Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
:unsure: Jest pa že kuverto poslal :rolleyes:

;) Maš pa vseen dober izgovor, da mal pochataš s hostesami "kao za nalepko" :D :D

Objavljeno
;) Maš pa vseen dober izgovor, da mal pochataš s hostesami "kao za nalepko" :D :D

:yea2:

Objavljeno

blazdo ... a bodo nalepke???

ker podatke sm ti poslal na pm kot si rekel :rolleyes:

Objavljeno

Bodo... na Motoboomu....

Objavljeno (popravljeno)

ker podatke sm ti poslal na pm kot si rekel :rolleyes:

Hm, ne vem na ker PM si ti podatke poslal...na moj ne...

Sicer ti je pa že Noise povedal, kje imaš krasno priliko priti do nalepk....če ti pa slučajno ne uspe obiskat motosvetovih deklet na sejmu, potem mi pa ponovno napiši naslov.

Popravljeno . Popravil bladzo
Objavljeno

Dobil nalepko na Motoboom-u :010 , samo prilepim jo še!

Objavljeno

:P

post-5337-1208171458_thumb.jpg

Objavljeno
blazdo kaj te lahko prosim da mi pošlješ nalepke ker nisem uspel priti do motobuma (hotel sem jit z motorjem ampak je bil skos dež) :trance_33_sleep: ... če lahko prosim povej da ti dam podatke na pm :whistle: :worship:
Objavljeno
blazdo kaj te lahko prosim da mi pošlješ nalepke ker nisem uspel priti do motobuma (hotel sem jit z motorjem ampak je bil skos dež) :trance_33_sleep: ... če lahko prosim povej da ti dam podatke na pm :whistle: :worship:

že to kar si tuki napisou, bi blo bolš če bi mu že na PM :D

Objavljeno

Pošlji mi podatke na PM! Dobiš, ko se vas spet nekaj nabere, da ne bom lih vsak dan na pošti visu...

Objavljeno

A obstajajo tudi nalepke z t.i. "praznimi" črkami :hmm:

Objavljeno

:worship: Aha, jest pa vsak dan gledam u kaslc, če bodo pršle nalepke........... čakam, čakam čakam.......... al dočakam, al se pa načakam :naughty:

Objavljeno
Pošlji mi podatke na PM! Dobiš, ko se vas spet nekaj nabere, da ne bom lih vsak dan na pošti visu...

kako lahko eni na tako lahek način pridejo do nalepk, jaz sem se pa tako matral na štantu... :lol1:

Objavljeno
:worship: Aha, jest pa vsak dan gledam u kaslc, če bodo pršle nalepke........... čakam, čakam čakam.......... al dočakam, al se pa načakam :naughty:

Če mi ne boš naslova zaupal, bo obveljalo tisto ta drugo...Načakal se boš :D

Objavljeno

jaz bi pa kapo imel motosvet.com - kje pa se to dobi? nalepke že imam - čas za nove poslastice za motosvetovce :010 O:-) O:-)

Objavljeno

pa kake majce, se da dobit (kupit) motosvetove?

Objavljeno
evo...dobo nalepke :D

bladzo 100-krat HVALA!!!

B) C00L!!! B)

Hvala tudi z moje strani! :winkiss:

Objavljeno
Če mi ne boš naslova zaupal, bo obveljalo tisto ta drugo...Načakal se boš :D

Ja no, sej sem pismo poslal, pa noter naslov :unsure:

Objavljeno

Ka bi se še dal dobit kako? Jst bi mel dve. :trance_33_sleep: Da mal okrasim "konjička" ko ga dobim :rolleyes:

Objavljeno

No, jaz sem polepil 2 nalepki motosvet na motor in sicer na vsako stran eno. Zdaj pa mislim, da ker vam delam reklamo, si zaslužim, da mi izbrišete teh 50% opozoril, ki ste mi jih dodelili po nepotrebnem :P

Objavljeno
Ka bi se še dal dobit kako? Jst bi mel dve. :trance_33_sleep: Da mal okrasim "konjička" ko ga dobim :rolleyes:

Hojla!!!

Jz bi se tud priporočal za eno ali dve , bi dal na avto, ker motorja trenutno nimam, kam se lahko obrnem oziroma na katerega od vas :unsure:

l.p. mitja

Objavljeno

Tudi jaz bi imel kakšno... :)

Objavljeno

No ti jo bojo poslal na PM :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!