Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jah Cagivamito upam d maš prov, sam teta na POPu je pa pokazala prou grd črn oblačk za četrtk, upjmo d je prej preveč spila :devil:

Objavljeno

Ja una teta pojma nima. SIcer so možne nevihte sam sej greš pa pol domou med kaplam.

Objavljeno

kdo jutr pride? sam tko da prbližn vem kok miz pa tega treba prpravt!

Objavljeno
me 2 :>

jst tut :lol1: hehe .)

Objavljeno

aja resno ? dj poj unmu rec da se tebe steje :>> :whistle: :whistle:

Objavljeno

Pridemo Jst, probiker, pa MZ(sicer ga ni sploh še blo na forumu sam nej bo mz) pa mitofreak ti prid do ns pa gremo pol skup. Jst bom sicer najprej letu v center k sm z eno zmenjen na pijači pa pol pridem nazaj.

Objavljeno

ql boste me slisal prdet po Vodicah (ob pol petih je dost zgodej ?):>> k se ful logarji slisjo pa sm ful glasn :>>

Objavljeno
Pridemo Jst, probiker, pa MZ(sicer ga ni sploh še blo na forumu sam nej bo mz) pa mitofreak ti prid do ns pa gremo pol skup. Jst bom sicer najprej letu v center k sm z eno zmenjen na pijači pa pol pridem nazaj.

če je HUDA, jo ti kr prpel, da nm bo motorje oprala :yes: :P :kva2: MOTO WASH :kva2:

Objavljeno

ja jjts bom probu kes na kup spravt pa se en problem je k nevem ce mam ju3 nadure ce jih mam me ni 100 posto drugace pa vseeno racunajte name bl z rezervo:)

Objavljeno

Grčar njo mam bl zase, pa še prehuda mi je da bi jo deliu še s kšnim :D

Objavljeno
Grčar njo mam bl zase, pa še prehuda mi je da bi jo deliu še s kšnim :D

jao, a pa nebi ti z nami deliu užitkov :slap: hehe. sej lahko prpelete tut kkšne svoje bejbe, sam da so hude, pa že prej jim povejte da bojo mogle motorje pucat :lol1: jok3, da ne bo kdo kej mislu! drugač pa vsi ste dobrodošli! :yes:

Objavljeno

folk, če kdo ne ve, kje sm doma, je tle moja cifra: 031 644797 pa nej pokliče, da mu povem! drugač pa naslov je CESTA ANDREJA BITENCA 78 (Ljubljana)

Objavljeno

jst tut pridem.... se prav do zdaj nas je 7

Objavljeno

He, he,... A kej pi*diš k ti delajo AC čez dvorišče? :devil:

Objavljeno
He, he,... A kej pi*diš k ti delajo AC čez dvorišče? :devil:

sej ni čist čez dvorišče, je 150m stran! hehe

mah boli mene kurac, itk me skor nč ni doma :D

Objavljeno

piknik še zmeraj velja! za streho za motorje je poskrbljeno (v slučaju dežja) sam upam da ne bo treba!

Objavljeno

Mene NE bo

Objavljeno

Lohk vm je usm žou. Sam glede motokluba se nismo kej preveč zmenil :D k smo čevape jedl pa pol smo kr usi tih ratal k so bli tok dobri. :D

Objavljeno
Lohk vm je usm žou. Sam glede motokluba se nismo kej preveč zmenil :D k smo čevape jedl pa pol smo kr usi tih ratal k so bli tok dobri. :D

Hehe

sej se je treba 1x tak zment, ko bomo tudi mi tapridni cajt mel ;)

Objavljeno

ja sam sploh se nism spownu mi sploh nismo omenli MK!!!!jao sam smo majstori :slap: :slap: ne zdej pi gremo na primorsko oz. prideste :D se bomo tm zmenli na kavi u portorožu :OK: :OK:

Objavljeno

Kdaj greste u Portorož? Lohk se zmenmo jest bi šou tudi

Objavljeno

jz grem ju3 na obalo sam verjetno ostanem tm :P

Objavljeno

Jst tut pridm na obalo...dalmacije :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!