mobiln3z Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Zanima me, če mogoče kdo ve za kakšno dobro trgovino z deli za Yamaho (tdr) v Italiji (blizu čez mejo). Baje da se tam dobijo deli občutno ceneje, pa me zanima kako je kaj glede tega? Drugače pa obenem kupim prednje vilice in feltno za Yamaha TDR letnik nekje okoli 1999 - 2001. Če kdo prodaja naj me kontaktira v tej temi, ali prek ZS.
durhmarsh Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 živjo. jst kupim zadne plastike. poveš kuk bi bila cena. pa če mi pošleš sliko? da vidm v kake stanju so.
mobiln3z Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Glede plastik je tko da nevem če bodo uredu... Zadnja desna je je obdrgnjena, če bi pa rabil še "blatnik je pa tud čel zlomljen :unsure: Pa tud škoda se mi zdi tok po delih prodajat... Lahko pa nabaviš ceu motor tak kot je recimo za 650€ .)
Brudol Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Pozdrau ! Ojaaaa ... mam eno uprašanje za vse voznike in sicer kolk se vam števec od toplote vode dvigne pr normalni vožnji. Pr men je tak ... ko je blo zuni še 15 °C in sm se sam vozu (80 kil obremenitve) se je postavu navpično. Zadnič sm šu na morje, lih tak je pelu sam 80 kil, zrak okol 32 °C se je pa cager postavu zlo nevarno blizu rdečga polja na momente je biu tud u rdečmu. Najraj temperatura naraste pr kakih semaforji ko je treba čakat. Jst ne vem no ... pomojem tu nej normalno. Sm mislu montirat dva 12V ventilatorja za hladilnik sam to ni trajna rešitu. Rebra na hladilniku so sicer res mal povita sam tistu nej ne bi imelu večjega pomena. Bl me skrbi de je kej z tisto pumpco narobe. Tak da ... kolk se vam odkloni kazalc za vodo ? LP Rudolf
Jerry_exc Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 možno bi blo tud da je kej na vodni pumpi in da ti voda n krož...
Grilzz Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Ja pa poglej taprvo če je sploh dovolj vode v sistemu.
Brudol Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Ja pa poglej taprvo če je sploh dovolj vode v sistemu. Hladilne tekočine je več ko dovolj.
Brudol Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Se oproščam zarad dvojnega posta sam ni šlo drugač. Mord sm biu mal premal natančen začetka pa bom zdej še dopisu. Odprl sm seveda tisti pokrovček na hladilniku in tekočine je blo noter malenkost manj kot do vrha. Ta motor ma, kolkor sm vidu, tak spelan ta sistem. Če se ustvari presežek hladilne tekočine zarad povečane toplote in tlaka se ta umakne v rezervarček zadaj. Od tam pa ne more nikamor več. Na usake tolk se res mal te tekočine pretoči, sam zdej je biu hladilnik pouhen. Tipalo za temperaturo vode je staro pou leta. Prejšnemu se je zlomu tist kontakt in je pač kager ležu na tleh skozi. Naroču sm nouga na Yamahinem servisu in ga montiru gor. Tak da tud tipalo ne more lagat. Lahk pa da šteuc na armaturni kej biksa. Tud z onim prejšnim tipalom mi je enkrat u Ljubljani skočilo u rdeče polje. Glede termostata ... mogoče kdo ve kje je, če sploh je pr tem modelu ? Sej zdej bom šu mal razkopat da vidim situacijo še od znotri. LP Rudolf
mobiln3z Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Mislm da je kar možno da je kakšem problem s termostatom (je imel podobne težave kolega s tem motorjem, in je zamenjal termostat, potem je blo pa uredu. Nebi ti pa znal točno povedat kje je...
cation Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 termostat je na glavi motorja, kjer je priključena cev za hladilno tekočino
Brudol Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Točno tak cation. Sm dns podrl zadevo en mal in ga uzeu ven. Pol sm se šu zapelat na bližno makadam pot. Začetka je kazalo odlično, seveda ker se je segrevu bolj počasi, pol en cajt je blo uredi. Je pa pol k sm ga mal bolj začeu preganjat počasi zlezu gor. Jutri grem po dva 12V ventilatorja de ju bom nekak obesu na hladilnik. Sm dns probu z enim starim in morm rečt de sm kr mal pisano gledu ko je cager tolk hiter padu dol. Zgleda da mu lih tolk manka do sreče. Tist termostat bom pa še mal pokuhu da vidim če prou dela, drgač pa naročim nouga. LP Rudolf
Jerry_exc Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 ventilatorji ti bojo dost pomagal pri počasni vožni... pri višjih hitrostih nimajo vpliva ker ža tako dost piha ;)
BlazeONE Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Zanima me, če mogoče kdo ve za kakšno dobro trgovino z deli za Yamaho (tdr) v Italiji (blizu čez mejo). Baje da se tam dobijo deli občutno ceneje, pa me zanima kako je kaj glede tega? Drugače pa obenem kupim prednje vilice in feltno za Yamaha TDR letnik nekje okoli 1999 - 2001. Če kdo prodaja naj me kontaktira v tej temi, ali prek ZS. Če te še vedno zanima imam jaz rezervne dele za TDR-ko. No če še koga drugega zanima nj pokliče na 040/830-393 ali pa naj sporoči na PM! :yea1: LP Gregor
BlazeONE Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 Mene pa zanima kje točno so blokade na sprednjem delu avspuha! Sem ga že odprl pa je nekako rečeno prazen(saj jz nič pametnega ne vidim) in še vedno gre samo malo več kot 100 km/h, kar pomeni da je še vedno restricted! Zdej edino če obrnem YPVS(izpušni ventil) za 180° vleče 4x bolše sam se tut več greje gre pa nekako isto hitro(pri 90km/h trokira nekako pol pa ko ga odpre je v sekundi na 120km/h). Tako da zdej mene zanima če kdo ve kako na hitro rešit problem, ker 200€ za en gianelli za 1 sezono se mi ne splača dajat. Če ne bo druge bo treba doma zvarit prednji lonec. A je že kdo probal kej čarat tako kot je opisano na tem linku KLIK? Na žalost je v italjanščini ampak je lepo obrazloženo s slikami. No baje da imajo Yamahice v svoji elektroniki eno fraj žico ki gre proti lučem. Če bi to žico povezali na maso naj bi bila elektronika čudežno "odblokirana". Kolko je tega res ne vem :whistle: . Zato pa tudi sprašujem! Upam da mi bo kdo čim prej povedu kak pameten odgovor! LP Gregor :worship:
_luke_ Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Točno tak cation. Sm dns podrl zadevo en mal in ga uzeu ven. Pol sm se šu zapelat na bližno makadam pot. Začetka je kazalo odlično, seveda ker se je segrevu bolj počasi, pol en cajt je blo uredi. Je pa pol k sm ga mal bolj začeu preganjat počasi zlezu gor. Jutri grem po dva 12V ventilatorja de ju bom nekak obesu na hladilnik. Sm dns probu z enim starim in morm rečt de sm kr mal pisano gledu ko je cager tolk hiter padu dol. Zgleda da mu lih tolk manka do sreče. Tist termostat bom pa še mal pokuhu da vidim če prou dela, drgač pa naročim nouga. LP Rudolf Ej kak štajerc si ti ratak :D
mobiln3z Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Mene pa zanima, če se v ta motor lahko tanka 98 oktanski bencin (oziroma 100 (omv super 100 al kaj je že)? Al je lahko kaj narobe? Pa če se kaj pozna pri vožnji/hitrosti?
_Fingi_ Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Lahko, še bolje je če tankaš višjeoktanski bencin :)
Brudol Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 @ BlazeONE Ti bom jutri sliku kje je biu moj auspuh zarezan, pomojem je blo enkrat neki tam notri. Zdej z glave ti ne vem nč povedat. @ _luke_ ''Ej kak štajerc si ti ratak'', verjetno si mislu ratau :whistle: ti ti jezikoslovec :D . Drgač pa ... mord sem lih slučajno eno črko pozabu prtisn al pa štajerke delajo svoje :hmm: . @ zagaryamaha Sevede se lahk tanka, sam jst kake grozne razlike nism opazu in sm kr na 95, že TAK :lol1: te tolk obirajo pr bencinu da je kr groza. Mimgrede danes ponoči gre spet gor :doze: .
_luke_ Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 @ _luke_''Ej kak štajerc si ti ratak'', verjetno si mislu ratau :whistle: ti ti jezikoslovec :D . Drgač pa ... mord sem lih slučajno eno črko pozabu prtisn al pa štajerke delajo svoje :hmm: . @ zagaryamaha Sevede se lahk tanka, sam jst kake grozne razlike nism opazu in sm kr na 95, že TAK :lol1: te tolk obirajo pr bencinu da je kr groza. Mimgrede danes ponoči gre spet gor :doze: . Ej ne ti meni jezikoslouc :D jst sm pismouk BTW :winkiss: Glede večoktanskega benza...pr 125cc 2t skor ni občutit razlike, edina razlika je u dnarnci :krneki:
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Če potrebuje kdo original navodila od TDR-ke, mu jih z veseljem šenkam. Letnik 99. Sicer se pa mislim, da ne razlikujejo kaj dosti od novejših letnikov. Lep dan!
mobiln3z Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) HyperJack... a bi se res dal dobit ta navodila? Glih zdej išem, pa sicer sm dubu neka skenirana, pa je mal dost za printat :) Dej če se boš kej mim vozu, se zmenva pa ti dam vsaj za eno pijačo... .) ..aja sm pa iz Velkih Lašč... Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil zagaryamaha
Spider™ Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 Ena skenirana navodila mam še jaz na računalniku, če bo kdo v elektronski obliki rabu, naj kr pove.
HyperJack Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 Če kdo rabi naj mi sporoči na pm. Ker spregledam te teme.....
sandk Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 mene pa zanima ce prodaja kdo yamaha tdr 125, letnik 1999 in naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se