dejansupermoto Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Se valja doma komu kakšen tomos SM, lahko brez agregata, s homologacijo in bi ga prodal za male pare? Ovisno kok je zate male pare. Jest bom svojga prodaju zdle enkat za približn 1600€ z power kitom letnik 2007
Tomyboy Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Ovisno kok je zate male pare. Jest bom svojga prodaju zdle enkat za približn 1600€ z power kitom letnik 2007 Ah jaz rabim nekaj brez agregata za kakšnih 500€
kern Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Fantje pozdrav, jest pa rabim dele za pru konc vključno s špico geštela (vilice ali samo spodnji del teleskopov, armaturo s števcem in ključavnico, disk za super moto cap in še nekaj drobnarij) V kolikor ne bom dobil delov pa bo naprodaj letnik 2007 Super moto cap, prevoženih 9000km z akrapovičem in širokimi platišči. Ogle bo možen ko pridem iz bolnice. LP ceba007 1
rzek07 Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 voov lepo si se mogu zložit čimprej se pozdrav aja pa ce bos prodaju ce nebos nasel delov me zanima če bom lahko kupil samo kšne dele ?
speedfighttuning Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Fantje pozdrav, jest pa rabim dele za pru konc vključno s špico geštela (vilice ali samo spodnji del teleskopov, armaturo s števcem in ključavnico, disk za super moto cap in še nekaj drobnarij) V kolikor ne bom dobil delov pa bo naprodaj letnik 2007 Super moto cap, prevoženih 9000km z akrapovičem in širokimi platišči. Ogle bo možen ko pridem iz bolnice. LP Če boš prodajal sporoči, če se nama uspe zment za kako pametno ceno mogoče kupim kar kompletnega v takem stanju kot je da bo kej za delat čez zimo :naughty: Tako da če se boš odloču da boš prodaju mi piši na PM in se kej zmenva
xxdavidxx Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 mene zanima kje bi se dal dobit sprednji zavorni kolut od tomosa replice cup..???
hunter6685 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Mesec nazaj sem kupil Ktm 620 egs in me zanima kaj je tale "knof" na uplinjaču? Chok vem da ni ker ga imam na balanci Drugo kar me zanima je pa, a je normalno da pri temu motorju nad 110-120 dalje začne balanco majat levo-desno da kr mal plešeš po cesti, in pri pospeševanju mam občutek kot da je spreden konc glih komi na tleh pa ne govorim zdej v orng pospešvanju ampak v nežnm da počas dubivaš hitrost, govorim pa v SM predelavi, in se mi zdi da je prejšn lastnik samo feltne zamenju. Da je to mogoče ker je motor premehek?
hunter6685 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Se opravičujem nevem kako sem lahko tole zamešu, tko da prosim če uredniki zbrišejo ker ne paše v to objavo. Hvala
amp Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Fantje pozdrav, jest pa rabim dele za pru konc vključno s špico geštela (vilice ali samo spodnji del teleskopov, armaturo s števcem in ključavnico, disk za super moto cap in še nekaj drobnarij) V kolikor ne bom dobil delov pa bo naprodaj letnik 2007 Super moto cap, prevoženih 9000km z akrapovičem in širokimi platišči. Ogle bo možen ko pridem iz bolnice. LP ŽIvjo... Imam jaz, komplet okvir nov in komplet vilice amortizer zadnji ter zadnja nihajka+ zadnja strehca... če te zanima me pokliči na 051 642 462 ali na 031 389 510
thenejc Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 ej a kdo mogoce ve zakva mn na sprednjih vilcah spušča ole ? in to po celih vilcah od balance dol mi iz nekje vn teče pa nmorm ugotovit, k od fedrov ni k če ne bi blo bl spodi... ?? hvala ej a kdo mogoce ve zakva mn na sprednjih vilcah spušča ole ? in to po celih vilcah od balance dol mi iz nekje vn teče pa nmorm ugotovit, k od fedrov ni k če ne bi blo bl spodi... ?? hvala
Yuree Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 ej a kdo mogoce ve zakva mn na sprednjih vilcah spušča ole ? in to po celih vilcah od balance dol mi iz nekje vn teče pa nmorm ugotovit, k od fedrov ni k če ne bi blo bl spodi... ?? hvala ej a kdo mogoce ve zakva mn na sprednjih vilcah spušča ole ? in to po celih vilcah od balance dol mi iz nekje vn teče pa nmorm ugotovit, k od fedrov ni k če ne bi blo bl spodi... ?? hvala Na obeh straneh al sam na eni ? vrjetn so sli semeringi
rzek07 Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 o men isto.... men sm na levi vn teče sm nvm jst sm narocu novo dihtungo upam da je to...
blazku Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Na vrhu in spodaj so o ringi ki ti tesnijo te pokrovčke. Vrjetn je to narobe. Tm k gre pa not pa vn so pa semeringi k pa tud radi spustijo. Najbolš si boš pa to predstavlou k boš razdrl vilce in vidu kako so sestavljene. LP Blaž
marcelinho Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 alo, kaj je narobe, če mam motor ogret, in mam v višji prestavi v visokih obratih, ter ko spustim gas in stisnem kuplongo, padejo obrati, kar je logično, ampak motor se mi ugasne, razen če dodajam malo gasa, da ostane pri srednjih vrtljajih ?. Ni glih nevem kakšna težava, zna pa bit problem, če si na kakšni glavni cesti in ti motor ugasne. mogoče razmerje bencin/zrak ? lp marcel
dejansupermoto Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 (popravljeno) Evo par slikc od sobotne furce do Postojne =)... Popravljeno Oktober 10, 2012. Popravil dejansupermoto zyabo, LoloMen, blazku in 2 others 5
zyabo Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 alo, kaj je narobe, če mam motor ogret, in mam v višji prestavi v visokih obratih, ter ko spustim gas in stisnem kuplongo, padejo obrati, kar je logično, ampak motor se mi ugasne, razen če dodajam malo gasa, da ostane pri srednjih vrtljajih ?. Ni glih nevem kakšna težava, zna pa bit problem, če si na kakšni glavni cesti in ti motor ugasne. mogoče razmerje bencin/zrak ? lp marcel alo, probi povečat štantgas, pa probi pol
gizmy17 Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 Evo par slikc od sobotne furce do Postojne =)... Fajn fajn, pa vidm da glede na to da mamo isti motor mava tud isti kombinezon
Whitee Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 A je tole slučajno Berikov mgp? Ker če je mam tut js istga
gizmy17 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 A je tole slučajno Berikov mgp? Ker če je mam tut js istga je tako sj jst zelo opažam da ma ogromno motoristou tale kombinezon
Whitee Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Res je, drag ni tako zelo, sploh če vzameš rablenga, pa še kvalitetn je dost
dejansupermoto Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 (popravljeno) Fajn fajn, pa vidm da glede na to da mamo isti motor mava tud isti kombinezon Ja sj opažam d ma velik motorjstvo Berikov MGP kombinezon...je pa res d je pomoje en najubodnejših pa dost kvalitetnih...=) Popravljeno Oktober 11, 2012. Popravil dejansupermoto
gizmy17 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Jop res je, jst sm ga lih zato uzel kr mi je biu zelo udobn in pa tud cenouno kr ugoden pa še fajn paše z motorjem
probajker Objavljeno Oktober 13, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2012 Smo se odločili prodat.V kolikor koga zanima, mašina ne dotaknjena , akrapovič kot nov, široka platišča. http://www.motosvet.com/ads/admin_ad.php?s=4&cid=1-1704 LP
hunter6685 Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš
dejansupermoto Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš Poklič u tomos koper majo 100 posto pa za male pare =D ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš ima kdo sprednji blatnik za sm-a Lp Juš Poklič u tomos koper majo 100 posto pa za male pare =D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se