Robert Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Hvala za lekcijo, sem res še precej nepodučen o teh zadevah...upam da letos nadoknadim zaostanek vsaj približno! Se mi je pa zdelo, da morajo Dolomiti že kaj bolje izgledat kot pa tiste ceste, po katerih sem se jaz fural k jih tolko hvalite. Tam po Avstriji se mi ni zdelo prav razburljivo (razen ko me je radarist prijazno povprasal po 500 evrih...). Štos niso le ceste, ampak tudi narava. Vsaj zame je tako. Pozdrav od Roberta
ID Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Stelvio so danes tudi uradno odprli! :yea2:
mac Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Razširjena varianta po Dolomitih Konec junija (23.6.) se spravljam na 5 dnevni potep z povratkom čez Dolomite. Stvar sem začrtal preko Grossgloknerja, Zell am See-ja, Krimml-a in Gerlosa, Insbruck, Landeck, Davos, St. Moritz, Zernez, Passo Stelvio, Passo di Gavia, Passo Tonale, Bolzano, Canazei, Gruppa di Sella in tam ležeči prelazi, Passo della Mauria, Tolmezzo, Kr. Gora. Skupaj cca 1.400 - 1.500 km. Vožnja turistična, spanje: šotor, če bo mraz oz. neprimerno vreme v obcestno ponujenih prenočiščih, hrana .......... po želji. Nekaj mopedov naj bi bilo že zainteresiranih, vsak, ki ga stvar zanima pa je dobrodošel v to družbo. Zelo verjetno je, da bodo turizem zganjali tudi nemopedisti, zato je možnost prevoza opreme v avtu. Če koga zanima - WELLCOME !! Mac
bladzo Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Razširjena varianta po Dolomitih Konec junija (23.6.) se spravljam na 5 dnevni potep z povratkom čez Dolomite. Stvar sem začrtal preko Grossgloknerja, Zell am See-ja, Krimml-a in Gerlosa, Insbruck, Landeck, Davos, St. Moritz, Zernez, Passo Stelvio, Passo di Gavia, Passo Tonale, Bolzano, Canazei, Gruppa di Sella in tam ležeči prelazi, Passo della Mauria, Tolmezzo, Kr. Gora. Skupaj cca 1.400 - 1.500 km. Vožnja turistična, spanje: šotor, če bo mraz oz. neprimerno vreme v obcestno ponujenih prenočiščih, hrana .......... po želji. Nekaj mopedov naj bi bilo že zainteresiranih, vsak, ki ga stvar zanima pa je dobrodošel v to družbo. Zelo verjetno je, da bodo turizem zganjali tudi nemopedisti, zato je možnost prevoza opreme v avtu. Če koga zanima - WELLCOME !! Mac tole se sliši kar mično bom mal razmislu
vime Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Razširjena varianta po Dolomitih Konec junija (23.6.) se spravljam na 5 dnevni potep z povratkom čez Dolomite. Stvar sem začrtal preko Grossgloknerja, Zell am See-ja, Krimml-a in Gerlosa, Insbruck, Landeck, Davos, St. Moritz, Zernez, Passo Stelvio, Passo di Gavia, Passo Tonale, Bolzano, Canazei, Gruppa di Sella in tam ležeči prelazi, Passo della Mauria, Tolmezzo, Kr. Gora. Skupaj cca 1.400 - 1.500 km. Vožnja turistična, spanje: šotor, če bo mraz oz. neprimerno vreme v obcestno ponujenih prenočiščih, hrana .......... po želji. Nekaj mopedov naj bi bilo že zainteresiranih, vsak, ki ga stvar zanima pa je dobrodošel v to družbo. Zelo verjetno je, da bodo turizem zganjali tudi nemopedisti, zato je možnost prevoza opreme v avtu. Če koga zanima - WELLCOME !! Mac Tudi mene že dalj časa zanima takšna tura po Dolomitih in ravno v tem terminu imam čas, zato resno razmišljam, da bi se vam pridružil. Bilo bi pa fino, da bi dobil mal več informacij, če seveda vaša namera še drži.
mac Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Tudi mene že dalj časa zanima takšna tura po Dolomitih in ravno v tem terminu imam čas, zato resno razmišljam, da bi se vam pridružil. Bilo bi pa fino, da bi dobil mal več informacij, če seveda vaša namera še drži. Hojla Naša oz. moja namera še vedno drži. Spremembi sta le dve in sicer, da sem na povratku iz Tolmezza spremenil zadevo preko Sella Nevea na Predel, potem pa odvisno od časa in vremena čez Trento ali pa na Trbiž; druga pa je, da sem začel razmišljati, kako naj vsemogočnega naprosim za 5-6 dni lepega vremena, da mi ne zaj.... tega, v mojih mislih, čudovitega izleta. Karkoli te okrog tega zanima ti lahko razložim, najlažje je, če mi pošlješ PM, ali pa se dobimo v prihodnjih dneh na pirčku in kakšno rečemo. LP Mac
bladzo Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 Verjetno odrinem proti dolomitom v četrtek 24.6.2004. Če koga zanima se seveda loh prdruž.
HHV Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 Očitno je imel ID prav. Letos lahko naredimo FS na Stelviu. :D
ID Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 Očitno je imel ID prav. Letos lahko naredimo FS na Stelviu. :D :OK: Ker večinoma odrinemo 25.junija, predlagam da se popoldan dobimo nekje pri prelazu Mendola. Lahko pa že v Kranjski!?!
Climber Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 Ker večinoma odrinemo 25.junija, predlagam da se popoldan dobimo nekje pri prelazu Mendola ID greš sam, ali imaš tokrat sabo ženo?? Midva tudi nekaj razmišljava, da bi se takrat odpravila v te konce. FS na Stelviu pa res nebi rad zamudil :D :yea2:
Manu Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 (popravljeno) Midva pa takrat ne morva - škoda. Imava pa namen it - še preden bodo taljankoti mel FERAGOSTO :angry: :kva2: :angry: :kva2: :angry: Približno morda verjetno 16. julija.... :hmm: Še kdo takrat, da se dobimo npr..... v Brumicu? :o Se nau gužve. :lol: Popravljeno Junij 15, 2004. Popravil Manuela
kekec III Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 :OK: Ker večinoma odrinemo 25.junija, predlagam da se popoldan dobimo nekje pri prelazu Mendola. Lahko pa že v Kranjski!?! Zmenjeno ! V rokah bom imel Nedeljskega......
ID Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 ID greš sam, ali imaš tokrat sabo ženo?? Jo še prepričujem..... O:-) :004 Morda pa uspem :OK:
hotschko Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 kje boste pa spali ? v šotorih ali sobah ?
bladzo Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 kje boste pa spali ? v šotorih ali sobah ? jst v šotoru
ID Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 kje boste pa spali ? v šotorih ali sobah ? Sobah!
ciril Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Ziujo! Jst se nisem se nikol udelezil kaksnega izleta ali potovanja pa me zanima kako je ce nimas veliko izkusenj in ce imas pocasnejsi motorcek. Sam imam hondo dominator in potovalna hitrost je max. 130 km/h Za dolomite je to najbrz ze prevec, ampak mislm na splosno - tud kaksno daljse potovanje (za recimo 14 dni). LP
ID Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 ..........pa me zanima kako je ce nimas veliko izkusenj in ce imas pocasnejsi motorcek............. Izgledaš natančno tako, kot smo izgledali mi pred mnogimi leti. :o In tudi mi smo zbirali korajžo in malo dvomili v svoje in motorjeve sposobnosti. In hvalabogu smo se okorajžili in se odpeljali. Od takrat gre gladko.....
Leteči Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Ziujo! Jst se nisem se nikol udelezil kaksnega izleta ali potovanja pa me zanima kako je ce nimas veliko izkusenj in ce imas pocasnejsi motorcek. Sam imam hondo dominator in potovalna hitrost je max. 130 km/h Za dolomite je to najbrz ze prevec, ampak mislm na splosno - tud kaksno daljse potovanje (za recimo 14 dni). LP Nobeden se ni rodil z izkušnjami. KAr se motorja tiče ni nič prešvoh, niti prepočasen, saj greš na potovanje ne na dirke .) Poznam kar nekaj ljudi ki so s takimi čist povprečnimi motorji videli že veliko sveta. Sej je tud Benka ni mela kakega hudega stroja pa je prišla z njim okoli sveta. Ti sam pot pod kolesa polno denarnico in dobro voljo pa se boš imel fino. Lp LEteči
bladzo Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Ziujo! Jst se nisem se nikol udelezil kaksnega izleta ali potovanja pa me zanima kako je ce nimas veliko izkusenj in ce imas pocasnejsi motorcek. Sam imam hondo dominator in potovalna hitrost je max. 130 km/h Za dolomite je to najbrz ze prevec, ampak mislm na splosno - tud kaksno daljse potovanje (za recimo 14 dni). LP 1. ne ti meni hondice žalit s počasnim motorjem 2. ja, kdo pa misliš, da te bo lovil, če boš po dolomitih 130 vozu 3. ..................................................... 4. Gre z nami tudi dekle, ki je prejšni mesec izpit naredila in ma Hyosunga 250 5. Spakiraj prtljago in se vidimo naslednji teden v dolomitih (lahko se nam pa tud pridružiš)
ciril Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Ja hvala za podporo! Jst mam zdej do 5. julija se neke obveznosti kr se mal studiram, bi se vam pa pridruzil po tem datumu. Bom kej priromal na forum pa se kej slismo. Ajd!
Climber Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) Ciril za vspodbudo: Predlani sem srečal modela, ki je čez Dolomite priromal nekje iz Skandinavije na 50 ccm mopedu. Njegov komentar je bil noro, le čez Stelvijo sem moral mal z nogami pomagat, ker mu je pod vrhom začelo zmanjkovati sape :lol1: Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil Climber
yamaha Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 fantje kaj pa kaj cez italjansko mejo proti franciji??tam je tudi nekaj lepih prelazov ,mislim da je eden celo tam okoli 3 tisoč-oz vsaj visji je kot stelvio,pa tudi ni pretirano dalec od stelvia..podaljsek cca 2dni ture...drgac pa če bom mel na novo obuto fzs 1000 bom odrinal zraven... Bladzo kaj priporocas za en komplet???razmišljam o Z6 z. in M1 sp. lp dean
suzuki Objavljeno Junij 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 (popravljeno) Hola yamaha! Najbrž misliš Col d'Iseran (2770m), najvišji asfaltiran prelaz v Evropi. Tudi mene mika, najbrž bom planil tja (in še malo po Provansi) naslednji mesec. Seveda pa ni edini na tistem koncu... :naughty: In da ne bom čist iz konteksta tegale topica: zgleda da grem v četrtek tudi jaz v Dolomite :-))) zato se tule hkrati prijavljam na SoloRidersko srečanje na Stelviu (Stilfserjochu) v petek opoldne :yea2: Popravljeno Junij 18, 2004. Popravil suzuki She, freya, Milunka in 3 others 5 1
ID Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 zato se tule hkrati prijavljam na SoloRidersko srečanje na Stelviu (Stilfserjochu) v petek opoldne :yea2: Za tiste, ki startamo šele v petek, je to prezgodaj. Ker ne gremo po najhitrejši poti, ampak "čez hribčke in dolince" bomo zvečer nekje pri Mendoli. Tako da bomo na Stelviu šele v soboto opoldne.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se