdo mogoče vedu kakšna je oznaka semeringov na sprednjih vilcah? Zanima me pa še kašn olje priporočate da natočm v vilce? LP Blaž velikost 40X52X10 če se ne motm k sm jih lih pred koncem sezone zamenou am poglej na netu fork oil pč tako olje zj kakšnga točno ti pa neb znou povedat mam zj notr
blazku Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 velikost 40X52X10 če se ne motm k sm jih lih pred koncem sezone zamenou am poglej na netu fork oil pč tako olje zj kakšnga točno ti pa neb znou povedat mam zj notr Kje si jih pa dobiu? Jst sm na Velotu v Črnučah uprašu k živim 200m stran pa pravjo da se ne da dobit! A veš prbližn kok gre olja v vsako vilco? Sm slišu da prbližn 3 dl? Da bom vedu kok kupt!
gizmy17 Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Kje si jih pa dobiu? Jst sm na Velotu v Črnučah uprašu k živim 200m stran pa pravjo da se ne da dobit! A veš prbližn kok gre olja v vsako vilco? Sm slišu da prbližn 3 dl? Da bom vedu kok kupt! Hmm obstaja ena spletna stran kjer majo teh semeringou ogromno pč po velikosti sm ti neznam točn povedat zj kera je. mal poišč po netu pa boš zihr najdu usaj jst sm tak. am ja tm nekje pč ful malo gre ni neki velik nism pa meru kuk je šlo not
blazku Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 A si nadu take k so original al je važn sam da so mere taprave, pa paše?
blazku Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 A si nadu take k so original al je važn sam da so mere taprave, pa paše? No jst sm ene par katalogov prelistov pa sm najdu samo 40x52x5. Kaj mislš a bi pasou tak?
gizmy17 Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 No jst sm ene par katalogov prelistov pa sm najdu samo 40x52x5. Kaj mislš a bi pasou tak? am ja not bi šu.. sm ni pč debelina če veš kaj mislš 40 notranji premer 52 zunanji premer 5 je pa pč širina oz višina semeringa kukr smatraš.. am ja lj če ni drucga za dubit pa dj dva not ti bo tuk bul dihtalu
golnar Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 http://www.motonet.si/e-trgovina/komponente-vzmetenja/?good_detail=2055 http://www.codex-shop.si/katalog.aspx/231/nbr-tc?naziv=&grucaid=&order=&cpage=26 http://www.geiwiz.si/si/vilica-1014/seti-tesnil-za-oljne-vilice-22/iskanje-po-dimenziji-768/40x52x10-10-5-111a042fk-centauro-komplet-tesnil-za-vilico-38064.html
blazku Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 Situacija je taka! Na levi vilci sm zamenu semering. odšravfu sm tisto sivo stvar na katero je pršravfana bremza, pol sm pa use skupi z fedrom vred potegnu vn. Na desni pa sm odšravfu imbus k je uspodi pr sivi svari, pa ta preklemanska stvar ne gre dol !! A ma kdo kšne uporabne nasvete, oz. trike kako bi se to dal dol dobit? LP Blaž
gizmy17 Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 Situacija je taka! Na levi vilci sm zamenu semering. odšravfu sm tisto sivo stvar na katero je pršravfana bremza, pol sm pa use skupi z fedrom vred potegnu vn. Na desni pa sm odšravfu imbus k je uspodi pr sivi svari, pa ta preklemanska stvar ne gre dol !! A ma kdo kšne uporabne nasvete, oz. trike kako bi se to dal dol dobit? LP Blaž ti pod zs pošlm slike da mi označš točnu kaj ti ne gre dol k mam od svojga slikano
amp Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 Prodam UPLINJAČ DELORTO VHST 28 Cena po dog. Možna tudi vgrada POWER kita... Donki 1
2pack2 Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 mene pa zanima kje se de prek interneta kupit kak cilinder kit za tega tomosa pa se kake ostale tuning dele
tomos125sm Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Lep pozdrav! Mene pa zanima kje se da kupiti Akrapoviča za motor Tomos 125 sm, kako se obnese in koliko približno stane. Že vnaprej hvala za vse odgovore!
Sedovsek85 Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 zanima me a ma kir kake dobre blatnike sprednje in zadnje ker na tomosu jih nimajo naj napise pm lep pozdrav
DIINGGO Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Lep pozdrav! Mene pa zanima kje se da kupiti Akrapoviča za motor Tomos 125 sm, kako se obnese in koliko približno stane. Že vnaprej hvala za vse odgovore! Jaz sem ga kupil na tomosu v kopru bil je pa 300€ lonec in krivina. Učinek je super!! Samo homologirat ga ni mogoče ker ni papirjev, mene so tudi že policaji ustavili pa sem rekel da je izpuh original in me je spustil naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se