gizmOkak Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 deal :OK: sam d cajt pa dovolenje najdem....prikolica rules :P
Erik Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :topic: ji boš pač rekel, da greš po kruh :whistle:
gizmOkak Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :topic: ji boš pač rekel, da greš po kruh :whistle: ← u maribor :lol1: pole pa ga tm niso meli in sem zapelju do avstrije k majo sveže pečenga, zdej sm pa rabu mal več do doma k je bla gužva in je že vs trd (kruh d se razume) :lol: :lol1: :slap: pole dobim odpoved :baa:
Gregs Objavljeno Junij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegs kdaj me pelješ na ekskurzijo ← Ne deri se, smrkolino... :P Ti samo pokliči, pa te peljem... :yea2: Enkrat drugi teden... a prow? .)
Gregs Objavljeno Junij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Res je, da asfalt ni bil položen ravno lansko leto, toda če cesto primerjaš s slovenkimi cestami je več kot odlična. ← Vsekakor asfalt drži zelo dobro... :worship: Se je pa v 4-ih letih (odkar se vozim na njej, Golici) precej poslabšal, a je še vedno boljši kot na večini naših cest. Je pa recimo na Mariji Reki manj razsut asfalt... .) Pa recimo Dolič-Vitanje prav tako... .) Sem pač realen... in kljub kakšni zalivki bom na Golico vseeeno VEDNO rad prišel... :wub: :yea2:
xr800 Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Če bo danes vreme prizanašalo, bo kdo gor? :kva2:
bedo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Če bo danes vreme prizanašalo, bo kdo gor? :kva2: ← mogoče se jst naslikam tam po 17uri.... kot kaže bo vreme zatajilo :slap:
xr800 Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Čuj, če bo vreme zdržalo pridem sigurno gor najkasneje do 18.00 uro. Pri nas še kar sije sonce.........Te se pa vidimo! :OK: :yea1: :yea2:
Alka Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Motoristek pošilja podawe iz Dolomitov - menda pa že u iber pogreša Golico...
xr800 Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Motoristek pošilja podawe iz Dolomitov - menda pa že u iber pogreša Golico... ← Morš mislit kak jo pogreša....... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno Julij 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Kdaj napademo!!! ← Če mi ne bo treba it z autom u Radle, potem pridem u sredo... :yea2: Bi prišel?
motoristek Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) Če mi ne bo treba it z autom u Radle, potem pridem u sredo... :yea2: Bi prišel? ← No probleme :P Imam že gume ogrete! :lol1: Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil motoristek
Alka Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Javita mi, če bota jutr kjerkoli že! Dam za rundo... (vidva pa vsak po dve... :whistle: ) Drugač pa še ena ideja: V soboto je na Poljani zbor, pa bi blo dobro skočiti malo na Golico pol pa tja na pir. In predlog ure?! Naj o tem odločajo moški... O:-)
Erik Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 jaz sem za :kva2: . Lahka se dobimo v Velenju na OMW bencinski pri interšparu :yes:
Gregs Objavljeno Julij 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Jutri, sreda, štart iz LJ ob 16:15 na Golico!!! :yea2: ETA Golica: 18:00-18:30. Če bo kdo gori, naj pocuka koga na srebrni prasički (za nepoznavalce: CBR 600F) z Lj registracijo, ali pa enega VN1500 ali Horneto 900 (voznica ženska)... ker priletijo trije izstrelki iz Lj gor.. :grim Motoristek, pripravi foto... :whistle: :OK: Alka, pridi, da te izljubim :blush: in dam enega :004...
Gregs Objavljeno Julij 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Javita mi, če bota jutr kjerkoli že! Dam za rundo... (vidva pa vsak po dve... :whistle: ) Drugač pa še ena ideja: V soboto je na Poljani zbor, pa bi blo dobro skočiti malo na Golico pol pa tja na pir. In predlog ure?! Naj o tem odločajo moški... O:-) ← V soboto se ponovno vidimo na Golici!!! :OK: Priletijo spet izstrelki iz LJ gor... najbrž bo štart tam okoli 11:00, ampak se bomo vmes še malo na jezerskem (na avstrijski strani) zadržali... :whistle: ... mislim, ene 5x se bomo zadržali tam... ehehehehehehe... potem pa na Goličico prasičico!!! :yea2: ETA Golica v soboto je najbrž okoli 14:00-14:30. Potem pa v MB na Lent... potem pa v nedeljo v Novi Marof na pisto... :yea2: Če ne bo vreme zdržalo, potem pa vse to odpade... :(
motoristek Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 jaz sem za :kva2: . Lahka se dobimo v Velenju na OMW bencinski pri interšparu :yes: ← Kdaj?
bna Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 golica v soboto štart 14 30 iz poljane pri prevaljah
motoristek Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Danes je bilo spet pestro :kva2:
motoristek Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Naj se kar sami prepoznajo!!! :lol1:
Erik Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Danes je bilo spet pestro :kva2: ← kdo je bil pa to :hmm: ker se skoraj nič ne vidi :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se