NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Nisem še drugje probval.. nej se kdo oglasi, pa trojčka posnamemo? :whistle:
dr_lunatic Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Samo dol daš motor dokler ne začne skakat cel motor, takrat si na okvirju ;) Oz. si na koncu profila gume. :) :OK: Sej tak motor je narjen za padce :whistle:
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 :OK: Sej tak motor je narjen za padce :whistle: Škoda ga je šparat. Že tko tudi če takneš nožko prav nič ne polagaš ker je okvir 'de merda', hihiih :$
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Šparat ga je res brezveze..Moj se vozi po štengah gor, dol, skače (sicer manjše skokce, pa vseeno), po blatu.. Uglavnem ni za šminkerijo :krneki: Najbolš je pa driftanje na travi :kva2: K en cajt lepo nese, pol pa kr naenkrat sprednjo spodnese, pa si na tleh :lol1: :kva1:
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Šparat ga je res brezveze..Moj se vozi po štengah gor, dol, skače (sicer manjše skokce, pa vseeno), po blatu.. Uglavnem ni za šminkerijo :krneki: Najbolš je pa driftanje na travi :kva2: K en cajt lepo nese, pol pa kr naenkrat sprednjo spodnese, pa si na tleh :lol1: :kva1: Bolj zabavno je po džju.. Ga vržeš počez, in potem vedno hitreje in menjaš na hitro in naprej. :)
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Tolk še ne upam, po dežju pa je sicer fajn krogece risat :whistle:
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Tolk še ne upam, po dežju pa je sicer fajn krogece risat :whistle: Počasi probaj.. samo moreš imet občutek z gasom. Ko boš se to dobro naučil bo tudi za videt hudo. ;)
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Počasi probaj.. samo moreš imet občutek z gasom. Ko boš se to dobro naučil bo tudi za videt hudo. ;) Saj bi, pa nekako ne upam na afvaltu.. k bi ga frderbu ziher (motor mislim) :P Sej, čene pa čez 2 leti, k bo malo več kubikov ;)
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Saj bi, pa nekako ne upam na afvaltu.. k bi ga frderbu ziher (motor mislim) :P Sej, čene pa čez 2 leti, k bo malo več kubikov ;) Ko bo več kubov ti bo na suhem 30°c delalo powerslide. :D Če boš šou na višjo kubaturo, in bo to supermoto. Kupi JAPONCA!
Tomyboy Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Če padeš pa tud ni tolk nedolžno. SEm ga kar fino podrajsal :headbang: :headbang: Sicer je bil padec prava mojstrovina, mislim, da ne rata vsakemu tako kot je meni. Speljem iz križišča, potegnem s prvo do konca, dam brez sklopke v drugo, pa prestavi v ler, jst pa že gas dodam, pol pa vrže v drugo, motor spredaj dvigne, me vrže nazaj in se lepo razbijem po cesti. Hudič je bil v tem, da nisem bil pripravljen na kaj takega in sem samo gas spustil, pa ni ni bilo efekta :whistle: :whistle: Uničen zadek, luč, podrajsan akrapovič in stranske plastike. Deli niso ravno dragi, luč je 16€, zadek tudi tam nekje, nalepke pa astronomskih 50€ :headbang: :headbang: Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil Tomyboy
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Če padeš pa tud ni tolk nedolžno.SEm ga kar fino podrajsal :headbang: :headbang: Sicer je bil padec prava mojstrovina, mislim, da ne rata vsakemu tako kot je meni. Speljem iz križišča, potegnem s prvo do konca, dam brez sklopke v drugo, pa prestavi v ler, jst pa že gas dodam, pol pa vrže v drugo, motor spredaj dvigne, me vrže nazaj in se lepo razbijem po cesti. Hudič je bil v tem, da nisem bil pripravljen na kaj takega in sem samo gas spustil, pa ni ni bilo efekta :whistle: :whistle: Uničen zadek, luč, podrajsan akrapovič in stranske plastike. Deli niso ravno dragi, luč je 16€, zadek tudi tam nekje, nalepke pa astronomskih 50€ :headbang: :headbang: Ha ha kako ti je to uspelo? :) :) :) :). Uglavnem tebi nič? ;). Jaz sem padel z 450kami in 125kami dosti krat pa nikoli nič kej takega motorju. :) Največ da sem zvil balanco!
Tomyboy Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Meni ni nič razen boleče riti :whistle:
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Meni ni nič razen boleče riti :whistle: Dobro da ni blo nobenega avta okoli :o
Tabo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 a ste že odkril kje bi se dalo kupit stransko zaščito?
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 a ste že odkril kje bi se dalo kupit stransko zaščito? Zaščito česa?
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Daj Tomyboy malo poslikaj no :D Js grem jutri na servis, sicer malo zamujam s kilometri (750), pa dobro. Bom rekel onemu naj še javi za ključavnico, pa če se spomnem še kej
Tomyboy Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Zdaj ni kaj za slikat, ko je motor razstavljen
JeRn3j Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) sam je pa res kurc s temi tomosi :D kr usi iste ključe :D boste kradl pravte Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil JeRn3j
Tabo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Daj Tomyboy malo poslikaj no :D Js grem jutri na servis, sicer malo zamujam s kilometri (750), pa dobro. Bom rekel onemu naj še javi za ključavnico, pa če se spomnem še kej Kako ga poš pa pelu brez ispita?(jst se bom mogu pelat čez celo ljubljano razn če najdem enga blizu pa nevem kje) Zaščito česa? ja pr strani maš lahko eno tako gumjasto stvar da ko pade motor se ne podrsajo plastike. Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil tada
sky_21 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Kako ga poš pa pelu brez ispita?(jst se bom mogu pelat čez celo ljubljano razn če najdem enga blizu pa nevem kje)ja pr strani maš lahko eno tako gumjasto stvar da ko pade motor se ne podrsajo plastike. Ponavadi se podrsa samo balanca pa mogoče zadnji rep!
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Kako ga bom pelu? Ja po cesti, kako pa naj.. sej je samo 20km :whistle: In res, ponavadi udari v balanco, drugega skraj ne..O kaki gumi ti sanjaš js ne vem :D
Tabo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Kako ga bom pelu? Ja po cesti, kako pa naj.. sej je samo 20km :whistle: In res, ponavadi udari v balanco, drugega skraj ne..O kaki gumi ti sanjaš js ne vem :D Mislu sm zarad tega k nimas ispita. pejt na tc-jevo stran pa dej tm oprema pa zaščita pa si poglej. Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil tada
Noiser69 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Ewo ... dans sm se prvič (brz izpita pa registracije) mal bol davč pelu :D Morm rečt da gre motor super (vozu sm se po makadamu), pospeške ma ...hmmm.... nore ni glih pravi izraz, zlo dobre :OK: Edino na začetku ni hotu vžgat ta prasica ... sm zgelda mavo akumulator sprazno kr sm ga sam gr pržigo do zdej :D Pol sma pa s fotro mavo zaug(čok) spremeniva ... pa dela .... sam ogreta ga morš vredi :D Supr motor :D Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Če misliš crash pade , tisto ni ta take vrste motorjev..
tomazin Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 kulk pride točna cena za replico cup ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se