motoristek Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Pa še ena osamljena gospa-motoristka :wub:
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 kako lepo :grim sem vam kr folš :cry:
Gregs Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 sem vam kr folš ← Sandica, ma sej bo bujš... :friend1: A ni lubenica ratala?! :glare: Drugače pa je bilo danes na Golici res lepo.... :yea2: kar precej motosvetovcev.... Bedo je bil spet navročiziran... :kva2: Pa decaf je šel nekajkrat gor dol... :grim .. Motoristek je bil spet glavni pri fototu (skoraj bi ga ena motoristka pretepla... :lol1: ), Alka je bila na spidu (samo po ovinkih jo je pa nekaj matralo) :naughty: , pa še nekaj jih je bilo, pa sem pozabil imena... :whistle: V Dravogradu smo pa še DTW in Ervino pocukali za rokav in nekaj spili in polizali... :lol1: :D
siks Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 yozo, sami amaterji!!! :lol1: ← kdo je amater?! :angry: :hmm:
berni Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 kdo je amater?! :angry: :hmm: ← :lol1: :OK:
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 gdo pa je un na fejzerki :hmm: gregs ratala ratala pa 3M tud sam golica bi bla še boljš
siks Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 gdo pa je un na fejzerki :hmm: gregs ratala ratala pa 3M tud sam golica bi bla še boljš ← to je siks, ljubitelj golice! ce bo vreme sn dans tut gr! lp 6 ;)
danci1973 Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 yozo, sami amaterji!!! :lol1: ← Koleno je pa že kar krepko preko črte. Pa glava tudi. Hja, amaterji... D.
gizmOkak Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 sobota vabi :OK: ← da :grim ej banda ala yozo in ostali, kdo nam gre za vodiča d pridemo tje gor :lol: če bo vreme prijem v soboto gor, čene pa v nedeljo... Jo morem še js enkrat položit to Golico, je ne boste sam vi :grrr
Thundercat Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Koleno je pa že kar krepko preko črte. Pa glava tudi. Hja, amaterji... D. ← jp...tip je res profi.... :BUA:
Erik Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 da :grim ej banda ala yozo in ostali, kdo nam gre za vodiča d pridemo tje gor :lol: če bo vreme prijem v soboto gor, čene pa v nedeljo... Jo morem še js enkrat položit to Golico, je ne boste sam vi :grrr ← kolega ti me samo pokliči, pa bom jaz razkazal prelepo Golico :yea2:
Alka Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Gregs je že enkrat lepo napisal... ... ne bi debatirali in moralizirali o tem, kako kdo vozi, ker tema Golica je namenjena drugim debatam... ... tko da ... Se vidimo v soboto na Golici :OK: ! Vreme bo - kakšno - no, to bomo pa v soboto videli. ;)
motoristek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Gregs je že enkrat lepo napisal... ... tko da ... Se vidimo v soboto na Golici :OK: ! Vreme bo - kakšno - no, to bomo pa v soboto videli. ;) ← Brez fotografiranja :devil: samo za izbrane!!! :whistle:
siks Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Koleno je pa že kar krepko preko črte. Pa glava tudi. Hja, amaterji... D. ← ej d! da tebe vidimo, frajercek! lp 6 :OK:
siks Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 jp...tip je res profi.... :BUA: ← ej cat! da tebe vidimo, profi! lp 6 :OK:
danci1973 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) ej d! da tebe vidimo, frajercek! lp 6 :OK: ← Na javni in odprti cesti v nepreglednem levem ovinku me vsekakor ne boš videl s kolenom in glavo na nasprotni strani ceste... D. Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil danci1973
siks Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Na javni in odprti cesti v nepreglednem levem ovinku me vsekakor ne boš videl s kolenom in glavo na nasprotni strani ceste... D. ← mas prav, my bad! :( bom drugic probo bols! :) kdaj pa spet prides na golico?! lp 6
bedo Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 mas prav, my bad! :( bom drugic probo bols! :) kdaj pa spet prides na golico?! lp 6 ← ej "6" a še nisi skužo, da se zmir najde ker k mu kej ne paše... ne jemlji si k srcu. btw: jst dons namontiram dežne gume pa na Golico :lol:
berni Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 btw: jst dons namontiram dežne gume pa na Golico :lol: ← Na plavutke in masko ne pozabi. :lol:
SiR Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ej "6" a še nisi skužo, da se zmir najde ker k mu kej ne paše... ne jemlji si k srcu. btw: jst dons namontiram dežne gume pa na Golico :lol: ← mogoče lahk naslednjič probate paralelke vozit - vsak na eni špuri, oba v isto smer ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se