Tabo Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Končno. :yea1: :yea1: :yea1: Danes sm ga naročil Tomos sm 125 f + akrapo in že plaćal 300€ are (pri trgoavto) :yea1: .Dobim ga jutri ali pojutrišnjem sploh ne morm vrjet!!! :010 Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil tada
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Super an :rolleyes: Boš povedal potem kk gre po zadnji da te vidimo junaka.. :o Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil NejcZ
Tabo Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Super an :rolleyes: Boš povedal potem kk gre po zadnji da te vidimo junaka.. :o ej stari sploh nimam ispita pa prej sm sam enkrat vozu 4ko(kar pomeni da ne znam lih nevem kako prestavljat) po enih 3 tednih pa bom že probaval. :devil: :naughty:
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Dobr.. k te je od vsega to najbl zanimal. Zdej boš pa lahko probal :krneki:
C4V4L13R Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 vi bi mogl bit včerej na mobiju, ko so bli eni trije freestylerji :naughty: bi vidli kako se po zadnji pele hehe :evilgrin:
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Sej sm že js gledov to v živo, pa razne stoppije pa to.. to je čist nečloveško :whistle: Alien :alien1:
Tabo Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 vi bi mogl bit včerej na mobiju, ko so bli eni trije freestylerji :naughty: bi vidli kako se po zadnji pele hehe :evilgrin: s kerimi motorji?
C4V4L13R Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 hayabuso, gilero runner 180 (da je plata od kufra po tleh drsala :whistle: ) pa en suzuki pa dva supermotota (yamaha pa ktm)
HyperJack Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 "Tomosači" na koliko rpm sem vam zvrti mašina na končni hitrosti? Tnx Jaka
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ni obratomera, je pa nekdo omenil da naj bi z akrapotom šel vse tja do 11k ?!
sky_21 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ni obratomera, je pa nekdo omenil da naj bi z akrapotom šel vse tja do 11k ?! Res je.
Tomyboy Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Mi lahko kdo od dirkačev pove, kako ima speljan dovod zraka do uplinjača. Je vse original, ali je športni filter ali....
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Res je. O lejga strica, ti si bil ja :yea1:
sky_21 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Mi lahko kdo od dirkačev pove, kako ima speljan dovod zraka do uplinjača. Je vse original, ali je športni filter ali.... Čisto vsi ki dirkajo v 125 4t imajo športni filter (konusni)
oranzni Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 alo pjebi kolko vam gre nagnit? jas mam na gumi še ene 1.5 cm prosto pa nevem če je sploh možno da bi več ker se mi zdi da bi se lahko asfalta dotakno z roko. povejte malo da vidimo kolko kaj polagate
Tomyboy Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Čisto vsi ki dirkajo v 125 4t imajo športni filter (konusni) Kako je pa z montažo, glede na to, da ni prostora, ker je airbox v napoto. Je odstranjen, odrezan ali je kako drugače rešeno?
sky_21 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 alo pjebi kolko vam gre nagnit? jas mam na gumi še ene 1.5 cm prosto pa nevem če je sploh možno da bi več ker se mi zdi da bi se lahko asfalta dotakno z roko. povejte malo da vidimo kolko kaj polagate Jst sem vozu do okvirja sam takrat začne cel motor skakat ko nor. Torej dokler ne takneš okvirja ni dovol. :kva2: Kako je pa z montažo, glede na to, da ni prostora, ker je airbox v napoto. Je odstranjen, odrezan ali je kako drugače rešeno? Airbox daš proč in šprotni filter bo stal v zraku ;)
Tomyboy Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Aha, preč daš airbox. Samo kam pa je potem akumulator prišraufan? So narejeni kakšni novi nosilci? Glede polaganja, je pa tko. Sem šel že do konca, da je okvir podrgnil, samo je s temi savskimi gumami izredno neprijeten občutek, jim ne zaupam najbolj. Na mokri cesti so pa popoln polom, kot bi se po snegu vozil, še naravnost je težko peljat :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Aha, preč daš airbox.Samo kam pa je potem akumulator prišraufan? So narejeni kakšni novi nosilci? Glede polaganja, je pa tko. Sem šel že do konca, da je okvir podrgnil, samo je s temi savskimi gumami izredno neprijeten občutek, jim ne zaupam najbolj. Na mokri cesti so pa popoln polom, kot bi se po snegu vozil, še naravnost je težko peljat :rolleyes: To glede mokre ceste se čist strinjam, že z preveč gasa gre zadnja kr po svoje..
sky_21 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Aha, preč daš airbox.Samo kam pa je potem akumulator prišraufan? So narejeni kakšni novi nosilci? Glede polaganja, je pa tko. Sem šel že do konca, da je okvir podrgnil, samo je s temi savskimi gumami izredno neprijeten občutek, jim ne zaupam najbolj. Na mokri cesti so pa popoln polom, kot bi se po snegu vozil, še naravnost je težko peljat :rolleyes: Mi smo naredili dodatne noslice. :) Lih na mokri cesti ja najbolj zabavno ker gre tudi brez moči motor počez :worship: :010
C4V4L13R Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 race replica gre do tačke...kako prideš pa do okvirja pa ne vem :whistle:
sky_21 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 race replica gre do tačke...kako prideš pa do okvirja pa ne vem :whistle: Samo dol daš motor dokler ne začne skakat cel motor, takrat si na okvirju ;) Oz. si na koncu profila gume. :)
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 To je to.. če kdo slučajno ni verjel! tomos__1_.mpg
Tabo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) To je to.. če kdo slučajno ni verjel! pizdarija :headbang: a si probu se na kerem? al mata sam vidva podobno? Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil tada
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se