Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, obljubljana je bila, da bo zraven. Taka mala, ki gre na okvir tablice, namesto naslova kakšne prodajalne motorjev...

Objavljeno

Naslednjo rundo... :)

Objavljeno

Kako pa tole zgleda??? :hmm:

Objavljeno

K bo možno tud to zravn dobit prosim povej, da nebi dvakrat pošiljal kuverte...Čeprav mi je že batzajla dal nekaj nalepk a sem žal že vse raztalal naokoli :)

Objavljeno

no... ko bo naslednja runda pošiljanja, bi jaz tud bil zraun :D :D

Objavljeno

Ja pošlji kuverto z znamko in s svojim naslovom ... pa dobiš.

Objavljeno

Verjetno je mislil, da ko bo možno tudi une za tablco dobit :unsure:

Objavljeno

Ja saj jih je možno dobit. Vedno. :alien1:

Objavljeno

Ja saj jih je možno dobit. Vedno. :alien1:

Ajoj...Sem mislil, da vam jih je zmanjkalo.Dobite kuverto v ponedeljek .)

Objavljeno

Saj jih sproti delamo... :)

Objavljeno
Saj jih sproti delamo... :)

:worship: :worship: :OK:

Objavljeno

no poj bom pa še js poslou :D pa da poj prlimam spredi pod žmigovcam, al pa kr na šipco zravn špegla :D

te dve opciji se mi zdita najbolj primerni B)

Objavljeno

Pričakujte tudi mojo kuverto :D Sicer ste mi že poslali par nalepk pred par leti, ampak je bil motor vmes v barvanju in je potreba po novih :)

Objavljeno

Mene zanima čez kolk časa doboš nalepko, kuverto sem poslal že prejšnji petek? :(

Objavljeno

Ker sem len človek in se mi ne da obrnit cel'ga foruma okrog, bi prosil za nasvet, KAM NATANKO POSLATI ???

Hvala!

Objavljeno

Ker sem len človek in se mi ne da obrnit cel'ga foruma okrog, bi prosil za nasvet, KAM NATANKO POSLATI ???

Hvala!

Ma povsod so...

"Send S-SA-Envelope" to us...

Pošljite v kuverti na vas naslovljeno kuverto z znamko na naslov:

---

motosvet.com (za nalepko)

Bevkova 8

3320 Velenje

----

kuverti dodajte še listek, kjer specificirate črno, belo ali srebrno barvo nalepk, pa jih dobite...

Objavljeno

Hvala @Sonoopy.

Priden, na kost... nemoremizsvojekože.press

Objavljeno

Še noben mi ni odgovoril, v kolikem času dobiš nalepko? Jaz sem svojo kuverto poslal že prejšnji petek pa do danes še nisem prejel nalepke :( :( :(

Objavljeno
Še noben mi ni odgovoril, v kolikem času dobiš nalepko? Jaz sem svojo kuverto poslal že prejšnji petek pa do danes še nisem prejel nalepke :( :( :(

:lol1: Optimist

Evo moje

post-5391-1181383227_thumb.jpg

Objavljeno

js sm jo dobil v dveh dneh...če odštejemo tistih par dni, ko codeina ni blo doma

Objavljeno

Kakšno stran nazaj je bilo govora o nelepkah za zadnjo stran avtomobila. Tistih, ki predstavlja silhueto motorista. Mislim, da je še najboljše narediti, tako kot jaz. Eno na motor, drugo pa na avto, zadaj. To, Motosvet nalepko. Vsak, ki je član Motosveta, bo takoj vedel,- aha, tu je pa motorist. Tisti divjaki, pa tako ni važno, lahko bi imel metrsko nalepko, pa je ne bi opazili.

Objavljeno

Jutri bo 11 dni odkar sem poslal kuverto, upam da bom ta teden končno dobil težko pričakovane nalepke :(

Objavljeno

Danes že drugič poslal kuverto, upam da mi bodo VRLI motosvetovci zdaj končno poslali nalepke :yes:

Objavljeno

Kam moram in kaj vse poslati za motosvet nalepke? :blush:

Hvala za odgovor tistemu k se mu lub napisati. :wub:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!