Stroj Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 aja še to: žal mi je, ampak se nisem mogel zadržat C-C-C renato....meni to bolj po spamu diši :D
Tabo Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 a kej bi jst dubu te ročke? a jih majo sam v luisu al še kje drugje? pa kako vem kere so prave.
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 C-C-C renato....meni to bolj po spamu diši :D haha niti ne bolj opravičilo al pa kaj je to blo :) kaj bom jaz spamal, niam kam s posti :D
Tomyboy Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Zaščito sem kupil na tomosu. Znamka polisport. Poklič, naroč, pa ti pošljejo.
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 a kej bi jst dubu te ročke?a jih majo sam v luisu al še kje drugje? pa kako vem kere so prave. se mi zdi da vse pasejo na vsetle ms en link: http://tc-motoshop.si/si/page/detail/gitm/...ita_za_rocke/-/
Tabo Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Zaščito sem kupil na tomosu. Znamka polisport. Poklič, naroč, pa ti pošljejo. ok tnx
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Zaščito sem kupil na tomosu. Znamka polisport. Poklič, naroč, pa ti pošljejo. kok si pa dav?
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Ewo me doma :D Komi sm čaku da pridem domu (to je pa res zadnc da sm sov zrav starih na morje) ... Nejc ... škoda da si padu ... V sredo grem registrerat motor :D A se da nardit kastum tablce tk ko na avtu (npr. SG - JAJCA)??? :P
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 (popravljeno) Ewo me doma :DKomi sm čaku da pridem domu (to je pa res zadnc da sm sov zrav starih na morje) ... Nejc ... škoda da si padu ... V sredo grem registrerat motor :D A se da nardit kastum tablce tk ko na avtu (npr. SG - JAJCA)??? :P Seveda da se da sm moris pac mal pocakat da ti jo nardijo Popravljeno Julij 1, 2007. Popravil Stafuc
Cofko Cof Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Kolk pa pride doplačila ta teke tablice?
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 (popravljeno) Kolk pa pride doplačila ta teke tablice? to pa nebi vedu sm vem da obstajajo k ma en iz moje vasi tako no ne lih SG-JAJCA ampak ma napisan neki druzga Popravljeno Julij 1, 2007. Popravil Stafuc
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Sej js sm to vprasu zgolj iz radovednosti ... :) Rajš dam tistih 30€ za bencin kot pa za neko bv tablco (manj ziher ne stane) ... Če bi si pa že dal si pa ne bi dal JAJCA ampak SG-PODALJŠEK :D
frk Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Sej js sm to vprasu zgolj iz radovednosti ... :)Rajš dam tistih 30€ za bencin kot pa za neko bv tablco (manj ziher ne stane) ... Če bi si pa že dal si pa ne bi dal JAJCA ampak SG-PODALJŠEK :D in pol bi posebaj za tebe naredili tabilico velikosti 60x30 da bi vse črke gor spravli..
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Kr tako kot jo je mela Katrca, uno tavlko pa bi šlo not, še več :D
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 A bi se splačavo vzet to jakno zdej za 2 mesca: >KLIK< ? Potem ko bi pa blo znižanje u jeseni bi si pa kak kombinezon kupo, zto pa zdej začasno rabim jakno ?!?!
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 A bi se splačavo vzet to jakno zdej za 2 mesca: >KLIK< ? Potem ko bi pa blo znižanje u jeseni bi si pa kak kombinezon kupo, zto pa zdej začasno rabim jakno ?!?! splacalo nevem sm drugac je to vseeno tvoja odlocitev
Noiser69 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Dans sm ga registrero, pa fotr je naredo preizkusno vožnjo (sm mo kr rek naj se vlk vozi da mi ga fajn ulaufa ko je ž izkušen :), je pa rek ko je tovornjak prehitevu da je to 0 proti njegovmo motorju :P hehe), edino je rek da ga mot ko bremze cvilijo ko se počas peleš :trance_33_sleep: :) drgač je pa rek da fajn gre pa fajn zvok :D Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil AbNormaln
reesko Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 to pa nebi vedu sm vem da obstajajo k ma en iz moje vasi tako no ne lih SG-JAJCA ampak ma napisan neki druzga kdo pa je to iz najine vasi? splacalo nevem sm drugac je to vseeno tvoja odlocitev če ne veš ne odgovarji ;)
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) kdo pa je to iz najine vasi?če ne veš ne odgovarji ;) Baronovcov Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Evo mene po par dneh :whistle: Ste me kr nasmejali z vašimi glupimi (nekaterimi) objavami :D BTW, zdej sm v Zrečah in tule mi ne da mira tale Tomos, nekdo ga ma, pa ga dostkrat čujem k se fura gor pa dol.. mogoče kdo pozna človeka?
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Evo mene po par dneh :whistle: Ste me kr nasmejali z vašimi glupimi (nekaterimi) objavami :D BTW, zdej sm v Zrečah in tule mi ne da mira tale Tomos, nekdo ga ma, pa ga dostkrat čujem k se fura gor pa dol.. mogoče kdo pozna človeka? kaj te v zrečah delaš ?? to je par km bek od mene :) no kakih 20 :D
NejcZ Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Amm, v Termah Zreče delam :whistle: Rabiš kako karto? :krneki:
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Amm, v Termah Zreče delam :whistle: Rabiš kako karto? :krneki: Kao baywatch :naughty: Danes zjutraj mi je poštar pripeljal tomosakija iz Kopra. Zdaj je pa cel teden dež napovedan :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se