pissmonkey Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ja... bilo je res super... Gregs hvala ker sem lahko zgubil "nedolžnost" na golici s tabo :wub: Upam, da Alka ne bo huda :P
cvetoo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ja... bilo je res super... Gregs hvala ker sem lahko zgubil "nedolžnost" na golici s tabo :wub: Upam, da Alka ne bo huda :P ← Kdo bi si mislil, da so dirkači tvojega kalibra lahko še nedolžni :P LP Cvetoo.
bna Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 fantje golica vabi vreme je super a gre danes kdo gor
tati Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 fantje golica vabi vreme je super a gre danes kdo gor ← Kaj pa punce nimamo vstopa na Golico??? Lp :lol1:
Kölm Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Kaj pa punce nimamo vstopa na Golico??? Lp :lol1: ← NE. Ta cesta je sam za Gejriders-e :friend1: .
maXXXimum Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 NE. Ta cesta je sam za Gejriders-e :friend1: . ← Ti že veš :slap:
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Kaj pa punce nimamo vstopa na Golico??? ← ... imajo, imajo... več punc na kupu - lepši pogled... :naughty: :004 :D :whistle: O:-)
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ja... bilo je res super... Gregs hvala ker sem lahko zgubil "nedolžnost" na golici s tabo Upam, da Alka ne bo huda ← ....Ej, PM, pazi na besede, jih bo folk čudno obrnil pa bodo gejridersi prišli na sceno... :lol1: :lol: :D Drugače pa: Alka je bila bizi bizi, pa je komaj registrirala, da smo bili na Golici... :lol1:
motoristek Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Čez pol ure krenem :OK: letos zadnjič in da se poslovim od nje ......... :wub:
Špilferderber Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 .. letos zadnjič in da se poslovim od nje ... :cry: ja, življenje zna bit včasih kruto... :cry:
motoristek Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Evo jaz sem se poslovil :wub: bil sam na njej :D Bilo megleno, ko sem pa prišel se je megla razkadila. :yea1:
Gregs Objavljeno September 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2005 Hmmmm... me mika, da bi se dostojno poslovil za letos od nje... :hmm: Samo ne vem, kdaj... mah, če ne pa za vtom... :OK: (kopridemnavečerjovRadljepress) :whistle:
xr800 Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Bil v nedeljo pred kosilom, tak da so bili doma vsi :angry2:, sam se nisem mogel premagati (ker sem cez teden v Budimpesti), videl dosti nasih, ce se bo dalo pa se kaki dve soboti ali nedelji sigurno....... samo glih mi ne pase cesta prisotnost njihovih zandarjev....... :angry2: :yea1: :yea2: (mi ze gre malo na jetra ta madzarska tastatura brez sumnikov :nono: ).
motoristek Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Hmmmm... me mika, da bi se dostojno poslovil za letos od nje... :hmm: Samo ne vem, kdaj... mah, če ne pa za vtom... :OK: (kopridemnavečerjovRadljepress) :whistle: ← Ti jo kar daj :OK: še v mojem imenu! :kva2: zgornji del je že malo vlažen od megle in mraza in asfalt ne drži tako kot bi moral :? čuvaj!!! :yea1:
Anna Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj bla na Golici :OK: Vreme lepo :yea1: razgled krasen :D asfalt in zrak pa mrzel :cry: :cry: ni bilo več takega užitka! Po moje bo pačasi konec za letos :wacko: :cry: !!
Hanzi Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Vidim,da že dolgo ni bilo nikogar na "naši" Golici. No danes jo je uspelo po dobrih treh letih spet tudi meni podreti, samo je bila malo bolj "strma in kosmata"kot pred tremi leti :hmm: :yea2:
Lobo Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Vidim,da že dolgo ni bilo nikogar na "naši" Golici. No danes jo je uspelo po dobrih treh letih spet tudi meni podreti, samo je bila malo bolj "strma in kosmata"kot pred tremi leti :hmm: :yea2: ← A ovinke si tudi polagal ob vožnji navzgor :naughty: ?
Gregs Objavljeno Oktober 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Pozabil povedat, da je Goličica padla prejšni petek pod mano... seveda na 4-kolesih... :whistle:
vuk76 Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Pod mano pa to soboto, na dveh kolesih...na nekaterih delih zelo vlažna, drugod pa suha, tako da sem bil malo bolj previden;še vedno pa je bilo dovolj užitkov. lp vuk
xr800 Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Bil vceraj popoldan, ni več v užitek :BUA: , ovinki v senci so vlažni in polni listja. Dečki previdno. Je pa res, da so jesenske barve za pogledat...... :OK: :yea1: :yea2: Mislim, da sem bil letos zadnjič zgoraj :zzz: ......Se vidimo maja 2006. Zdaj pa bomo šli počasi smučat..... :worship:
Hanzi Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Jep, na severni strani ni ravno cesta za tišat, še na Dravski strani je bilo v nekaj ovinkih :eek: Sicer pa sem se včeraj spet malo približal mojemu DH rekordu. Iz Radel passa je šlo 80,4 iz Golice pa tik pred Lavamundom 84,7. Če so se zavore kaj pritoževale pri zaviranju pred serpentinami-Bog jim pomagaj :devil: Sicer pa bilo kar nekaj motoristov-tujcev, naših nisem opazil, predvsem na severni strani (kjer sem se vozil dve uri :blush: ) in je bilo čas gledat, v Dravo sem se itak spustil v 10 minutah :yea1: aja, da se ne boste spraševali s kakim motorjem-s kolesom O:-) A ovinke si tudi polagal ob vožnji navzgor ? Enga proti vrhu sem res skoraj položil do tal (moči in motivacije ni bilo več, počasnejših prestav tudi ne in tako bi skoraj enkrat se ulegel na avstrijski, mrzli, senčni asfalt :wacko:
siks Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 še malo pa bo spet brnelo po gori! :OK: ;)
motoristek Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 še malo pa bo spet brnelo po gori! :OK: ;) Naj še malo spi.... :lol1:
xr800 Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Pred 15.5. se nima smisla peljati gor (preveč je snega in peska po osojnih-gozdnih mestih) :BUA: ........Pač vse rabi svoj čas...... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se