speedfighttuning Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Kilometre lahko preveriš tako d pogledaš števc in vidš če so vse cifre lepo poravnane je use uredu če pa niso pol je biu pa po vsej verjetnosti nazaj prevrten Ohranjenost pa največ po izgledu. Pa poglej pri balanci na spodnjem upenjalu so čepki d se ne more preveč zavit če so odlomleni je biu motor prevrnjen. Pa k se boš pelu se pel ene 40 + km/h in spust balanco in se more motor pelat lepo naravnost brez d bi kj balanco tresl. To ni ravno nek pokazatelj...npr. sam imam avto ki ima prevoženih realnih 144.120 km, cifre pa niso ravno lepo poravnane, je kakšna cifra tudi zamaknjena malenkost gor ali pa dol, pa so kilometri 100% realni ker je bil prejšnji lastnik moj stari oče, ki je avto kupil nov iz trgovine, tako da točno vem vse kar se je z njim dogajalo in vem da mu je menjal olje in filter na vsakih 10.000 km... Tako da kako so cifre poravnane ni nujno dober pokazatelj realnosti prevoženih kilometrov...
dog66 Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Motor je bil prodan v 3 dneh. Prišel ga tja pogledat a žal že kupljen, bil sem prepočasen... pa se mi je izmuznila super priložnost. Tako da če bo kdo prodajal smko... naj mi piše ))
budacki Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 (popravljeno) To ni ravno nek pokazatelj...npr. sam imam avto ki ima prevoženih realnih 144.120 km, cifre pa niso ravno lepo poravnane, je kakšna cifra tudi zamaknjena malenkost gor ali pa dol, pa so kilometri 100% realni ker je bil prejšnji lastnik moj stari oče, ki je avto kupil nov iz trgovine, tako da točno vem vse kar se je z njim dogajalo in vem da mu je menjal olje in filter na vsakih 10.000 km... Tako da kako so cifre poravnane ni nujno dober pokazatelj realnosti prevoženih kilometrov... Ne vem no...sam na nekaterih motorih je bila spraskana šipca od števca, ker je zabijalo števec, ko si ga vrtel nazaj. Lih na motosvetu je bil en lep primer. A ni v Nemčiji kazen za vsak prevrten kilometer 1€? To bi blo odlično še v SLO naredit. V Belgiji ( se mi zdi ) imajo celo urad, kjer se zapisujejo narejeni vsi servisi in kilometri na tisti dan (če niso lih doma delani servisi ) in potem ... lahko tam preveriš kok okvirnih kilometrov ima. Se mi pa zdi, da je bilo v enem letu iz 2000 prevrtenih avtov padec na 4. Fenomenalno haha Namesto visokih kazni za prekoračitev hitrosti ( ki jih do neke meje podpiram ) naj dajo kazen na vrtenje km. Motor je bil prodan v 3 dneh. Prišel ga tja pogledat a žal že kupljen, bil sem prepočasen... pa se mi je izmuznila super priložnost. Tako da če bo kdo prodajal smko... naj mi piše )) Če te lahko potolažim...še zmeraj lahko upaš, da je bil popolnoma uničen hahah Kolegov foter je kupil isti avto kot jaz, le malo močnejša mašina in leto novejši. Dal je nekaj € manj kot jst. In se je hvalil, pred kratkim pa je prinesel račun iz servisa 2200€ haha Jaz sm pa zamenjal olje pa lih dons ohišje zračnega filtra. Vse skup sem dal v njega 400€, pač redni servisi Veš kako pravijo...prelepo, da bi bilo res. Kratko, vendar sladko Mislim, da moram študij zamenjat. Filozofija mi očitno leži Popravljeno April 14, 2012. Popravil budacki
prasec Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Motor je bil prodan v 3 dneh. Prišel ga tja pogledat a žal že kupljen, bil sem prepočasen... pa se mi je izmuznila super priložnost. Tako da če bo kdo prodajal smko... naj mi piše )) To sm ti reku, cena je bla res ugodna. lp
Yuree Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Če bo kdo drugo leto prodajal Tomos Sm 125 lepo poštimanga za pametno ceno naj mi sporoči ker sem zihr da ga bom kupu do takrat pa bo dobra moja Yamahca tzr mimgrede jo prodajam
dejansupermoto Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 To ni ravno nek pokazatelj...npr. sam imam avto ki ima prevoženih realnih 144.120 km, cifre pa niso ravno lepo poravnane, je kakšna cifra tudi zamaknjena malenkost gor ali pa dol, pa so kilometri 100% realni ker je bil prejšnji lastnik moj stari oče, ki je avto kupil nov iz trgovine, tako da točno vem vse kar se je z njim dogajalo in vem da mu je menjal olje in filter na vsakih 10.000 km... Tako da kako so cifre poravnane ni nujno dober pokazatelj realnosti prevoženih kilometrov... so pa ena od možnosti =)
dejansupermoto Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Če bo kdo drugo leto prodajal Tomos Sm 125 lepo poštimanga za pametno ceno naj mi sporoči ker sem zihr da ga bom kupu do takrat pa bo dobra moja Yamahca tzr mimgrede jo prodajam Jest ga bom drugo leto prodaju
dejansupermoto Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Evo tko pa zledajo monster nalepke na tomosakiju skoda in mixxx 2
Yuree Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 Huhh prehud jee sam več kot 1500 ne mislim dajat
rzek07 Objavljeno April 14, 2012 Opozori Objavljeno April 14, 2012 o tole ti je pa res lepo ratal huh nevem ce nebom kj tazga dav tud jaz čez čas
Yuree Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 Ma kdo ta motor iz okolice Novega mesta k me zanima kko se to kej obnese sm gledou na avto.netu ce ga kdo prodaja da bi ga šeu samo probat najprej pa ni nobenga edin 2 nova ce je kdo iz nm naj pise lp
budacki Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Ma kdo ta motor iz okolice Novega mesta k me zanima kko se to kej obnese sm gledou na avto.netu ce ga kdo prodaja da bi ga šeu samo probat najprej pa ni nobenga edin 2 nova ce je kdo iz nm naj pise lp Jih je kar nekaj, ja. Na šolskem centru bi moral kakšnega zagledat...poznam dva iz tam, no eden ga je že prodal, torej ostane samo eden. gizmy17 1
Yuree Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 Jih je kar nekaj, ja. Na šolskem centru bi moral kakšnega zagledat...poznam dva iz tam, no eden ga je že prodal, torej ostane samo eden. gledam usak dan pa so same stare aprilie al pa sesauce mogoce pa bo kaksn ko bo lepse vreme..
KlemenJurcic Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Zivjo. Prosu bi ce mogoce kdo ve za kolk obratov je ubrnen sravfek za stelanje zraka na fergazerju ce ga cisto zapres potem odpiras kolkrat se odpre kolk je priporocen?? al pa ce je kej druzga ker ko se peljem recimo 50km/h mi nazaj buta iz avspuha al pa ko tisim do konca kdaj kr nazaj useka?? sam mislim da je to zrak ker sem premikal zarad sportnega filtra.
Moto AS Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Zdravo! Če slučajno kdo rabi, imam za prodat novi sprednji in zadnji blatnik. Imam pa tudi nove ročke in releje za štarter. Pa tudi nekaj rabljenih delov mašine.
rzek07 Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 jst potrebujem sprednji blatnik zanima me pa cena in ce bi mi lahko pisal na gmail : blaz.rzek@gmail.com
KlemenJurcic Objavljeno April 23, 2012 Opozori Objavljeno April 23, 2012 prosu bi ce bi mi lahko dko dau cifro k ma sm125 ker se odklopu kablcke ki so nataknjeni pod stevcem 5 jih je zdej jih pa neznam praviln nazaj prklopt. ce bi biu ker tok prjazn d bi ga lhka puklicu pa bi pugledu pr svojmu kuko so gor dani pa bi mi puvedu.
KlemenJurcic Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 a mogoce kdo ve zakaj mi pod visokimi obrati nazaj seka iz avspuha??
DIINGGO Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 a mogoce kdo ve zakaj mi pod visokimi obrati nazaj seka iz avspuha?? Ker ves bencin ne zgori in ga mal v izpuh pride, tm pa poka hehe
rzek07 Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 če kdo prodaja jst kupujem sprednji blatnik pa akrapoviča
dog66 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Če kdo prodaja tomos sm, kupujem. Najraje bi replico, ampak tudi f bo vredu, samo seveda z akrapotom . Pišite ZS.
KlemenJurcic Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Ker ves bencin ne zgori in ga mal v izpuh pride, tm pa poka hehe kva bi pa mogu nardit d mi tega nebi vec delal??
budacki Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 kva bi pa mogu nardit d mi tega nebi vec delal?? Nastavitev vplinjača.
dog66 Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Kaj noben ne proda SM-a? Alternativa sta še vedno yamaha xt nato pa sachs x road, toda največja želja je tomos.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se