Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Haloooooooooooo

Zakaj pa si si ti nick spremenil? In a si dobil moje dovoljenje?

prejšnji je bil predolg :yes:

Objavljeno

Halo folk Mirko je v Edmontonu zmagal v švicanju na deset kilometrov. :OK:

to pomeni da bo ziher kako rundo plačal :grim

(še dobro, da ga ta petek še ne bo domov, ko mene tudi ni :devil: )

Objavljeno
O ti bokca, toti vikend so pa Kurenti

Čist podabu. Valjda da gremo. Samo bom verjetno šla šele zvečer. V Gajševcih sem po vožnji šla domov, pol pa sem hotla zvečer prit nazaj, pa se mi več ni dalo. Stigmata, daj ti mene malo zvrcni drugič. Aja pa zment se mormo, da gremo skupaj tja. Sami mi je dolgčas.

Če boma na Ptuju grema v petek zvečer tja pogledat (se mi zdi :whistle: ), ker eni do 21h delamo :slap: če ne pa naju itak ne bo :( Pa pol v soboto- normalno!!!! Če greš v petek javi če greš v soboto pa glede na to da misliš it zvečer, pokliči .)

Objavljeno

Nič ne bo. Bom špricala naše petkovo srečanje in Kurente tudi. Se grem z motobabnicami en krog po Italiji pelat v soboto. Tak, da se vidimo čez deset dni.

Saj vem. Zdaj mi boste spet očitali, da skrivam skupni denar.

Objavljeno
Nič ne bo. Bom špricala naše petkovo srečanje in Kurente tudi. Se grem z motobabnicami en krog po Italiji pelat v soboto. Tak, da se vidimo čez deset dni.

Saj vem. Zdaj mi boste spet očitali, da skrivam skupni denar.

ja naslednji petek mislim da sem fraj,začnemo z kolektivnim dopustom.Ali vedno zbrišeš kot kafra,tak kot v gajševcih

Objavljeno

a v petek sploh gdo pride :whistle:

Objavljeno

ja mene ziher ne bo, pa Mačice tudi ne očitno (in ja, Mačica, kot pravi financminister boš s kešom v tujino pobegnila :P ).

Naslednji petek, eeeee..., kerega je že to?, ja 5. avgusta, pa sem jaz ziher pa očitno ti tudi, slow man :grim

Objavljeno
ja naslednji petek mislim da sem fraj,začnemo z kolektivnim dopustom.Ali vedno zbrišeš kot kafra,tak kot v gajševcih

EEEEEE, v Gajševcih sem res malo nenačrtovano zbrisala. Sem hotla odit takoj po skupinski vožnji, pol pa sem že med vožnjo opazila cesto proti Ptuju in sem se kar odločila in šla domov. Tak, malo čudno sem se se počutila

Objavljeno
ja mene ziher ne bo, pa Mačice tudi ne očitno (in ja, Mačica, kot pravi financminister boš s kešom v tujino pobegnila  :P  ).

Naslednji petek, eeeee..., kerega je že to?, ja 5. avgusta, pa sem jaz ziher pa očitno ti tudi, slow man  :grim

In jaz bom takrat pršla (mam od naslednjega tedna naprej 2 tedna fizioterapije v toplicah in bom doma :))

Objavljeno
prejšnji je bil predolg :yes:

A ti veš kaj bi nekateri dali za tako dolgega

:D :D :D :lol1: :whistle: :whistle: :oops:

Objavljeno
EEEEEE, v Gajševcih sem res malo nenačrtovano zbrisala. Sem hotla odit takoj po skupinski vožnji, pol pa sem že med vožnjo opazila cesto proti Ptuju in sem se kar odločila in šla domov. Tak, malo čudno sem se se počutila

sem te iskal da bi se skupaj vsedli in kakšno rekli :fight2:

Objavljeno
ja mene ziher ne bo, pa Mačice tudi ne očitno (in ja, Mačica, kot pravi financminister boš s kešom v tujino pobegnila  :P  ).

Naslednji petek, eeeee..., kerega je že to?, ja 5. avgusta, pa sem jaz ziher pa očitno ti tudi, slow man  :grim

velja

Objavljeno
velja

Midva z Jasi pa če ne bova "službeno odsotna" pridema ampak jaz delam do cca 20. 30 .)

Kje pa piše da če pirrulza in mačice ni , MI ne mormo bit :nono:

Objavljeno
Midva z Jasi pa če ne bova "službeno odsotna" pridema  ampak jaz delam do cca 20. 30  .)

Kje pa piše da če pirrulza in mačice ni , MI ne mormo bit  :nono:

Evo tu piše: "Če pirrulza in mačice ni , VI ne morte bit." :P :lol1:

Objavljeno
Evo tu piše: "Če pirrulza in mačice ni , VI ne morte bit."  :P  :lol1:

bootyshake.gif :slap: :nono: thefinger.gif

Objavljeno
Evo tu piše: "Če pirrulza in mačice ni , VI ne morte bit."  :P  :lol1:

LAhko, lahko. Bom pripelala svoja kelner und prinesla svoja mineral waser <_< . In uživala v samoti :( .

Kot ponavadi :cry:

Objavljeno

Uf Lobo - zdaj si me pa spomnu na to dobro staro ploščo - jo bo treba izbrskat iz naftalina - aja, pa saj nimam več gramofona... :cry:

Objavljeno (popravljeno)

ne ga srat, če vas danes bo kaj tam, se fajn mejte, jaz čez eno uro pičim ritko v morje čez vikend namakat :grim . ni mi treba bit fauš, saj ne bomo s kolegi nič takega delali, samo pir pili pa gril obračali pa v senci ležali pa djevojke u letnim haljinama gledali :devil: :kva2:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno
Uf Lobo - zdaj si me pa spomnu na to dobro staro ploščo - jo bo treba izbrskat iz naftalina - aja, pa saj nimam več gramofona...  :cry:

Ja Alka. Dobri stari Rifle. Na drugi strani pa Roka z granato.

Objavljeno
ne ga srat, če vas danes bo kaj tam, se fajn mejte, jaz čez eno uro pičim ritko v morje čez vikend namakat  :grim . ni mi treba bit fauš, saj ne bomo s kolegi nič takega delali, samo pir pili pa gril obračali pa v senci ležali pa djevojke u letnim haljinama gledali  :devil:  :kva2:

Ma zakaj bi ti bil fauš? Pa jaz se bom imel stokrat bolje. Podiranje dreves, popravilo ceste, po možnosti še kaj otave za spravit. Zašvican ko majka božja in naj bi ti bil fauš tvojega trplenja v senci s pirom v roki in pogledom na prelepe hribčke. Te odrešim tega mučenja za primerno plačilo. Daj kakšnih trideset jurjov in menjava.

Objavljeno

Se priključi kdo s te sekcije ju3 za pot v novi marof? :hmm:

Mimogrede vprašam. :blush:

No, ob 10-ih v Ormožu. Nekje v oštariji ob cesti.

Lp.

Objavljeno

Kdo ali kaj je novi marof?

Objavljeno

Novi Marof - julij 2005 Med Zagrebom in Varaždinom smo odkrili nov poligon namenjenemu sicer za kart in supermoto, vendar ...

Objavljeno
Kdo ali kaj je novi marof?

novi marof= nova pista na hrvaškem za karting in supermoto. Decaf, Sam de Pihlja, Ico, Ventil in jaz gremo pogledat in naredit kak krog gori. ;) To je to. Od Ormoža cca 36 km.

Objavljeno
Se priključi kdo s te sekcije ju3 za pot v novi marof?  :hmm:

Mimogrede vprašam.  :blush:

No, ob 10-ih v Ormožu. Nekje v oštariji ob cesti.

Lp.

jaz sem jutri zidar Andrej honda pa v službi,fajn se imejte :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!