NejcZ Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kao ja :naughty: Ti stokaš, js se cel mesec nebom vozil :cry:
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Kao baywatch :naughty: Danes zjutraj mi je poštar pripeljal tomosakija iz Kopra. Zdaj je pa cel teden dež napovedan :headbang: :headbang: Kako mors tosno nesreco met no Ce se ne bos vozu bos pa :beer2: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Stafuc
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Amm, v Termah Zreče delam :whistle: Rabiš kako karto? :krneki: aja?? Hmmm za kolk lahk karte zrihtaš?? kaj še rabijo koga za delo ? :D kolk maš na uro ? :D malo offtopic pa vseeno :D
NejcZ Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Na uro.. uradna tajnost :krneki: Mislim da za šiht je še kej fraj v drugi polovici meseca. če pa karto nucaš ti jo pa dam zastonj, jih mam še nekej :whistle: Samo še nevem točno kdaj delam, k se kr sproti menim za vsak dan posebej, pa še kdaj hočem mam fraj hehe :whistle:
Tabo Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kao baywatch :naughty: Danes zjutraj mi je poštar pripeljal tomosakija iz Kopra. Zdaj je pa cel teden dež napovedan :headbang: :headbang: kje si to naroču prek maila(kerga če?)al prek telefonske(kere če)? kr sm jst mail napisu pa ne odgovorijo...
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Zdaj me pa čaka ojačitev zadnjega dela motorja z profili iz nerjavečega jekla, da bo zdržal kovček, ker zdaj je malo prešvoh. Čez dva tedna grem z motorjem na Pag, upam, da do takrat montiram 26mm uplinjač.
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 kje si to naroču prek maila(kerga če?)al prek telefonske(kere če)?kr sm jst mail napisu pa ne odgovorijo... Moj motor je bil v okvari in so oni narocili prevoz do kopra in nazaj. Nisem nič plačal, ker je v garanciji
NejcZ Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Zadnji del je res prešvoh, meni je vse zvilo pri padcu :whistle: Dobr ojačej :rolleyes:
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Zadnji del je res prešvoh, meni je vse zvilo pri padcu :whistle: Dobr ojačej :rolleyes: Za normalno uporabo je dovolj močno, za kovček je pa prešvoh. Preveč ne bom pretiraval, ker je samo dodatna teža.
Tabo Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Moj motor je bil v okvari in so oni narocili prevoz do kopra in nazaj. Nisem nič plačal, ker je v garanciji zasčito za ročke sm mislu:!
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 zasčito za ročke sm mislu:! Poklič v prodajalno v koper
Fabo Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Za normalno uporabo je dovolj močno, za kovček je pa prešvoh. Preveč ne bom pretiraval, ker je samo dodatna teža. Pomenbna je predvsem postavitev ojacitvenih profilov...ce bos pravilno postavu bos z minimalno pridobitvijo teze pridobil veliko na nosilnosti... ;)
Tomyboy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Pomenbna je predvsem postavitev ojacitvenih profilov...ce bos pravilno postavu bos z minimalno pridobitvijo teze pridobil veliko na nosilnosti... ;) Ja res je.Kakšnega strašnega prirastka na teži ne bo. Ogrodje bo zvarjeno skupaj in privijačeno na obstoječo konstrukcijo.
Stafuc Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Ja res je.Kakšnega strašnega prirastka na teži ne bo. Ogrodje bo zvarjeno skupaj in privijačeno na obstoječo konstrukcijo. A to bos sm pod plastiko vtaknu?
Tomyboy Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 A to bos sm pod plastiko vtaknu? Tako je.Mogoče bo dodatno, ali pa bom staro ogrodje vzel stran in naredil novega močnejšega.
Stafuc Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Tako je.Mogoče bo dodatno, ali pa bom staro ogrodje vzel stran in naredil novega močnejšega. Pomoje se ti ne splaca ogrodja menat
Tomyboy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Pomoje se ti ne splaca ogrodja menat Tisto, kar bom menjal je kovinska cev premera 10mm zavita v obliki črke U. Sploh pa je vpeta tako, da je bolj za okras. To bom zamenjal z RF cevjo fi15mm, ki bo vpeta na večih mestih, tako, da bo brez problema zdržala poln kovček.
sky_21 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Že tko je težek, zdej bo še bolj -.-
Tomyboy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Že tko je težek, zdej bo še bolj -.- Za tiste pol kile se ne bom sekiral.Bom pa manj jedel pa zgubil pol kile :naughty: :naughty:
Tomyboy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Poštar danes prinesel nov uplinjač in zračni filter.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se