u-r-o-s Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 (popravljeno) Sem prečekiral forum glede opreme in prišel do zaključka da bo zadeva zgoraj/spodaj tekstil oziroma zgoraj tekstil, spodaj leder če bo možna kombinacija. Gledal sem Komine ki so ga lastniki le tega kar pohvalili, modelov je spet preveč in se lovim, gledal sem tole jakno oziroma link do strani, model drugi po vrsti "jakna 016 KOMINE -30% TITANIUM 2X MEMBRANA" KOMINE TITANIUM 2x Pomembno mi je predvsem da je večplastna, da se da malo kombinirati na poti in se prialgajati trenutnim razmeram Mennja o tej zadevi, kombiniral bi pa s tekstilnimi ali usnjenimi hlačami prav tako Komine. oblačila Popravljeno Oktober 3, 2011. Popravil u-r-o-s
al3ss Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 usnjena-jakna-alpinestars-rc-1 rokavice-alpinestars-gp-plus hlace-alpinestars-a-10-sport hrbteničnik-alpinestars-št.-m tekstilna-zenska-jakna-first
casper23 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Mene pa zanima ali se seštevilke velikosti usnjenih kombinezonov različnih proizvajalcev med seboj razlikujejo ali so vsi enako veliki? Zanima me zato, da vem, če si lahko v trgovini sprobam neko številko kombinezona (x proizvajalca) in potem naročim preko spleta drugi kombineon (y proizvajalca) v enaki velikosti..
svobodnaptica01 Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 Mene pa zanima ali se seštevilke velikosti usnjenih kombinezonov različnih proizvajalcev med seboj razlikujejo ali so vsi enako veliki? Zanima me zato, da vem, če si lahko v trgovini sprobam neko številko kombinezona (x proizvajalca) in potem naročim preko spleta drugi kombineon (y proizvajalca) v enaki velikosti.. Žal niso različne samo med firmami, ampak včasih tudi med modeli iste firme ti na enem kombinezonu paše bolj ena, na drugem pa druga cifra..
strajnarR Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 Za vse dolenjce... KROKAR MOTO SHOP sedaj na novi lokaciji, Novi trg 10. svobodnaptica01 1
shelly Objavljeno Januar 19, 2012 Opozori Objavljeno Januar 19, 2012 prodajam celotno opremo.. eno sezono nošena.. zasebc*
supermoto00 Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 Doma kupujem v : http://www.ready-2-race.com/, vse od gum, tez. delov do opreme... V tujini pa Luis, KTM ....
moto rider Objavljeno Februar 2, 2012 Opozori Objavljeno Februar 2, 2012 (popravljeno) POMEMBNO! "piskači" za odganjanje divjačine, oddaja visokofrekvenčne tone, ki človeku niso slišni, "na živce" pa gredo divjačini. To je ena od stvari, ki je ZELOOOO pomembna, a ji ne posvečamo dovolj pozornosti! Najceneje jo dobite v trgovini z rezervno avto-moto opremo Tavčar v Depali vasi (ob glavni cesti Trzin - Domžale). Cena: 3,90 EUR (Pri Potokarju je 5,78 EUR! Samo v info) . Popravljeno Februar 2, 2012. Popravil moto rider Be wild 1
Kremenčkovi Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 http://www.bolha.com/moski-moto-kombinezoni/kombinezon-celada-rokavice-itd-oglas1276304930
Tajči91 Objavljeno Februar 6, 2012 Opozori Objavljeno Februar 6, 2012 Meni se zdi, da se splača it na kak sejem. januarja sem bila na sejmu v veroni in sem dobila jakno dainese za 100 eur, čelado suomy ta nov model pa za 260 eur. se mi zdi da se za določene stvari kar splača. pa še fajn izlet je bil.
sebar Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Pozdravljeni Včeraj je bla punca dol u palmanova outlet-u pa je bla tam ena moto trgovina z norimi popusti (tako kot cela palmanova trenutno = 90% na ene izdelke). Je kdo že bil tam? Se splača it pogledat? Lp sebar
forfeitt Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 če je ok trgovina? Če so zaupanja vredni? kakšne izkušnje imate..
sax46 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 če je ok trgovina? Če so zaupanja vredni? kakšne izkušnje imate.. Kaj pa nebi bilo zaupanja vredno? Sej ne prodajajo rabljenih motorjev .) Jaz sem pri njih kupil kombinezon in sem bil zadovoljen. Velika izbira, res dobra cena, prijazen prodajalec. Pač pokličeš prej in se pozanimaš kaj vse ima na zalogi, da ne hodiš zastojn v MS.
sebar Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Glede opreme ma trenutno tc-motoshop dobre popuste. Pred par dnevi sem od tam odkorakal z top touring jakno, hlačami in škornji za 600€, sicer bi zapravil pa okrog 900€. Ni najcenejša roba, je pa najboljša. Aja, komplet je pa revit cayenne pro
forfeitt Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 (popravljeno) Kaj pa nebi bilo zaupanja vredno? Sej ne prodajajo rabljenih motorjev .) Jaz sem pri njih kupil kombinezon in sem bil zadovoljen. Velika izbira, res dobra cena, prijazen prodajalec. Pač pokličeš prej in se pozanimaš kaj vse ima na zalogi, da ne hodiš zastojn v MS. Ok hvala za info Popravljeno Februar 17, 2012. Popravil forfeitt
Fazer03 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni Včeraj je bla punca dol u palmanova outlet-u pa je bla tam ena moto trgovina z norimi popusti (tako kot cela palmanova trenutno = 90% na ene izdelke). Je kdo že bil tam? Se splača it pogledat? No upam da si se v tem tednu "pomiril" od navdušenja; Sedaj nas sprašuješ, če se splača it pogledat. Kaj pa če bi punco zaslišal in potem še nam povedal, kje je to v Palmanovi ... ali je to autlet village (kakor je meni znano, je tam samo Suomi trgovina, ki diši po motorni opremi ... ) Čakam(o) ... če kaj srečaš to punco čez vikend pa jo le povprašaj in nam tukaj napiši. Hvala in LP. Popravljeno Februar 17, 2012. Popravil Fazer03
daytona675 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Kaj pa nebi bilo zaupanja vredno? Sej ne prodajajo rabljenih motorjev .) Jaz sem pri njih kupil kombinezon in sem bil zadovoljen. Velika izbira, res dobra cena, prijazen prodajalec. Pač pokličeš prej in se pozanimaš kaj vse ima na zalogi, da ne hodiš zastojn v MS. Ampak v Murski je (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) in ne .si
daytona675 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Ampak v Murski je (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) in ne .si Imaš vse od ALPINESTARS, M-TECH in nekaj DAINESE lp
forfeitt Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 ja opažam kje pa je m0tooprema.si? jih pozna kdo? imajo prodajalno? ali je samo spletna trgovina?
daytona675 Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 ja opažam kje pa je m0tooprema.si? jih pozna kdo? imajo prodajalno? ali je samo spletna trgovina? Kakršenkoli odgovor bi kdo napisal o tej trgovini ga administrator zbriše. Za moje pojme ena najbolje založenih trgovin s kombinezoni!
forfeitt Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 ima kdo izkušnje z kupovanjem preko spletne trgovine louis? kaj recimo če ti izdelek ne ustreza lahko vrneš pa ti vrnejo denar?
u-r-o-s Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Glede opreme ma trenutno tc-motoshop dobre popuste. Pred par dnevi sem od tam odkorakal z top touring jakno, hlačami in škornji za 600€, sicer bi zapravil pa okrog 900€. Ni najcenejša roba, je pa najboljša. Aja, komplet je pa revit cayenne pro Pa so imeli tole kej na spletu reklamo? Ker sem malo spremlajl njihovo stran, trenutno tega ni več v akciji.
kianalvane Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Kje bi lahko dobil svileno podkapo z izrezom za celoten obraz, po možnosti brez šiva na vrhu glave?
forfeitt Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 si že mogoče kdo lasti slednji artikel? http://www.louis.de/_100cbd729adb4f1d66d1c106028655bfb0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=3&anzeige=0&artnr_gr=506595 kaj menite? je za kaj?
sebar Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Pa so imeli tole kej na spletu reklamo? Ker sem malo spremlajl njihovo stran, trenutno tega ni več v akciji. Je blo na strani ja, isto kot je zdaj reklama za te stranske torbe... Pokliči pa bo vse jasno
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se