Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Kao ja :naughty:

Ti stokaš, js se cel mesec nebom vozil :cry:

Objavljeno (popravljeno)
Kao baywatch :naughty:

Danes zjutraj mi je poštar pripeljal tomosakija iz Kopra. Zdaj je pa cel teden dež napovedan :headbang: :headbang:

Kako mors tosno nesreco met no

Ce se ne bos vozu bos pa :beer2:

Popravljeno . Popravil Stafuc
Objavljeno
Amm, v Termah Zreče delam :whistle: Rabiš kako karto? :krneki:

aja?? Hmmm za kolk lahk karte zrihtaš?? kaj še rabijo koga za delo ? :D kolk maš na uro ? :D malo offtopic pa vseeno :D

Objavljeno

Na uro.. uradna tajnost :krneki: Mislim da za šiht je še kej fraj v drugi polovici meseca. če pa karto nucaš ti jo pa dam zastonj, jih mam še nekej :whistle: Samo še nevem točno kdaj delam, k se kr sproti menim za vsak dan posebej, pa še kdaj hočem mam fraj hehe :whistle:

Objavljeno
Kao baywatch :naughty:

Danes zjutraj mi je poštar pripeljal tomosakija iz Kopra. Zdaj je pa cel teden dež napovedan :headbang: :headbang:

kje si to naroču prek maila(kerga če?)al prek telefonske(kere če)?

kr sm jst mail napisu pa ne odgovorijo...

Objavljeno

Zdaj me pa čaka ojačitev zadnjega dela motorja z profili iz nerjavečega jekla, da bo zdržal kovček, ker zdaj je malo prešvoh.

Čez dva tedna grem z motorjem na Pag, upam, da do takrat montiram 26mm uplinjač.

Objavljeno
kje si to naroču prek maila(kerga če?)al prek telefonske(kere če)?

kr sm jst mail napisu pa ne odgovorijo...

Moj motor je bil v okvari in so oni narocili prevoz do kopra in nazaj. Nisem nič plačal, ker je v garanciji

Objavljeno

Zadnji del je res prešvoh, meni je vse zvilo pri padcu :whistle: Dobr ojačej :rolleyes:

Objavljeno
Zadnji del je res prešvoh, meni je vse zvilo pri padcu :whistle: Dobr ojačej :rolleyes:

Za normalno uporabo je dovolj močno, za kovček je pa prešvoh. Preveč ne bom pretiraval, ker je samo dodatna teža.

Objavljeno
Moj motor je bil v okvari in so oni narocili prevoz do kopra in nazaj. Nisem nič plačal, ker je v garanciji

zasčito za ročke sm mislu:!

Objavljeno
zasčito za ročke sm mislu:!

Poklič v prodajalno v koper

Objavljeno
Za normalno uporabo je dovolj močno, za kovček je pa prešvoh. Preveč ne bom pretiraval, ker je samo dodatna teža.

Pomenbna je predvsem postavitev ojacitvenih profilov...ce bos pravilno postavu bos z minimalno pridobitvijo teze pridobil veliko na nosilnosti... ;)

Objavljeno
Pomenbna je predvsem postavitev ojacitvenih profilov...ce bos pravilno postavu bos z minimalno pridobitvijo teze pridobil veliko na nosilnosti... ;)

Ja res je.Kakšnega strašnega prirastka na teži ne bo. Ogrodje bo zvarjeno skupaj in privijačeno na obstoječo konstrukcijo.

Objavljeno
Ja res je.Kakšnega strašnega prirastka na teži ne bo. Ogrodje bo zvarjeno skupaj in privijačeno na obstoječo konstrukcijo.

A to bos sm pod plastiko vtaknu?

Objavljeno
A to bos sm pod plastiko vtaknu?

Tako je.Mogoče bo dodatno, ali pa bom staro ogrodje vzel stran in naredil novega močnejšega.

Objavljeno
Tako je.Mogoče bo dodatno, ali pa bom staro ogrodje vzel stran in naredil novega močnejšega.

Pomoje se ti ne splaca ogrodja menat

Objavljeno
Pomoje se ti ne splaca ogrodja menat

Tisto, kar bom menjal je kovinska cev premera 10mm zavita v obliki črke U. Sploh pa je vpeta tako, da je bolj za okras. To bom zamenjal z RF cevjo fi15mm, ki bo vpeta na večih mestih, tako, da bo brez problema zdržala poln kovček.

Objavljeno
Že tko je težek, zdej bo še bolj -.-

Za tiste pol kile se ne bom sekiral.Bom pa manj jedel pa zgubil pol kile :naughty: :naughty:

Objavljeno

Poštar danes prinesel nov uplinjač in zračni filter.

Objavljeno

po mojem se še vedno pelje :D :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!