minca Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 (popravljeno) sm poslala kuverto že kr neki časa, pa še vedno ni :headbang: :closedeyes: :closedeyes: Popravljeno Marec 14, 2008. Popravil minca
xr800 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Bladzo tudi z moje strani, najlepša hvala. :worship: Ko se vidimo pa itak. :beer2: Mater, Bladzo lahko celo leto zastonj pije, tolko dobrih del je naredo.......... :rolleyes:
bladzo Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) sm poslala kuverto že kr neki časa, pa še vedno ni :headbang: :closedeyes: :closedeyes: Minca, pozab na kuverto, ti men rajš tvoj naslov zaupaj, za ostalo bo pa poskrbel tvoj poštar! :rolleyes: Mater, Bladzo lahko celo leto zastonj pije, tolko dobrih del je naredo.......... :rolleyes: To ti vodovodnemu podjetju Ljubljana povej, oni o dobrih delih nič ne vedo in mi pridno vsak mesec pošljejo položnico za vodo... :whistle: :rolleyes: Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil bladzo
xr800 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) Minca, pozab na kuverto, ti men rajš tvoj naslov zaupaj, za ostalo bo pa poskrbel tvoj poštar! :rolleyes: To ti vodovodnemu podjetju Ljubljana povej, oni o dobrih delih nič ne vedo in mi pridno vsak mesec pošljejo položnico za vodo... :whistle: :rolleyes: Sj pa nisn na vodo mislo..... :rolleyes:......so ti same pire obljubljali....... Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil xr800
motoristek Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Minca, pozab na kuverto, ti men rajš tvoj naslov zaupaj, za ostalo bo pa poskrbel tvoj poštar! :rolleyes: To ti vodovodnemu podjetju Ljubljana povej, oni o dobrih delih nič ne vedo in mi pridno vsak mesec pošljejo položnico za vodo... :whistle: :rolleyes: Jaz bi pa imel eno malo nalepko od maksija :whistle:
minca Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Minca,pozab na kuverto, ti men rajš tvoj naslov zaupaj, za ostalo bo pa poskrbel tvoj poštar! :rolleyes: upam da bo poštar prnesu :whistle: :whistle:
alenn46 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 elow, kak je zei s temi nalepkami?kolko je cena? jaz bi tudi dve rabu, če bi se dalo zrihtat...kakšne velikosti pa so?lp
bladzo Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 elow, kak je zei s temi nalepkami?kolko je cena? jaz bi tudi dve rabu, če bi se dalo zrihtat...kakšne velikosti pa so?lp Velikost je ravno pravšnja :rolleyes:, cena je ugodna (zaupaš mi naslov in dobiš), drugače pa bo za kakšno več potrebno počakati na Moto boom! lp
sonda Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jop...js se bi tudi priporočal za kakšni dve nalepki (seveda plačam itd...), samo velikost približna me zanima?
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jop...js se bi tudi priporočal za kakšni dve nalepki (seveda plačam itd...), samo velikost približna me zanima? cca. 19x4,5cm
Gizmo_ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 cca. 19x4,5cm Roky lahko tud men pošlješ?
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Roky lahko tud men pošlješ? Pošiljam jih jaz ne, lahko se pa oglasiš na kakšno kavo pa dobiš .)
Gizmo_ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Pošiljam jih jaz ne, lahko se pa oglasiš na kakšno kavo pa dobiš .) No se dobimo, samo da papirje pa blokade pa ta sht zrihtam Hvala :winkiss:
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 No se dobimo, samo da papirje pa blokade pa ta sht zrihtam Hvala :winkiss: Sem dal dve na stran zate! Počas mi jih bo zmanjkal :whistle:
bladzo Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Jop...js se bi tudi priporočal za kakšni dve nalepki (seveda plačam itd...), samo velikost približna me zanima? In kako naj ti jaz na tvoje priporočilo pošljem nalepke... :whistle: :whistle: Pozabi priporočila, zaupaj mi naslov in dobiš :naughty: :naughty:
sonda Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 In kako naj ti jaz na tvoje priporočilo pošljem nalepke... :whistle: :whistle: Pozabi priporočila, zaupaj mi naslov in dobiš :naughty: :naughty: OK
DIESEL Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 In kako naj ti jaz na tvoje priporočilo pošljem nalepke... :whistle: :whistle: Pozabi priporočila, zaupaj mi naslov in dobiš :naughty: :naughty: pol bi pa še js zaprosu :unsure:
bladzo Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 pol bi pa še js zaprosu :unsure: Če boš samo prosu bom težko uslišal tvojo prošnjo in ti kakšno poslal... :whistle: :rolleyes:
reesko Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 a mu ne morte enostavno zravn prošnje al javno al pa po PMju zravn še naslov povedat? več dela ma s tem da vam odgovarja na to, da rabi naslov kot pa da vam dejansko pošlje nalepko
Hornet Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Na Motoboom bo treba jit pa jih boste lahko dobili. Pa še kakšno besedo je treba rečt z hostesami pa je...
Python Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Danes jih dobil, Ana in Blaž merci bien :worship:
Jure Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Bladzo tnx, dobil prejšni teden :worship: :OK:
Noise Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Na Motoboom bo treba jit pa jih boste lahko dobili. Pa še kakšno besedo je treba rečt z hostesami pa je... Točno tako. Za ta hitre bodo na voljo nalepke... pri Špeli in Anji na našem razstavnem prostoru ;) http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3969
hribovc Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 :unsure: Jest pa že kuverto poslal :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se