rzek07 Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 (popravljeno) živjo mene pa samo zanima če kdo ve kje bi lahko kupil celotno plastiko za tomos 125 sm plastika naj bi bila nova ali zelo dobro ohranjena Popravljeno Februar 14, 2012. Popravil rzek07
DIINGGO Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 živjo mene pa samo zanima če kdo ve kje bi lahko kupil celotno plastiko za tomos 125 sm plastika naj bi bila nova ali zelo dobro ohranjena Poskusi na tomos koper, drugače sem pa tudi že slišal da so to vbistvu yamaha plastike samo nevem od katerega modela točno.
rzek07 Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 Poskusi na tomos koper, drugače sem pa tudi že slišal da so to vbistvu yamaha plastike samo nevem od katerega modela točno. hvala za odgovor če kdo še kj ve od plastik mi naj prosim sporoci
tomos125sm Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 (popravljeno) Jaz sem ga kupil na tomosu v kopru bil je pa 300€ lonec in krivina. Učinek je super!! Samo homologirat ga ni mogoče ker ni papirjev, mene so tudi že policaji ustavili pa sem rekel da je izpuh original in me je spustil naprej. Hvala za odgovor, zanima pa me kako to da ni papirjev in da se ga ne da homologirati? Če ima še kdo kakšne izkušnje z nakupom Akrapovičevega izpuha za ta motor bi prosil da jih deli, ker se zelo resno zanimam za nakup!! Že vnaprej hvala! Popravljeno Februar 24, 2012. Popravil tomos125sm
DIINGGO Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 Hvala za odgovor, zanima pa me kako to da ni papirjev in da se ga ne da homologirati? Če ima še kdo kakšne izkušnje z nakupom Akrapovičevega izpuha za ta motor bi prosil da jih deli, ker se zelo resno zanimam za nakup!! Že vnaprej hvala! Te izpuhi so bili delani za originalno vgradnjo na replico cup in pa za kakšne dirkalne. Ko sem jaz kupil izpuh sem vedel da ga ni mogoče homologirat in sem probal če bi se dalo narediti kakšen homologacijski kartonček ampak ni šlo ker izpuh ni imel e1 kode. Odstajajo primeri kjer ti vgravirajo kodo na izpuh in potem nekako narediš ta kartonček in homologiraš ampak nisem še zasledil da bi to kdo naredil na tomosu. Mene je 1x ustavil policaj pa sem mu rekel da je original in me je spustil naprej brez kakršnih koli komplikacij, ne vem pa če bi to zmerej užgal
takeuci Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Katere pnevmatike priporočate za replico? Namreč kupil sem lani rabljen motor in imam spredaj in zadaj rzlična modela continentalk, rad pa bi imel isti model pnevmatik spredaj in zadaj.
gizmy17 Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Katere pnevmatike priporočate za replico? Namreč kupil sem lani rabljen motor in imam spredaj in zadaj rzlična modela continentalk, rad pa bi imel isti model pnevmatik spredaj in zadaj. Jst mam gor metzeler sportec M5 in glede na to kako dobr se držijo ceste lahk rečm sam super
takeuci Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Kaj pravite na Pirelli diablo rosso 2? Bila bi naj za bolj SS motorje, kako mislite bi se obnesla na SM?
budacki Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Kaj pravite na Pirelli diablo rosso 2? Bila bi naj za bolj SS motorje, kako mislite bi se obnesla na SM? Kupi. Ni Diablo serijsko na SX 125? Dobr segret pa si zmagau.
takeuci Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Mislim da ima ja Gledal sem še Continental Force SM in pa Michelin Pilot Power. Je še vedno najbolje da vzamem Pirelli?
fika1991 Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 Jaz sem imel na prejsnjem tomosu sm pirelli gume in sem bil z njimi zelo zadovoljen
tomos125 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Zdravo. Mene pa zanima nekaj par stvari. Imam Tomosa sm125 Replica Cup,in imam par pomankljivosti,stvari ki mene malo motijo in me zanimajo vaše izkušnje s tem...kaj ste s tem naredili,ste se s tem sprijaznili..karkoli : -varovalka na tački,motorja ne morem ogreti brez da bi bil na njem,ga držal... -pokrovček za bencin,nima za ključ..veliko je takih,ki nimajo takega motorja,imaš nekje parkiranega in..dobiš sladkor v tanku :/ -imam Akrapoviča,zato imam zadnji desni smernik čisto črn... to so tri stvari ki me mogoče malo motijo,zanimajo pa me vaše izkušnje s tem,kaj ste naredili oz. kaj niste. Hvala za odgovore že vnaprej
DIINGGO Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Zdravo. Mene pa zanima nekaj par stvari. Imam Tomosa sm125 Replica Cup,in imam par pomankljivosti,stvari ki mene malo motijo in me zanimajo vaše izkušnje s tem...kaj ste s tem naredili,ste se s tem sprijaznili..karkoli : -varovalka na tački,motorja ne morem ogreti brez da bi bil na njem,ga držal... -pokrovček za bencin,nima za ključ..veliko je takih,ki nimajo takega motorja,imaš nekje parkiranega in..dobiš sladkor v tanku :/ -imam Akrapoviča,zato imam zadnji desni smernik čisto črn... to so tri stvari ki me mogoče malo motijo,zanimajo pa me vaše izkušnje s tem,kaj ste naredili oz. kaj niste. Hvala za odgovore že vnaprej Glede varovalke na tački sem jest probal odklopit par stvari ampak potem motor sploh ni vžgal, drugače se pa motor najlepše segreje ko se voziš. Glede pokrovčka, dostikrat sem šel kam z motorjem tudi v šolo a nisem imel takih problemov, tudi od drugih še nisem slišal da bi se jim kaj takega zgodilo, sicer je pa dosti škodoželjnežev in nikoli ne veš. Črn žmigouc je pa kar standart pri tomosu edino kar lahko narediš je da zamenaš plastiko, al pa original auspuh nazaj hehe
gizmy17 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Zdravo. Mene pa zanima nekaj par stvari. Imam Tomosa sm125 Replica Cup,in imam par pomankljivosti,stvari ki mene malo motijo in me zanimajo vaše izkušnje s tem...kaj ste s tem naredili,ste se s tem sprijaznili..karkoli : -varovalka na tački,motorja ne morem ogreti brez da bi bil na njem,ga držal... -pokrovček za bencin,nima za ključ..veliko je takih,ki nimajo takega motorja,imaš nekje parkiranega in..dobiš sladkor v tanku :/ -imam Akrapoviča,zato imam zadnji desni smernik čisto črn... to so tri stvari ki me mogoče malo motijo,zanimajo pa me vaše izkušnje s tem,kaj ste naredili oz. kaj niste. Hvala za odgovore že vnaprej Varovalno stikalo na tački je tudi mene dolgo časa zajebavalo in mi se mi je dogajalo tudi to da ko je bila tačka gor ni motor zalavfou.. tako da sm enostavno ga odstranu tam kjer pa kontakte odstranš sm pa med sabo povezou, da je pač tokokrog sklenjen in vžge. Glede pokrovčka sm tudi jaz tak, da včasih pomislim na to, vendar ker pa motor uporabljam za bolj sprostitveno vožnjo na kakšne ovinkaste ceste in ne v šolo nimam problema s tem Glede smerokazov edina rešitev če neželiš imet zažganga od "saj" potem na zadnem blatniku nad avspuhom zvrtej luknjo enako na drugi strani in jih premakn, kolikor se spomnem so kabli dost dougi od zadnje luči. Potem nebi smel več problemou z zažganim smerokazom če prav mene prav nič nemoti blazku 1
N3jc Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 zanima me a ma kir kake dobre blatnike sprednje in zadnje ker na tomosu jih nimajo naj napise pm lep pozdrav Maš pm !
takeuci Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Kaj pa pravite na Pirelli diablo rosso? Namreč starejši model mi dobil dosti ceneje kot rosso 2. Ali je kvaliteta ista na novejšem in starejšem modelu?
rzek07 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Mene pa zanima če ma kdo za prodat pokrov za rezervoarj na kluč ali pa če samo sporoči kje bi ga lahko dubil
blazku Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 http://www.louis.de/_301fa5c94e453b9b9f763a6a61591c0565/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=18&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10019621 Tole sm jst najdu za zaklent. Pa bi mogoče tud jst kupu kej tacga. Sam me pa zanima če je možno da bencin čez pokrovček vn teče če ga je preveč? K piše da ma odzračevanje al neki??
DIINGGO Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 http://www.louis.de/...tnr_gr=10019621 Tole sm jst najdu za zaklent. Pa bi mogoče tud jst kupu kej tacga. Sam me pa zanima če je možno da bencin čez pokrovček vn teče če ga je preveč? K piše da ma odzračevanje al neki?? Da lahko bencin lepo teče v furgazar in da se ne dela vakum, sej zdj maš tud uno cevko speljano med vilice kjer je prazna luknja. blazku 1
takeuci Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Mi lahko eden prosim najde katere številke moram vnesti v kolesarski števec za dimenzije gum? Vem da je biilo že napisano vendar se je forum malo spremenil in nevem kje naj iščem
blazku Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Ja to že razumem da se vakum ne dela. Jst sm uprašu če lahko bencin vn teče ko je čist poln tank?
DIINGGO Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Ja to že razumem da se vakum ne dela. Jst sm uprašu če lahko bencin vn teče ko je čist poln tank? Lahko bi tekel ven, če bi se prevrnil ali pa kaj izvajal da bi se klonkal po rezervoarju, drugače med vožnjo pa nebi smel.
blazku Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Aha torej če je use normalno ne teče nč ven. Še tole me zanima oz. mam en problem. Sprednje luči bl Švoh svetjo na moju tomosu. Pa kaj nej nardim da bo svtil tko k more??
speedfighttuning Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 (popravljeno) Aha torej če je use normalno ne teče nč ven. Še tole me zanima oz. mam en problem. Sprednje luči bl Švoh svetjo na moju tomosu. Pa kaj nej nardim da bo svtil tko k more?? To da ti luč bolj Švoh sveti kadar zaviraŠ se da odpravit tako, da zadej daŠ LED luč namesto originalne, ker LED luč porabi manj Štroma To je use kar lahko nardiŠ... Popravljeno Marec 3, 2012. Popravil speedfighttuning
DIINGGO Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 (popravljeno) Aha torej če je use normalno ne teče nč ven. Še tole me zanima oz. mam en problem. Sprednje luči bl Švoh svetjo na moju tomosu. Pa kaj nej nardim da bo svtil tko k more?? To je normalo da ma tomos bolj slabe luči, naredil boŠ pa težko kaj edino kar ti je predlagal speedfighttuning ali pa da menjaŠ Še sprednjo. Meni je tudi kratka svetila 2m pred motor dolga pa 4m hehe, sem brskal da bi kaj naredil ampak potem opustil projekt, pa tud ponoči sem se bolj malo vozil Popravljeno Marec 3, 2012. Popravil DIINGGO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se