Noise Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 :unsure: Jest pa že kuverto poslal :rolleyes: ;) Maš pa vseen dober izgovor, da mal pochataš s hostesami "kao za nalepko" :D :D
hribovc Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 ;) Maš pa vseen dober izgovor, da mal pochataš s hostesami "kao za nalepko" :D :D :yea2:
sonda Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 blazdo ... a bodo nalepke??? ker podatke sm ti poslal na pm kot si rekel :rolleyes:
Noise Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 blazdo ... a bodo nalepke??? Bodo... na Motoboomu....
bladzo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 (popravljeno) blazdo ... a bodo nalepke??? ker podatke sm ti poslal na pm kot si rekel :rolleyes: Hm, ne vem na ker PM si ti podatke poslal...na moj ne... Sicer ti je pa že Noise povedal, kje imaš krasno priliko priti do nalepk....če ti pa slučajno ne uspe obiskat motosvetovih deklet na sejmu, potem mi pa ponovno napiši naslov. Popravljeno April 9, 2008. Popravil bladzo
Medoo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Dobil nalepko na Motoboom-u :010 , samo prilepim jo še!
sonda Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 blazdo kaj te lahko prosim da mi pošlješ nalepke ker nisem uspel priti do motobuma (hotel sem jit z motorjem ampak je bil skos dež) :trance_33_sleep: ... če lahko prosim povej da ti dam podatke na pm :whistle: :worship:
Schmid87 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 blazdo kaj te lahko prosim da mi pošlješ nalepke ker nisem uspel priti do motobuma (hotel sem jit z motorjem ampak je bil skos dež) :trance_33_sleep: ... če lahko prosim povej da ti dam podatke na pm :whistle: :worship: že to kar si tuki napisou, bi blo bolš če bi mu že na PM :D
bladzo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 blazdo kaj te lahko prosim da mi pošlješ nalepke ker nisem uspel priti do motobuma (hotel sem jit z motorjem ampak je bil skos dež) :trance_33_sleep: ... če lahko prosim povej da ti dam podatke na pm :whistle: :worship: Pošlji mi podatke na PM! Dobiš, ko se vas spet nekaj nabere, da ne bom lih vsak dan na pošti visu...
Frips Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 A obstajajo tudi nalepke z t.i. "praznimi" črkami :hmm:
hribovc Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 :worship: Aha, jest pa vsak dan gledam u kaslc, če bodo pršle nalepke........... čakam, čakam čakam.......... al dočakam, al se pa načakam :naughty:
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Pošlji mi podatke na PM! Dobiš, ko se vas spet nekaj nabere, da ne bom lih vsak dan na pošti visu... kako lahko eni na tako lahek način pridejo do nalepk, jaz sem se pa tako matral na štantu... :lol1:
bladzo Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 :worship: Aha, jest pa vsak dan gledam u kaslc, če bodo pršle nalepke........... čakam, čakam čakam.......... al dočakam, al se pa načakam :naughty: Če mi ne boš naslova zaupal, bo obveljalo tisto ta drugo...Načakal se boš :D
cirkusdirektor Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 jaz bi pa kapo imel motosvet.com - kje pa se to dobi? nalepke že imam - čas za nove poslastice za motosvetovce :010 O:-) O:-)
Climber116 Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 pa kake majce, se da dobit (kupit) motosvetove?
sonda Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 evo...dobo nalepke :D bladzo 100-krat HVALA!!! B) C00L!!! B)
motoristek Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 pa kake majce, se da dobit (kupit) motosvetove? ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :headbang:
brubi46 Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 evo...dobo nalepke :D bladzo 100-krat HVALA!!! B) C00L!!! B) Hvala tudi z moje strani! :winkiss:
hribovc Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Če mi ne boš naslova zaupal, bo obveljalo tisto ta drugo...Načakal se boš :D Ja no, sej sem pismo poslal, pa noter naslov :unsure:
biker666999 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Ka bi se še dal dobit kako? Jst bi mel dve. :trance_33_sleep: Da mal okrasim "konjička" ko ga dobim :rolleyes:
Čamac Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 No, jaz sem polepil 2 nalepki motosvet na motor in sicer na vsako stran eno. Zdaj pa mislim, da ker vam delam reklamo, si zaslužim, da mi izbrišete teh 50% opozoril, ki ste mi jih dodelili po nepotrebnem :P
PMitja Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Ka bi se še dal dobit kako? Jst bi mel dve. :trance_33_sleep: Da mal okrasim "konjička" ko ga dobim :rolleyes: Hojla!!! Jz bi se tud priporočal za eno ali dve , bi dal na avto, ker motorja trenutno nimam, kam se lahko obrnem oziroma na katerega od vas :unsure: l.p. mitja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se