damjanus Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 evo,tudi name so se spomnil in mi poslal. Fajn zadeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 po 11. dneh, še vedno nič, možno, da jim je zmankal robe zaradi navala slovencev :headbang: :naughty: :krneki: :whistle: Ne verjamem. Naročil prejšnji petek, dobil odgovor po e-mailu da se mi zahvaljujejo in se veselijo obiska. Danes po pošti prišle karte; ena motoristična, ena za zimo in ena "vinska" ter dve brošuri o turističnih dogodkih ter ponudbi. Pohvalno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Lahko da kdo link gor, kje se naroči te karte.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Če prebereš več kot samo zadnje dva tri poste ti bo jasno :whistle: kje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Lahko da kdo link gor, kje se naroči te karte.... :worship: Na 101 strani zgoraj, prvi post :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 tud jaz sem naročila včeri, ampak maila od njih pa nisem dobila nobenega :hmm: . Vi ste ga vsi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Jaz sem dobil peti dan po prejetem mailu. Sam moja karta ni buhvejkaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Jaz sem dobil peti dan po prejetem mailu.Sam moja karta ni buhvejkaj... Ti si dobil samo vinsko.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 tud jaz sem naročila včeri, ampak maila od njih pa nisem dobila nobenega :hmm: . Vi ste ga vsi? Maila nisem dobil,sem pa po 10 ih dneh prejel karte. lp dare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ti si dobil samo vinsko.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Dobil mail, karte pa čakamo (mamo namest poštarja lisico, tko da mal traja). Hvala za uporaben link :worship: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Dobil mail, karte pa čakamo (mamo namest poštarja lisico, tko da mal traja).Hvala za uporaben link :worship: . Ni problema :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ti si dobil samo vinsko.... :lol1: sej ta je taglavna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
freund Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Tudi z moje strani hvala bmwslo za uporaben link. Dobil po manj kot enem tednu in to same uporabne stvari vkljucno z vinsko karto. Tko da ko se srecamo sledi :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 danes še vedno nič, a je možno, da zato ne dobim, ker sem se prijavil na nemški naročilnici :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 danes še vedno nič, a je možno, da zato ne dobim, ker sem se prijavil na nemški naročilnici :headbang: :worship: ni mozno... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 no, men je prinesel včeraj. Se mi že sline cedijo ob pogledu na rajde. Na Visokem je pa preveč snega, da bi poštar nosu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 no, men je prinesel včeraj. Se mi že sline cedijo ob pogledu na rajde.Na Visokem je pa preveč snega, da bi poštar nosu :) res je, več kot pri vas :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Poleg vinskih kart se še ustavite v mestu Brixen,v pivnici Kutscherhof.Nepozabljivo! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 naročil sem 21.01. in ravno sedaj sem dobil pet različnihprospektov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCMC Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 V kokem času ste dobli e-mail ko ste poslali "e naročilnico". Js sm poslau včeri pa še vedno nobenega odgovora na e-mail? :( lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alesh Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Maila nisem dobil, dobil sem pa robo. bmwslo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 nisem dobil e-maila, ampak direktno prospekte--5 kom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 Včeraj v Dolomitih (Cortina) se ceste že sušijo, ob strani pa še 2m snega! Še kakšen teden pa se bo lahko štartal, pa sprobal zemljevide. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 Jest sm naročil prejšno nedeljo in dobil včeraj! Dobr zemljevid in prospekti! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se