rzek07 Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Kaj noben ne proda SM-a? Alternativa sta še vedno yamaha xt nato pa sachs x road, toda največja želja je tomos. poglei si jih na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) tam jih maš ene par http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/results.asp
kern Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Mene pa zanima kok bi mi motor pokuru s powr kitom?
dog66 Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 poglei si jih na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) tam jih maš ene par http://www.(Zbrisano...OTO/results.asp sem že gledal, samo Tomosov je premalo, drugo bi se dalo dobiti
speedfighttuning Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Mene pa zanima kok bi mi motor pokuru s powr kitom? S power kitom ti bo pokuru okoli 4L, tko da se ti ni treba bat da bi bla poraba dosti višja
kern Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 a mi lahko kdo pove kje se Ta power kit da kupt. al pa napiše kšno spletno stran da bi to lahko vidu? l.p kern
speedfighttuning Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 a mi lahko kdo pove kje se Ta power kit da kupt. al pa napiše kšno spletno stran da bi to lahko vidu? l.p kern Sem ti poslal na PM številko kjer se boš lahko use zmenu
DIINGGO Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 a mi lahko kdo pove kje se Ta power kit da kupt. al pa napiše kšno spletno stran da bi to lahko vidu? l.p kern Kontaktiraj uporabnika amp na forumu. Cene so okoli: furgazar dellorto 28- 120€, odmična gred 100€ pol pa še delo da ti gdo zmontira edino če boš sam.
DIINGGO Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Sem ti poslal na PM številko kjer se boš lahko use zmenu Nekdo me je prehitel haha
speedfighttuning Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Nekdo me je prehitel haha O jaa In ne boš verjel: mu celo poslal številko od točno tistega tipa ki si ga imel ti v mislih
rzek07 Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 ke bi pa lahko kupu power kit pa kolk bi to zdei prbližn stal ?
speedfighttuning Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 ke bi pa lahko kupu power kit pa kolk bi to zdei prbližn stal ? Skupej z montažo bo stalo nekje 300-350 EUR Dobiš št. na PM
rzek07 Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 aja sori nism prei vidu da je 1 to že napisu sam čekiru sam 607 stran nism vidu de je še ena :oops:
blazku Objavljeno Maj 14, 2012 Opozori Objavljeno Maj 14, 2012 A kdo ve kaj je narobe, če mi luč za nevtralno ne svet k dam kontakt? K zalavfam motor pa dela normalno? LP Blaž
rzek07 Objavljeno Maj 16, 2012 Opozori Objavljeno Maj 16, 2012 jutr naročim leovinceja za ta motor pa da vidmo kk bo zgledal z tistim
dejansupermoto Objavljeno Maj 16, 2012 Opozori Objavljeno Maj 16, 2012 S power kitom ti bo pokuru okoli 4L, tko da se ti ni treba bat da bi bla poraba dosti višja Men z power kitam kur 4-4.5.
rzek07 Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 mene pa sm zanima za tehnicnga ke zdei mam tomos sm 125f a lahka grem na tehncnga npr. z akrapovičem pa če lahko zamenam te rdeče nalepke npr na crne al pa kj tazga al pa na te nalepke replica cup pa kok bi blo narobi če bi z tem pršu
Gasperr Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Dokler maš homologacijo zraven akrapoviča, nebi smel biti problem, pomoje. Če zamenjaš nalepke ne bo nič narobe.
blazku Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 A kdo ve kje se da v okolici Ljubljane kupt DID verige??
kern Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 mene zanima kako naj nazaj nalepm nalepke ker so mi začele odstopat okrok robov? :xx:
budacki Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 mene zanima kako naj nazaj nalepm nalepke ker so mi začele odstopat okrok robov? :xx: Težka bo. Mogoče obojestransko lepilo. Vsekakor ne sekundnega, ker tisto je strup.
blazku Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 A pol noben ne ve kje bi se dal dobit DID ketne?? Zanima me še če kdo ve kašne so dimenzije balance. Al pa če je kdo že zamenu balanco, kašno je dal?? LP Blaž
dejansupermoto Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 mene pa sm zanima za tehnicnga ke zdei mam tomos sm 125f a lahka grem na tehncnga npr. z akrapovičem pa če lahko zamenam te rdeče nalepke npr na crne al pa kj tazga al pa na te nalepke replica cup pa kok bi blo narobi če bi z tem pršu Zarad nalepk ne bojo nč kompliciral....za akrapoviča pa rečš d je že uriginal gor in je to to..usaj pr men je šlo tko =)
rzek07 Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 Zarad nalepk ne bojo nč kompliciral....za akrapoviča pa rečš d je že uriginal gor in je to to..usaj pr men je šlo tko =) sam jst mam tomos sm 125 f tk de nvm sj drgač si pa bom zrihtu papirje sm se že zmenu
speedfighttuning Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 sam jst mam tomos sm 125 f tk de nvm sj drgač si pa bom zrihtu papirje sm se že zmenu Samo za info: tudi na sm 125 f se je za doplačilo dalo dobit že serijsko akrapoviča, tako da policaj ne more vedet al je bil akrapovič montiran naknadno ali je bil gor že original Drugače pa če imaš možnost si zrihtej papirje, boš najbolj siguren
budacki Objavljeno Maj 22, 2012 Opozori Objavljeno Maj 22, 2012 (popravljeno) A pol noben ne ve kje bi se dal dobit DID ketne?? Zanima me še če kdo ve kašne so dimenzije balance. Al pa če je kdo že zamenu balanco, kašno je dal?? LP Blaž http://www.rpm-team.si/default.asp# Tukaj imaš did verige. Preveri za kompatibilnost. mx-shop ima krmila, mislim, da so dokaj univerzalnih dimenzij. Sicer pa...natakn gor fatbat Tist je luškano ^^ Popravljeno Maj 22, 2012. Popravil budacki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se