Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdrvaljeni :)

No stvar je taka, da jst prodajam svojega Tomosa, in sicer Tomos 125 OPEN. In če kdo slučajno pozna koga, ki bi ravno kupoval. Motor je bil reees malo vožen, mi je kar žal, da mi je toliko stal doma, ampak jst sm bolj za enduro in sem imel tega samo kdaj za v šolo al pa za na kkšno kratko turco :) Cena bi bila po dogovoru, ampak ne pretirana, ker bi ga rad prodal, ker mi samo še stoji doma... Sem ga pa zdej dal na servis tako, da ima nove zadnje ploščice (sprednje so še uredu), zadnja guma je kot nova (sprednja bi bila še za to sezono), olje je bilo zamenjano ostalo je bilo pa baje vse še tipi topi po besedah serviserja :)

Če pa koga še kaj zanima, ogled, karkoli me naj pa kar kontaktera na ZS pa se bova naprej zmenila..

Lep pozdrav in srečno vožnjo

JK

Objavljeno

Aja ups, neki sm pozabu dodat :)

Zravn dam gratis še neki malga opreme, od kolenčnikov, motorističnih hlač, jakne in rokavic..

Jst jih potem ne bom več rabil :)

Lp in srečno

JK

Objavljeno (popravljeno)

Samo za info: tudi na sm 125 f se je za doplačilo dalo dobit že serijsko akrapoviča, tako da policaj ne more vedet al je bil akrapovič montiran naknadno ali je bil gor že original ;) Drugače pa če imaš možnost si zrihtej papirje, boš najbolj siguren ;)

hvala za odgovor za papirje sm se pa zmenu pri serviserju samo ta teden dubim akrapovič ki sem ga kupil potem pa samo še papirji :D Popravljeno . Popravil rzek07
Objavljeno (popravljeno)

hvala za odgovor za papirje sm se pa zmenu pri serviserju samo ta teden dubim akrapovič ki sem ga kupil potem pa samo še papirji :D

Kje si kupil Akrapoviča in koliko te bo okvirno vse skupaj prišlo z homologacijo?

Popravljeno . Popravil tomos125sm
Objavljeno

Zdravo!

Pri meni se je čudno začel obnašati Tomos 125 v prostem teku, saj ne pride do nobenih obratov. Naprimer če prižkem motor z odprtim zaugam je vse vredu, motor se ogreje in po nekaj časa, ko zaug zaprem (tudi če ga zaprem samo za kakšen centimeter) motor zgubi vse obrate in se ugasne. Torej kako se da nastaviti koliko obratov ima motor v pristem teku, če seveda je to težava. Ali je morda kaj drugega? Motor se drugače da normalno voziti samo nekoliko nadležno je, ker je vedno treba imeti motor z gasom nekoliko pod obrati da se ne ugasne sredi križišča ali nekje v koloni...

Objavljeno

Aja ups, neki sm pozabu dodat :)

Zravn dam gratis še neki malga opreme, od kolenčnikov, motorističnih hlač, jakne in rokavic..

Jst jih potem ne bom več rabil :)

Lp in srečno

JK

Pa še neki sm pozabu dodat :) Motor ima tudi novo ketno zraven pa dodam še eno ketno DID (GOLD), ki sm jo kupil za en drug motor, pa mi na žalost ne paše gor, na Tomosa bi pa pasala :)

LP in srečno,

JK

Objavljeno

Zdravo!

Pri meni se je čudno začel obnašati Tomos 125 v prostem teku, saj ne pride do nobenih obratov. Naprimer če prižkem motor z odprtim zaugam je vse vredu, motor se ogreje in po nekaj časa, ko zaug zaprem (tudi če ga zaprem samo za kakšen centimeter) motor zgubi vse obrate in se ugasne. Torej kako se da nastaviti koliko obratov ima motor v pristem teku, če seveda je to težava. Ali je morda kaj drugega? Motor se drugače da normalno voziti samo nekoliko nadležno je, ker je vedno treba imeti motor z gasom nekoliko pod obrati da se ne ugasne sredi križišča ali nekje v koloni...

Probej mu malo dvignt prosti tek ;) Na fergiju maš en tak šraufek s fedrčkom, probej ga zašraufat malenkost u desno, ampak res malo (manj kot četrt obrata) in boš vidu če bo kej boljše ;) Uglavnem s tistim šraufkom se malo poigraj pa bo ;) In zapomni si kolko je bil šraufek na začetku zašraufan, da boš lahko vrnu v prejšnje stanje če ne bo uredu ;)

Objavljeno

Probej mu malo dvignt prosti tek ;) Na fergiju maš en tak šraufek s fedrčkom, probej ga zašraufat malenkost u desno, ampak res malo (manj kot četrt obrata) in boš vidu če bo kej boljše ;) Uglavnem s tistim šraufkom se malo poigraj pa bo ;) In zapomni si kolko je bil šraufek na začetku zašraufan, da boš lahko vrnu v prejšnje stanje če ne bo uredu ;)

Oprosti za neumno vprašanje.. To misliš vijak z katerim uravnavaš obrate za zaug ali je to drug vijak? Ker glede zauga sem že povečal obrate ampak ista zgodba, ko se zaug zapre se motor ogasne.

Objavljeno

Kje si kupil Akrapoviča in koliko te bo okvirno vse skupaj prišlo z homologacijo?

akrapovič sm kupu rabljen za okoli 200€ papirji pa naj bi me prišli okoli 80€ če pa tisti dan nebi najšel akrapoviča bi pa kupil leovincija za 300€ z papirji in usem
Objavljeno

http://www.rpm-team.si/default.asp#

Tukaj imaš did verige. Preveri za kompatibilnost.

mx-shop ima krmila, mislim, da so dokaj univerzalnih dimenzij. Sicer pa...natakn gor fatbat :D Tist je luškano ^^

Ketno sm zrihtu.

Balanca bo pa itak fatbar. Sam neki mi povej, če pol ročke pa use gor paše ane? Sam na sredini je 28mm?

LP Blaž

Objavljeno

Ketno sm zrihtu.

Balanca bo pa itak fatbar. Sam neki mi povej, če pol ročke pa use gor paše ane? Sam na sredini je 28mm?

LP Blaž

Kolikor imam v spominu pašejo normalno, saj je balanca zadebeljena samo na sredini, da ni potrebe po tisti tanki kovini, ki kao nekoliko ojača balanco.

Puch_stuurgoud_alu1-500x500.jpg Torej tega ne rabiš.

Objavljeno

Kolikor imam v spominu pašejo normalno, saj je balanca zadebeljena samo na sredini, da ni potrebe po tisti tanki kovini, ki kao nekoliko ojača balanco.

Puch_stuurgoud_alu1-500x500.jpg Torej tega ne rabiš.

Ja sej to sm mislu. Hvala za odgovor.

LP Blaž

Objavljeno (popravljeno)

Pozdrvaljeni :)

No stvar je taka, da jst prodajam svojega Tomosa, in sicer Tomos 125 OPEN. In če kdo slučajno pozna koga, ki bi ravno kupoval. Motor je bil reees malo vožen, mi je kar žal, da mi je toliko stal doma, ampak jst sm bolj za enduro in sem imel tega samo kdaj za v šolo al pa za na kkšno kratko turco :) Cena bi bila po dogovoru, ampak ne pretirana, ker bi ga rad prodal, ker mi samo še stoji doma... Sem ga pa zdej dal na servis tako, da ima nove zadnje ploščice (sprednje so še uredu), zadnja guma je kot nova (sprednja bi bila še za to sezono), olje je bilo zamenjano ostalo je bilo pa baje vse še tipi topi po besedah serviserja :)

Če pa koga še kaj zanima, ogled, karkoli me naj pa kar kontaktera na ZS pa se bova naprej zmenila..

Lep pozdrav in srečno vožnjo

JK

Zivjo,

no končno sem mel mal časa, da sm ga vsaj posliku :)

http://www.avto.net/....asp?ID=6127097

Srečno in lp

JK

Popravljeno . Popravil MXRideR
Objavljeno

in kolk kej tole leti? kar se tiče da je predelana

Te Open verzije za na pisto so mele krajše prenose in končno realnih 120 km/h ;)

Objavljeno

in kolk kej tole leti? kar se tiče da je predelana

Če bi pa rad vidu kako se pelje imaš tukaj link: http://shrani.najdi.si/?1k/sK/1V4hGsdk/2/090413180120.3gp ;)

To je bivši Tomos od Kvaskota, s power kitom in originalnimi prenosi. Na tem posnetku ga vozi Anže Mlakar, ki vozi državno prvenstvo supermoto ;) Drugače pa je ta Tomos na posnetku f verzija in ne Replica Cup :)

Objavljeno (popravljeno)

Jah leti tko od 115 do 120 odvisn od dneva :D hehe Drgac ma pa res mal drugacne prenose k ostali tomosi.

Popravljeno . Popravil MXRideR
Objavljeno

Jah leti tko od 115 do 120 odvisn od dneva :D hehe Drgac ma pa res mal drugacne prenose k ostali tomosi.

Itak da ma drugačne ;) Tisti navadni za na cesto majo zadnji zobnik 47, open za na pisto pa majo večinoma 56 ;)

Objavljeno

Zdravo, mene samo zanima kolko stane tehnični pregled za 125tke?

Objavljeno

mene je z zavarovanjem prislo 83€ :)

Objavljeno

ja zavarovanje vem kolk je sam meni zanima tehnični pregled?

Objavljeno

Odvisn kje ga boš delal. Od 15 do 20€ bi znal bit

Objavljeno

u Škofji Loki (trata->transturist) me je pršlo 16.69€ sm ga delov pred 2 tednoma in sem imel racun se na mizi :)

Objavljeno

Zdravo, mene samo zanima kolko stane tehnični pregled za 125tke?

Mene je tehnični prišel 16,69 eura, registracija pa 18,31.

Objavljeno

ja za podalšat prometno je okoli 20 € mene pa zanima koliko stane celoten obvezni tehnični pregled katerega maš usake 4 leta? Če slučajno kdo ve čene pa je lih tko uredu.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!