Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
sam neki mi pa ni jasno:

Preis ca. € 6.850.- (Vorjahrespreis!) Aufpreis für ABS: € 600.-

a ni blo rečeno, da cena ostane nekje na istem kt 08??? :unsure:

al majo avstrijci tok višje cene?? k tud rabljeni spodej so mau dragi...

a kdo ve? :?

da. cene v AUT so ca. 8-20% visje kot drugje po evropi zaradi davcnih stopenj, ki so odvisne od porabe goriva doticnega vozila

ce mislis prodajati vozila v AUT, je tudi pri rabljenih potrebno placati ta davek pred prvo registracijo. tako da ne bo nic iz te moke. :grrr

edina izjema je vozilo/a, katerega/e je imela oseba v tujini registriranega/e vsaj 6 mesecev in ima/jo minimalno 6000 prevozenih kilometrov, se ta oseba preseli v avstrijo in "prinese" s seboj vozilo/a kot del gospodinjstva (haushaltsübersiedlung nach österreich).

Objavljeno
ce mislis prodajati vozila v AUT, ne bo nic iz te moke. :grrr

ma smo se hecali... :D

drgač pa hvala za razlago, dozdej tega nism vedu...

me je pa mau panika zagrabla (no ja, bl jeza), ker mam nekak dobr namen enkrat do spomladi v eno tako nabavo it, je pa vseen kar razlika v ceni...

sam sm medtem že preveru pri DKS-u, pa je teta rekla, da ostane cena ista :OK: :010

Objavljeno (popravljeno)

aja, pa še to:

decembra jih bojo baje že mel, in sicer tko k je blo že enkrat tle rečen:

črn, oranžen in bel (govorim za nagca).

drgač pa - a kdo ve, v kakem cajtu jih tud ostali dobijo v salone? (kje bl na prilki, recmo Dolenjska-Lj, al pa še mau naprej... )

bo treba it kej v živo :eek:

Popravljeno . Popravil Kor13
Objavljeno

zadeva je drugacna, ce kupujev v AUT in "izvazas". potem ti davki odpadejo oz. placas samo tiste, ki so mandatorni v EU in potem se krajevne (slovenske) davke (ce se niso placani).

Objavljeno

A ve kdo mogoč kolk pride akrapovičev izpuh za kawasakija er6n, letnik 2008/9? Povsod sm gledu pa ga nism najdu :headbang:

Hvala za odgovore :worship: :worship: :worship:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

A se slučajno že vejo točne cene za m.l. 2009? Ooo kako me matra ta kawa. Pod nujno si ga bom nabavil. Ali f-ko ali n-ko. Mi je čisto vseeno.

Objavljeno
A se slučajno že vejo točne cene za m.l. 2009? Ooo kako me matra ta kawa. Pod nujno si ga bom nabavil. Ali f-ko ali n-ko. Mi je čisto vseeno.

a si slučajn kej prebral 4 poste gor? najbrž ne, a? :whistle:

Cene se z novim modelom ne spremenijo. :OK: Čist zihr. Edino kar je za tastar model še neki popusta na tist, kar jih je še ostalo.

Čeprov je za moje pojme vredno mal več dat, pa tanovga vzet. Vsaj jst bi (bom) tko naredu...

Objavljeno
A ve kdo mogoč kolk pride akrapovičev izpuh za kawasakija er6n, letnik 2008/9? Povsod sm gledu pa ga nism najdu :headbang:

Tukaj najdes cifre, ti pa samo zavrti tel. stevilko in vprasaj. KLIK

Objavljeno

Vse sem prebral. Ne skrbi. Torej.. za 6-n 5.500 ojrov za 6-f pa cca. 6000. Imam prav?

Objavljeno

:yes:

Jp, nekje tam ga cenijo uradni, pa brez ABS-a.

Z njim je pa še prbližn 500 gor.

edino če ga greš k Černetu iskat, sam to je pa pol že druga tema... :oops:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
eno vprašanje....

a imajo kawasakiji er-6n nalepko na rezervoarju "kawasaki" pod lakom ali nad lakom?

Kawasaki na tanku nima nalepke...V pločevino je rahlo vtisnjena oblika napisa kawasaki, to polje pa je pobarvano s temnejšo barvo. Tak je to pri mojem, ki ga vozim že 2. sezono.

Objavljeno
:yes:

Jp, nekje tam ga cenijo uradni, pa brez ABS-a.

Z njim je pa še prbližn 500 gor.

edino če ga greš k Černetu iskat, sam to je pa pol že druga tema... :oops:

Sem videl ta teden zakaj :rolleyes: .

Objavljeno

Glede Akrapoviča in er6 n...je pa tako. Mislim, da sem v louisovem katalogu brskal po tabeli glede akrapoviča za različne motorje. Mislim da pride izpušni lonec, titan serija okrog 420 €. Sam si ga verjetno ne bom nabavil iz 3 razlogov:

1. lonec v primerjavi s serijskim ful ven štrli.

2. že serijsko mam več kot preveč moči...no zvok...

3. pa malo je tud to drago...glede na to, da s tem standardnim auspuhom čist dobro dela

poglej v louisa....na splet ali pa v katalog

:rolleyes:

Ja, je pa drugače Akrapovič legenda. Če bi mel odvečen denar bi ga nabavo, ampak pol bi mel tud aprillio mano 850, ne pa k®awasakija :kva1:

Imam pa na zadnji nihajki nalepko "akrapovič" (smo dobli ko smo bli s faxom na obisku v tovarni), da vseeno delam reklamo za najbolj-prepoznavno SLOVENSKO ZNAMKO!

LP

Objavljeno
Kawasaki na tanku nima nalepke...V pločevino je rahlo vtisnjena oblika napisa kawasaki, to polje pa je pobarvano s temnejšo barvo. Tak je to pri mojem, ki ga vozim že 2. sezono.

Pol maš pa ti zelo čuden model motorja...nisem še videl kawasakija z vtisnjenimi črkami v rezervoar.

Objavljeno
Pol maš pa ti zelo čuden model motorja...nisem še videl kawasakija z vtisnjenimi črkami v rezervoar.

...čisto prav, samo "malo nerodno" je napisano... RES na rezervoarju ni nalepke! Napis Kawasaki je v temnejši (sivi) barvi, čez je pa špric barve rezervoarja in napis je res malo "vtisnjen" v rezervoar... :closedeyes: - LAIČNO: ko so moped špricnal in se je barva posušila so odstranili nalepko Kawasaki in ostal je napis v "spodnji" barvi. :rolleyes:

Objavljeno
1. lonec v primerjavi s serijskim ful ven štrli.

2. že serijsko mam več kot preveč moči...no zvok...

Sem tudi sama rahlo fantazirala o Akrapotu na svojem n-jeku, pa sem si ravno iz teh dveh razlogov zelo hitro premislila. Vuk mi je prijazno pomagal in naredil celo študijo z naslovom "Kako do Akrapoviča po najugodnejši ceni", pa sem kar hitro odstopila.

Lonec (oz. aufspuh po slovensko) ima dovolj močan zvok, predvsem pa je nameščen tako izvirno in res lepo paše pod spodnji del motorja, da ne razmišljam več o menjavi.

Kdo ve, mogoče pa bo treba kdaj lonec nujno zamenjati ... :whistle: :rolleyes: !

Objavljeno

Potem pa tuliti gor na Grossglockner. :worship:

Objavljeno
Potem pa tuliti gor na Grossglockner. :worship:

Ja! Smo že, smo že ... pa še bomo!

:010 :010 :010

post-16688-1228669248_thumb.jpg

Objavljeno

ej čist tko, a je tle še kak interesent(-ka), k bi al pa bo nabavu 09?

k me zanima, če ste kej zvedl, kdaj ga je treba naročit, da ga spomlad (recimo april 09) dobiš?

a se že mudi slučajn?

k sm mau klical okol pr pooblaščenih prod., pa je blo vse nekak u megli, v stilu: ja, je treba že kr hmal naročit, ker ne vemo kakšne modele se bo dalo dobit pa kdaj itd.

a lahko kdo k ma kšno tako izkušnjo (tisti, k ste tko že nabavlal) pove prosm?

aja, pa še to: kok se je pa dal še pr kermu za kak popust zment?

k po tel je to tud tko:

-cena je po ceniku, ampak ni pa še čist dokončna.

po tel pa itak noben noče točn povedat, kok bi se še zmenu.

zdej do vsazga posebej it probat je pa že brez veze...

Objavljeno

Jst ga bom definitivno nabavil, samo spet čakam do zadnjega trenutka. Pa bo spet potem panika, ko ga ne bom mogel dobiti tedaj, ko bom pač šel v nabavo. Plus tega, moram še svojo 5-ko prodat. Kako pa kaj ti trgovci cenijo stare moperle? A ga probam prodat prej, ali ga naj dam v račun?

Objavljeno
Jst ga bom definitivno nabavil, samo spet čakam do zadnjega trenutka.

... pa smo dva taka... :lol:

zato pa sprašujem, da ne bo tist moj tazadn moment, k se bom odloču pa aro dal, že čez tist tazadn trenutek k bi se ga še dubil...

aja, glede tistga, kok ti ga ocenjo je itak tko, da sam več dobiš, ker morjo oni še svoj del zravn dobit, je pa res, da če je mejhna razlika je spet brez veze si posu delat...

tko da najbolš najprej pr firmi ocent, pol se pa odločt, al je dost razlike v dnarju...

Objavljeno
ej čist tko, a je tle še kak interesent(-ka), k bi al pa bo nabavu 09?

Tudi mene matra novi ER-6F, je pa res, da zna biti zanimiva tudi Yamaha XJ600 Diversion...vsaj kar se mene tice (tako cenovno, kot po zmogljivosti sta primerljiva motorja) :) Bom pa poskusil dobiti na testno voznjo motor pred nakupom, sem namrec ze izkusil, da te lahko samo izgled preslepi :)

Objavljeno

A ga gremo vsi trije skupaj kupit? Bomo dobili količinski popust :)

Objavljeno

sam še zvedt treba, kdo ga bo dal...

vsaj 15% mora bit!! :lol1:

Objavljeno

Na začetku sem čisto iz heca napisal. Zdaj pa bolj ko razmišljam, bolj se mi zdi izvedljivo. Kdo pa ne bi dal popusta (tudi če je 100 evrov), ko bi trije tipi z gotovino uleteli v trgovino? Jst ziher bi :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!