Erik Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Tm neki cez 16:00 kamot marija raj jutr :) al pa kr obe danes :whistle: glej lahka se dobiva okol 16.15 na OMW pri intersparu ... v profilu imam tel. številko pa me pokliči kako in kaj ali pa MSN .)
decaf Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 a gre kdo danes gor? jst bom sou iz celja okol 16:00 mogoce malo prej! Pa upam, da se ne pozabiš ustavit pri Decafu...veš zakaj .) LP in lepo vožnjo gor!
SpyCraft Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Pa upam, da se ne pozabiš ustavit pri Decafu...veš zakaj .) LP in lepo vožnjo gor! hehe nazaj grede pa mislim da res :) sej te klicem kej pol
decaf Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 hehe nazaj grede pa mislim da res :) sej te klicem kej pol OK...pa lepo vreme in varno!!! :OK: :OK:
Erik Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 uf ja :yea1: kak je to pasalo......sicer je na začetku slabo kazalo glede vremena ampak sva vseen razkirala in šla. Blo je noro ampak res noro :whistle: se vidimo kmalu :yes:
Terminator Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 uf ja :yea1: kak je to pasalo......sicer je na začetku slabo kazalo glede vremena ampak sva vseen razkirala in šla. Blo je noro ampak res noro :whistle: se vidimo kmalu :yes: Moj najljubši del ceste do sedaj. :OK: samo pozor pri uštariji! :eek: V nedeljo če bo vreme napademo Golico in celo 69 ruto.
Erik Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 samo pozor pri uštariji! :eek: zakaj? :hmm:
Terminator Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) zakaj? :hmm: Če ne veš da je uštarija tam si kar lepo založen (levi ovinek) potem pa ponavadi kakšen ven zapelje iz parkirišča ali pa 30 pešcev čez cesto hodi. ;) Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Terminator
xr800 Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Pa kaki ata malo višje, ki preko žene kravce (tak je bil lanski primer opisan na tem forumu), te lahko mahne čez hrbet s palico...... :eek: :nono: :whistle:
xr800 Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Glih bil gor. Vroče ko pes. Na jezeru se ta najbolj pogumni že kopajo. Jaz pa brez kopalk :slap: :bo treba poleg dežnega,met od zdaj naprej tud kopalke s sabo :OK:
sasch Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Spodaj povezava do članka o prometni varnosti na avstrijskem Koroškem, vključno s problematiko ceste B69 od Laboda do Ivnika: Die Verbindungsstraße zwischen Kärnten und der Steiermark sei eine "Rennstrecke für Motorradgangs" geworden. Oberst Adolf Winkler "razmišlja" o zelo drastičnih ukrepih: "Ich überlege mir ein Motorradfahrverbot über die Soboth." :eek: Torej lahko v kratkem pričakujemo zaporo Golice za enosledna vozila ali pa bi rad Dolfi samo nagnal strah v kosti motoristov? LP Sas
Ice Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 glede na omejitev 70 za vsa enosledna vozila na koroski strani te ceste je najbrz (upam da ne) samo se vprasanje casa kdaj....... BTW: zapore dolocenih cest za enosledna voozila v nemciji ob vikendih poznate ?
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 v sredo grem gor :grim da ne bomo sam na ridah viseli :P
siks Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 v sredo grem gor :grim da ne bomo sam na ridah viseli :P js tut! ob 6 sem gor!(če bo vreme!) lp 6
nts Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Ma ne nori.....mi ob 8 štartamo iz Postojne....zakaj ne bi šel z nami?
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ja ma res,se bomo imeli prov lepo tko da gdor hoče jit z nami vabljen-a štartamo tako kot je že nts napisal ob 8h v vrhniki poberemo še TinoRR po potrebi pa še koga
Robert Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Torej lahko v kratkem pričakujemo zaporo Golice za enosledna vozila ali pa bi rad Dolfi samo nagnal strah v kosti motoristov? Potem bo pa treba čimprej gor. Marsikje tam okoli sem že bluzil, vendar Golice pa še nisem "zbluzil" .) :D Pozdrav od Roberta
motoristek Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Potem bo pa treba čimprej gor. Marsikje tam okoli sem že bluzil, vendar Golice pa še nisem "zbluzil" .) :D Pozdrav od Roberta to pomeni, da si še nedolžen :lol1:
motoristek Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ma sam da jaz nisem :OK: ti bi me lahko zraven vzela.... :yea1:
motoristek Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 te vzamem sam ne bom sama :grrr kaj bomo swingal... :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 mislim da bi bla ostala ekipa ZA,tko da stvar dogovora dej ti men povej kje so kakšna dobra kosila tam k bomo prišli čez mejo nazaj
motoristek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 mislim da bi bla ostala ekipa ZA,tko da stvar dogovora dej ti men povej kje so kakšna dobra kosila tam k bomo prišli čez mejo nazaj V Radlje lahko greste v LUDO... :naughty: v centru na desni :kva2: nasproti je cerkva. :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se