KTM1 Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ja ovinke pa naj kar popravijo :devil:
tom Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 je bil kdo zdaj čez vikend gor? me zanima, če je še kaj snega ob cesti in če je še fejst mrzlo... se imam namen verjetno v četrtek odpravit gor.
Vanga Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Tak je bilo gori 4.3.2007.Bilo kar hladno še, pa peska še tudi precej v ovinkih. :naughty:
Lobo Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 prosim, da to temo pustite zakljenjeno še en mesec... :kva2: Željo sem ti izpolnil. Mesec je naokoli. je bil kdo zdaj čez vikend gor? me zanima, če je še kaj snega ob cesti in če je še fejst mrzlo... se imam namen verjetno v četrtek odpravit gor. Bil sem danes malo pred peto uro popoldan. Ni mrzlo, če si primerno oblečen. Peska ni bilo nič, sem pa naredil napako, da sem šel gor iz Radeljske strani, namesto iz Dravograjske. Sonce mi je direkt v oke švasalo. Malo je pomagal sončni vizir.
motoristek Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Željo sem ti izpolnil. Mesec je naokoli. Bil sem danes malo pred peto uro popoldan. Ni mrzlo, če si primerno oblečen. Peska ni bilo nič, sem pa naredil napako, da sem šel gor iz Radeljske strani, namesto iz Dravograjske. Sonce mi je direkt v oke švasalo. Malo je pomagal sončni vizir. :worship: mogoče še jaz za vikend skočim-naskočim... :yea1:
berni Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Dejte, dejte, strpite se še malo. :D
tom Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 uf, vidim da so razmere kar ugodne. nič bo jo treba naskočit ta teden :OK:
KeC Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Uf jaz bom pa še malo počakal z golico, me zapestje malo preveč srbi pa ne bi rad spet nekaj motovilil po njenih ovinkih :blush:
tom Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 evo danes sem jo naskočil :OK: gori je kar hladno, vmes še sneg ob cesti, cesta pa mokra v senčnih delih, tako da bo za kolenčkanje treba še počakat kak mesec
motofrik Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Jaz jo imam v planu naskočit prvega maja, pa nič prej.... Kaj sem že napisal,- prvega maja? Še cel mesec in pol :blink: , nič bo treba prej. :OK:
motoristek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Jaz jo imam v planu naskočit prvega maja, pa nič prej.... Kaj sem že napisal,- prvega maja? Še cel mesec in pol :blink: , nič bo treba prej. :OK: Jaz pa ob prvi priliki... :lol1:
Tomba Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 :OK: danes smo bli na Golici :OK: Snega na vrhu je za vzorec, peska skoraj ni več nikjer, asfalt je že presenetljivo lepo topel (razen v senčnih predelih). fotosešn... :naughty: :
motofrik Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Presneti sneg, zdaj bomo pa do Velike noči čakali na lepo suho cesto za naskok... :?
Tomba Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 :cry: Včeraj vreme kot na zgornjih fotkah, idealno... ...danes pa :wacko: :wacko: sneg v nižinah (pri nas cca 10cm)... :blink: Upam da bo ga kmalu ne bo več in da sonce čimprej posuši in ogreje ceste B)
motofrik Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Spet sneži, pa sem mislil, da bo dan za skok...
Aless Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 bo kdaj kaki "organiziran" naskok na golico, ko bo seveda vreme za to? se nisn bil gor pa bi blo treba malo pogledat it,da se ne bomo samo po MR furali :P
motofrik Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Veš, kako je, če boš šel s kakšnim nadrkanim, ki jo pozna v nulo, mu boš težko sledil.. Najbolje da greš sam, turistično najprej. Da vidiš, kako je. Zgrešit ne moreš,- pri železniški postaji Lawamund desno v hrib. Čisti užitek. Nazaj pa na Radlpass. :OK: Presneti sneg... :angry:
TomazC Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Danes vozil po tej precudoviti cesti. Prakticno ni kamencka, seveda pa so bili na delu tudi policaji z laserji... Ce me ne bi preganjala noč, bi obrnil in šel še enkrat...
simonsi Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Na katerem delu so pa bili policaji?
TomazC Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Cisto na koncu, nekaj km pred odsekom za Radlpas. Stali so zraven ene hise, oziroma ob eni uti.
xr800 Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Včeraj bila z Kinderwagnom zgoraj, na vrhu kar toplo, proti Eibiswaldu (dolgi ovinki) pa mrzlo kot hudič (5 stopinj). Postanek na Route 69, pa domov.....Lepa turistična vožnja, še ni za ganjat zgoraj..... :nono:
motoristek Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Dost imam službe ... :headbang: direkt jo bom naskočil... :yea1:
xr800 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Dost imam službe ... :headbang: direkt jo bom naskočil... :yea1: Maš prav...........zaj jo je treba (ko je toplo, med tednom, brez policajev)..... :grim :kva1:
vuk76 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Maš prav...........zaj jo je treba (ko je toplo, med tednom, brez policajev)..... :grim :kva1: Jp, čez teden je idealno...sem jo naskočil včeraj. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se